Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu sene adam akıllı işler yapılmaz ve sponsor bulunmazsa düşer bu takım .
    yeni yönetimin basket takımıyla alakalı bir planı programı var mı acaba ? hiç duymadım ben bir yerde, gerçi yönetim olarak farklılar ama destek çıkılması gerekir diye düşünüyorum .
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Ozan Bulkaz seneye yine başımızda olacak mı?

Yönetim veya idari teknik kadroda değişiklik var mı?

Transferleri kim yapacak ve planlayacak belli mi, çalışma var mı?

Bir kaç haftaya bütün takımlar yerli iskeletlerini tamamlarlar, yabancıları bir bir alırlar. Bizim FIBAdaki dosyalar kapanırsa belki Eylüle bir kadro çıkarırız yine
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cliff HAMMONDS - (s. Oliver Wurzburg - PG - 1985 - 191)

HAMMONDS aralık ayında 33 yaşına girecek. Tecrübeli, fiziği kuvvetli ve savunmacı bir gard. Ayrıca gerektiğinde iki numara da oynayabilecek pozisyon esnekliğine sahip. Bire birde güçlü. Top kullanma konusunda bencil degil. "Karakter" meselesinde ise kimsenin şikayet edemeyeceği uyumlu biri. Vasiliauskas kadar iyi faul atamasa da ondan çok daha iyi bir savunmacı.

Kariyerine 2008'de Türkiye'de başlamıştı. Yunanistan, Fransa, Bosna'ya uğradıktan sonra Almanya'da dört sezon geçirdi. Geçen sene Limoges'da başladıktan sonra MHP Riesen Ludwigsburg'a transfer oldu. BBL ve Şampiyonlar Ligi'nde 43 maça çıktı. Bu sezonu ise Würzburg'da geçirdi.

Kısa süren Limoges harici son iki sezon istatistiği:

79 maçta ortalama 30,4 dakika - 8,4 sayı - 2,6 rib - 4,5 ast - 0,7 tç - 1,4 tk - 1,8 faul

52% iki sayılık
        38% üç sayılık
        55% faul atışı
        İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yönetim, bütçe, hedef vs.den bağımsız sezonun ilk önerisini yapayım:

Suleiman BRAIMOH (Enisey - PF - 1989 - 203)

Muhteşem Süleyman'ın yolu Avrupa'ya biraz geç düştü. 2011'de mezun olduktan sonra 2015'te Almanya'ya geldi ve sezonu orada tamamladı. Son iki senedir Rusya'da oynuyor. Aynı zamanda önce FIBa Europe Cup, ardından FIBA Şampiyonlar Ligi'ni tecrübe etti.

Geçen yıl Balıkesir'e gelen Delroy James'e benzetiyorum onu. Caleb Green kadar oyun bilgisi, hücum yetenekleri (Özellikle şut) ve liderlik özelliği olduğunu düşünmüyorum tabii. Ancak iyi bir takımın 4 numarada doğru bir parçası olabilir. Enerjisiyle savunma ve ribauntlarda etkili oluyor. Hücumda ise çember çevresinde oynayacak kadar kuvvetli, dışarıda yüzü dönük oynayabilecek kadar çabuk. 3D bir kısa forvetle ve fizikli bir pivotla kullanılabilir.

Avrupa'daki üç sezonluk istatistiği:

116 maçta ortalama 24,0 dakika

11,4 sayı - 5,0 rib - 1,3 ast - 1,1 tç - 2,1 tk - 0,7 blk - 2,2 faul

54% İki sayılık
        32% Üç sayılık
        71% Faul atışı
        İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Reginald BUCKNER (Maccabi Haifa - C - 1991 - 206)

Tam anlamıyla bir çember koruyucu. Obekpa'dan daha kalın, ribauntlarda daha iyi yer alıyor ve hücumda boyalı alanda daha aktif. Bu sebeple çok faul yaptırıyor. Ancak çizgide sıkıntı yaşıyor (Faul atış yuzdesi 60'in altında). İkili oyunlarda iyi bir gardla TOFAŞ'taki Josh Owens'in bitiriciligine erişebilir.

Eksiklerinin başında faul sorunu geliyor. Üç yabanci uzunlu rotasyonda 20-22 dk. civarı kullanıp bu sorunu giderilebilir.

İsrail'deki son üç sezon istatistiği:

97 maçta ortalama 20 dk.

9,4 sayı - 5,4 ribaunt - 1,0 ast - 0,6 tç - 2,1 tk - 1,2 blk - 3,6 faul

61% İki sayılık
        54% Faul atışı
        Eldridge'in 2 numarada devam edeceğini düşünerek, üstteki oyuncular gibi bir savunmacı kanatla devam edeyim.

Arnas BUTKEVICIUS (L. Rytas - SF - 1992 - 198)

Daha önce Neptunas'tan Jerai Grant'i bu sayfalarda sıkça paylaşmıştım. O takımdan Butkevicius bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı triple double ile dikkat çekti. Ve Rytas'a transfer oldu.

Hem bire bir savunması hem de forvetten uzuna yaptığı yardım üst düzey. Atletizmini, geçen sene KSK'deki Ponitka'ya benzetmiştim. Onun gibi hızlı hücumda sahayı geçme ve sette topsuz katları yapabiliyor. Ribauntlarda aktif.

Bu sezon LKL, Şampiyonlar Ligi ve Eurocup'ta 40 maça çıktı (33 ilk beş).

Ortalama 24 dk. - 8,2 sayı - 4,8 rib - 2,7 ast - 1,7 tç - 1,1 tk - 0,5 blk - 2,2 faul

63% iki sayılık
        40% üç sayılık
        61% faul atışı
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ödeme sorununa kalıcı bir çözüm bulmadan nasıl olacak?

Her sene aynı muhabbetler...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Seneye bizimle kalacak oyuncular kimler
            Bordo-Mavi

Yorum

• Fatih Akkuşâ€ @akkusfatih_ 18 dk.18 dakika önceDaha fazla

Aldigim net bilgi... Trabzonspor basketbol subesini kapatiyor. Bu durumla birlikte ligi 2. Sirada bitiren Bursaspor Durmazlar mi.? Yoksa final oynayan iki takimmi cikiyor maile cevap bekliyorum. Ama Trabzonspor kesinlikle yeni sezon da olmayacak

bu doğru mu
              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Yok artık...
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih Akkuşâ€� @akkusfatih_ 18 dk.18 dakika önceDaha fazla

Aldigim net bilgi... Trabzonspor basketbol subesini kapatiyor. Bu durumla birlikte ligi 2. Sirada bitiren Bursaspor Durmazlar mi.? Yoksa final oynayan iki takimmi cikiyor maile cevap bekliyorum. Ama Trabzonspor kesinlikle yeni sezon da olmayacak

bu doğru mu
                  Doğru çıkarsa böyle bir şey Ağaoğlu bıraksın şimdiden en iyisi
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Büyük Trabzonsporlu Nevzat Aydın basketi neden düşünmüyor acaba? Bence tam ona göre.

Yorum

• Yalanlanmis.

Yorum

• Ağaoğlu ile bu durumun ne alakası var.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Doğru çıkarsa böyle bir şey Ağaoğlu bıraksın şimdiden en iyisi
                          50 kez anlattik, bizim kapatilabilecek bir basket subemiz yok

basket özerk bir kulüp, sadece kendi genel kurulu fesih edebilir

mümkün olamayacak seyenasil böyle reaksiyon verebiliyorsunuz???
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yahu öyle de dernekler arası para transferi var. Direk göbekten bağlı kulübe yani gören de hiç alakası yok sanacak. Türkiye'de her şey kitabına uydurulur ben hatırlatayım gurbetçi dostlarımıza bir kere daha.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Öyle olmuyor burada o işler işte, her ne kadar özerk veya bağımsız olarak görünseler de kağıt üstünde, Basketbol Kulübünün de 1461'in de kaderi direkt olarak Trabzonspor kulübü yönetim kurulu başkanının vereceği kararlara bağlıdır.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Öyle olmuyor burada o işler işte, her ne kadar özerk veya bağımsız olarak görünseler de kağıt üstünde, Basketbol Kulübünün de 1461'in de kaderi direkt olarak Trabzonspor kulübü yönetim kurulu başkanının vereceği kararlara bağlıdır.
                                1461 bizim malimiz

basketbol degil, sadece isim hakki anlasmasi var, isim hakkini alirsin ama fesih edemezsin...
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X