Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TrabzonBasket.Com Aydın Örs Özel Haber

Örs, Trabzon’un Spor Potansıyeli Beni Heyecanlandırıyor 29 Mayıs 2010 13:22:54

TrabzonBasket.Com Aydın Örs Özel Haber

Trabzonspor Basketbol kulübünde Teknik Koordinatör olarak adı anılan Aydın Örs, eğer gelirsem Trabzon’un Spor Potansıyeli ve heyecanı gelmemdeki en büyük etken olacaktır dedi.
    Konuyla ilgili görüştüğümüz Örs, Trabzonspor tarafından ciddi bir teklifin olduğunu doğrularken, “Saner Ayar ve Doğan Hakyemez tarafından tarafıma ciddi bir teklifin yapıldığı doğrudur, şimdilik net olarak geliyorum veya gelmiyorum demek doğru değil, çünkü insanları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum.Ama kurumsal anlamda bazı şeyler netleştikten sonra 2-3 haftaya kadar durumun netleşeceğini belirterek , Trabzon’u ve Trabzonspor’u çok iyi tanıyorum, karadenizin ve Trabzon’un basketbola olan açlığını ve heyecanını da görüyorum.Bu heyecan ve potansıyeli açığa çıkarmak ülke basketboluna da ciddi anlamda bir sinerji getirecektir” diyerek, “ şu anda gelip gelmemesinin net olmadığını ama 2-3 haftaya kadar netleşeceğini belirtti.
    Bu arada konuyla ilgili görüştüğümüz Doğan Hakyemez’de Aydın Örs’e yapılan teklifi doğrularken, 2-3 haftaya kadar bu işi sonuçlandıracaklarını belirtti.
    Yayınlandıysa özür dilerim.

Yorum

• spormax te yorumcu olarak dodo var...
      Habu Sevdaluk 7 Beni!..

Yorum

• Aydın Örs'ü getiriyoruz harika
        Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• Murat Dinç, Ufuk Bayraktar61, Bigben cevap için teşekkürler.

Bende kablolu var, SkyTurk var yani. Sky'dan verirlerse izleyebilicem.
          Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• Michael Wright'la anlaşmak üzereyizx.
            Colmandante

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Michael Wright'la anlaşmak üzereyizx.
              Fanatik in haberine göre.Ama gelirse çok faydalı olur.Daha önce Beşiktaş ve Türk Telekom formları da giymişti.

Yorum

• Bizim tvde SKYTÜRK açılmıyor yaklaşık 1 aydır mavi ekran var sinyal yok diyor neden olabilir diğer kanallarda bir sorun yok.

Yorum

Buda demek oluyorki Engin ATSÜR le anlaşmak üzereyiz..

(bknz. Celil Hekimoğlu nun 1 numara pozisyonu ile ilgili açıklamaları)
                  En son Tunç Tosun tarafından düzenlendi; 31.05.2010, 10:25.
                  Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Salsabasket'e göre M. WRIGHT TRABZONSPOR'da!!!

Network Solutions - Original domain name registration and reservation services with variety of internet-related business offerings. Quick, dependable and reliable.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Michael wrİght bİzİ uÇurur.
                      Colmandante

Yorum

• michael wright harika olmuş..kaldı geriye 11111111111 numara...kalacak ve gideceklere göre yedeğinide mutlak belirlemeleri gerekir. sakatlığı nüksederse nolur nolmaz..ki yapacaklardır zaten ..bunu dememiş sayıyorum. yönetim sizden Allah razı olsun
                        En son Ufuk Bayraktar61 tarafından düzenlendi; 31.05.2010, 10:50.

Yorum

• 7 Ocak 1980 Chicago doğumlu. 203 cm - 108 kg.

Uzun (power) forvet / 4 numara oynuyor.

Farragut Academy'de Kevin Garnett ile yanyana oynadı. Ardından 2001 draftında 5 oyuncusu seçilen Arizona Wildcats'de 3 yıl kalıp, erken mezun oldu.

3 numara için ağır, 4 numara için undersized (kısa-zayıf) kaldığından NBA'de kendine şans bulamadı (2001 Draftı NY Knicks tarafından seçildi)...

Avrupa kariyeri oldukça başarılı. Polonyalı Slask Wroclaw ve Turow, İspanyol Granada, Alman Alba Berlin, Fransız PAu-Orthez, ülkemizde ise Bjk CT ve T. Telekom formaları giydi.

NCAA'deki 3 yıllık kariyer ortalamaları:

99 maç 28.8 dk. 15,1 sayı 8,4 rib 0,3 blk 0,5 top çalma %57,4 şut yüzdesi %74,9 serbest atış yüzdesi

Son yıl istatistikleri:

Polonya liginde

29 maç 28 dakika 21 sayı 6,4 rib 0,7 asist 0,5 blk 0,8 top çalma 1,9 top kaybı % 60,5 2lik yüzdesi, % 51,9 üç sayılık % 82 serbest atış

Eurocup

6 maç 32 dk. 19,3 sayı 5,3 rib 0,7 asist 0,5 blk 0,8 top çalma 1,8 top kaybı %61,3 ikilik, %93 serbest atış...
                          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 31.05.2010, 11:13.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Michael Wright cok iyi bi transfer insallah uyumu olur ve sakatlık yasamaz...

Yorum

Medical Park Trabzonspor'un uzun arayışlarında iki tanıdık isme (Michael Wright ve Charles Gaines) yöneldiğini geçen hafta yazmıştık. Transfer tamamlanmış, tercih Michael Wright'tan yana kullanılmış. 2005-06 sezonunda Beşiktaş Cola Turka forması giyen ve yarı final oynama başarısı gösteren Michael Wright, 2007-09 yılları arasında ise Türk Telekom kadrosundaydı. Yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle 2 sezonda epey bir maç kaçırdı ama geçen yıl Polonya'nın Turow takımına transfer oldu ve toplam 35 maçta (Lig + Avrupa) 20 sayı ortalaması yakalayarak eski formunu yakaladı. 1980 doğumlu oyuncunun Salı günü Trabzon'da olması bekleniyor, transferin de 500 bin $ civarı bir rakama bittiğini duydum, ekstra alacağı ücretler hariç. Pota altında ciddi bir güce sahip oldu böylece Trabzon, inşallah Wright'ın sakatlığı nüksetmez de biz de keyifle izleriz onu.

Salsabasket özel haberidir.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• michael wright önceki transferlerimiz gibi tam yerinde bi transfer....
                                Habu Sevdaluk 7 Beni!..

Yorum

Çalışıyor...
                                X