Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Vladislav Dragojlović, doskorašnji centar Radničkog iz Kragujevca, potpisao je dvogodišnji ugovor sa turskim Trabzonom.
En son danger00 tarafından düzenlendi; 14.11.2010, 21:43.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
- Serkan Erdoğan Düşünülemezmi Acaba , Bence Bize Çok Yakışır
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Transfer piyasasının hareketli takımı M.P. Trabzonspor, 31 yaşındaki Sırp uzun Vladislav Dragojlovic ile anlaştı. Son olarak Mutlu Demir'in Mersin'e geçmesinin ardından bu noktada bir hareketlilik yaşanmasını bekliyorduk zaten. Haber bizzat tecrübeli oyuncunun Sırp basınına yaptığı açıklamalardan. Bu sezona Sırp takımı Radnicki Kragujevac'da başlayan Dragojlovic, forma giydiği 7 karşılaşmada 10.6 sayı ve 4 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti. Trabzonspor kadrosuna katılacak her ismin katkı sağlayacağı ortamda tecrübeli oyuncunun da verecekleri olacaktır elbette, bunu tartışmak için sağlıklı bir zemin yok şu anda. Pas geçiyorum o nedenle.
Bu transferle birlikte kadrosuna 5. yabancıyı katmış olan-Wright ile birlikte altı aslında- ve bu doğrultuda kurallar gereğince federasyona ekstra bir ücret ödemesi gereken Trabzonspor'da yerli oyuncuların halen içerde paralarının bulunduğunu da hatırlatalım. Sezona hazırlık sürecinden bu yana devam ediyor finansal sorunlar. Fakat bugün içerde alacağı bulunan oyuncuların takımına federasyona ayrıca ödeme gerektirecek yeni bir transfer yapılıyor. Sonra da bu takımdan başarı bekleniyor. Türkiye'de başka herhangi bir ülkede bunu yapan takımın lige katılma hakkı elinden alınır. Burada ise herşey tıkırında devam ediyor. Bir başkadır benim memleketim..
Sezona hazırlık sürecinden bu yana devam ediyor finansal sorunlar. Fakat bugün içerde alacağı bulunan oyuncuların takımına federasyona ayrıca ödeme gerektirecek yeni bir transfer yapılıyor. Sonra da bu takımdan başarı bekleniyor. Türkiye'de başka herhangi bir ülkede bunu yapan takımın lige katılma hakkı elinden alınır. Burada ise herşey tıkırında devam ediyor. Bir başkadır benim memleketim..
zor günler bizi bekliyor...
* * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Transfer piyasasının hareketli takımı M.P. Trabzonspor, 31 yaşındaki Sırp uzun Vladislav Dragojlovic ile anlaştı. Son olarak Mutlu Demir'in Mersin'e geçmesinin ardından bu noktada bir hareketlilik yaşanmasını bekliyorduk zaten. Haber bizzat tecrübeli oyuncunun Sırp basınına yaptığı açıklamalardan. Bu sezona Sırp takımı Radnicki Kragujevac'da başlayan Dragojlovic, forma giydiği 7 karşılaşmada 10.6 sayı ve 4 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti. Trabzonspor kadrosuna katılacak her ismin katkı sağlayacağı ortamda tecrübeli oyuncunun da verecekleri olacaktır elbette, bunu tartışmak için sağlıklı bir zemin yok şu anda. Pas geçiyorum o nedenle.
Bu transferle birlikte kadrosuna 5. yabancıyı katmış olan-Wright ile birlikte altı aslında- ve bu doğrultuda kurallar gereğince federasyona ekstra bir ücret ödemesi gereken Trabzonspor'da yerli oyuncuların halen içerde paralarının bulunduğunu da hatırlatalım. Sezona hazırlık sürecinden bu yana devam ediyor finansal sorunlar. Fakat bugün içerde alacağı bulunan oyuncuların takımına federasyona ayrıca ödeme gerektirecek yeni bir transfer yapılıyor. Sonra da bu takımdan başarı bekleniyor. Türkiye'de başka herhangi bir ülkede bunu yapan takımın lige katılma hakkı elinden alınır. Burada ise herşey tıkırında devam ediyor. Bir başkadır benim memleketim..
Salsabasket
Habercilik yaptıkları yok.
Tamamen önyargılı bakıyorlar takımımıza.
Oraya yazdığım yorumu, buraya da yazıyorum müsadenizle;
Eğri oturup doğru konuşalım arkadaşlar. BBL'de Ligin belli başlı 4-5 takımını saymazsak, hangi takımda paralar tıkır tıkır ödeniyor?
Trabzonspor'un lige renk katacağı konusunda geçen sezonsonunda herkes hemfikirdi ama aradan geçen 4-5 ay sonunda tarafsız haber yapmasını beklediğim, gerçekten beğendiğim yazarlar bile önyargılı bakıyorlar takımdaki her gelişmeye.
Cidden üzülüyorum.
+
Vladislav Dragojlovic umarım iş yapar bizde.
Tecrübeli fakat, çalıştığı takımlarda çok çok uzun süreler almamış bir Pivot.
Katkı sağlayacaktır.
Oğuz'un da dediği gibi D-Nice sağlam geri dönerse, düzgün bir takım izleriz.
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
salsa basket yazarının fenerin futbol kaybından ötürü zoru büyük.
sallamayın derim ancak doğru bir noktası varsa da ligte oyuncu paralarını ödeyebilen 4-5 takımdan biri değiliz.
Salsabasket
Bir başkadır benim yazarlarım... Belki yönetim paralandı ve borçları ödeyecek? Nerden biliyor?
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
O kadar eminim ki eğer pelitli de oynamaya başlayalım o 7337 kişilik salon hınca hınç dolar ve her takımı o taraftar ile yener
inşaallah salonun açılışını trabzon2011 için bekletmezler.1100 kişilik salon bize yetmiyor ve oyunculara daha iyi motivasyon sağlamak için daha güzel ve kapasitesi çok olan salon lazım.
Ayrıca Vladislav Dragojlovic de takıma faydalı olacaktır.Ali Karadeniz daha da rahatlayacak dolayısıyla daha az yorulacağı için >zaten faydalı<daha da faydalı olacaktır.
İLK BEŞ VE YEDEKLER
CANER,RASİÇ,OBASOHAN,ALİ,DRAGOJLOVIC
SNOW,ERSİN,SERHAT,JAMİSON,,HAKAN
Takımımız, uzun pozisyonu için Sırbistan’ın Radnicki ekibinden Vladislav Dragojlovic’i transfer etti.
2.07 m boyunda ve 1979 doğumlu olan Sırp basketbolcu geçen sezon Rusya’nın Lokomotiv Kurban takımında oynamış ve Rusya Ligi’nde 15:00 dakika, 6.8 sayı, 2 ribaund, 0.2 asist ortalamaları tutturmuştu.
Genel Direktörümüz Doğan Hakyemez Vladislav Dragojlovic transferinin kulübün kasasından tek kuruş çıkmadan yapıldığını vurguladı.
Hakyemez'in açıklamaları şöyle:
'Ben menajerlik hayatımda hiçbir zaman Türk oyuncuları mağdur etmedim, onları mağdur ederek de transferler yapmadım. Öncelikle bunu belirtmek isterim. Şu anda takımda yerli oyuncular ne zaman para alıyorsa, yabancı oyuncular da o zaman alıyorlar. Herhangi bir ayırım yok. Dragojlovic transferini Mutlu Demir'in takımdan ayrılmasından arta kalan para ile yaptık. Mutlu ile aynı paraya oynayacaklar ve bizim cebimizden çıkan ekstra bir ücret olmayacak. Bir tek 5. yabancı oyuncu hakkımızı kullandığımız için sezon sonunda federasyona 125 bin dolarlık bir ödeme yapmamız gerekecek, o da federasyondan elde edilecek kulüp gelirimizden kesilecek. Ayrıca Vladislav Dragojlovic en az Rasic kadar önemli bir oyuncu. Takımımıza önemli katkılar yapacağını düşünüyoruz”
gibi saf oyun kuruculardan biri takıma dahil edilmeli!
Bu oyuncuların maliyetinden kimse şikayetçi olamaz! Hatta üstüne para bile kalır(!) (bknz. Mutlu'yu gönderip ondan sağlanan tasarrufla oyuncu getirmek)
En azından bu sene kurtulur! (Mantık bizde böyle işliyor ne de olsa, günü kurtar yeter...)
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 22.11.2010, 22:15.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum