Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gs Julian Wrigt'a teklif yapmış.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Boatright Beşiktaş'a gitmiş. Geçen sezeonki performansından sonra basamak atlayacağı belliydi, BSL'ye geldi. Ama Beşiktaş'ta tutmayabilir. Biraz Strawbeery'ye, oyuna yöne verebilecek ikinci bir kısalarının form durumuna bağlı yani.

Bizim gibi takımlarda ise hem gelişip hem de daha özgür olabilirdi.

Adonis Thomas da Banvit yaparsa, ne diyeyim... Bizimkiler de Beobasket'ten medet umsunlar.

Bari Jordan Taylor'ı alın. Onu da şimdi Gaziantep filan kapar...
      18 Temmuz'da yazmışım bunu. Taylor Antep yerine Gs'ye gitti. Boatright Bjk'de tutmadı, tıpkı geçen seneki Thompson gibi...

Sarunas ve Heslip'ten çıkıp Boatright ve bir 4/5* alsa Trabzonspor seneyi kurtarır.

* Ribaunt alan - Pick and roll bilen - İçeriden skor yapabilen
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Uşak maçına kadar eski koçun parası ödenmezse hükmen mağlup sayılacağız.
        Umarım en kısa zamanda bu sorun çözülür.
        Zira Antep ve Uşak maçları çok önemli.
        Küme düşmeme açısından.
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

TOFAŞ'taki Kadir Bayram'ı kiralasak ya...
          Antep almış.

Son dakika basketbol haberleri, Türkiye, Avrupa ve NBA'den transfer gelişmeleri, maç sonuçları, puan durumları, fikstürler maç sonu analizi.

Yorum

• En azından akıllılar...
            Galatasaray Henry Walker'ı almış.
            Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
            You'll Never Walk Alone...
            https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Sene başında yırtındık Mala inadından vazgeçin diye ama kulak asan olmadı. Son yıllardaki en büyük başarısı çalıştırdığı takımları küme düşürmek olan Markovski'yi takımın başına geçiren yönetim ne umuyordu ki. Şimdi de perşembe günü toplanacağız diye açıklama yapıyorlar. O toplantıdan en fazla bırakma kararı çıkar, yalnız bırakmak için gerçekten çok geç kaldılar. Bu takım maalesef bu sene küme düşer ve 10 yıllık profesyonel lig macerası da son bulur. Bu takımın 2. ligde mücadele etme ihtimali bence hiç ama hiç yok.

Yorum

• Ölmüşüz de ağlayanımız yok.
                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Yorum

• Davon Jefferson mu?
                    Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Evet. Jefferson ile ilgili bir söylenti var. Bir de bazı oyunculara teklif geldiğini öğrendik. Her ne kadar yasak varsa da gelen giden olacak gibi görünüyor.

Yorum

• Butun bunlari yapmak icin transfer yasagini kaldirmamiz gerekmiyor mu?
                        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...

Yorum

• Efes'ten Josh Adams Besiktas'a gidiyor...
                          Dun aksam Efes'le son macina cikti.

Yorum

• McColum dün neden oynamadı?

Maçın bir anında İsmail Şenol "maç kafa kafaya gelirse McColum belki oynamak isteyebilir" demişti.

Canı istemediği için mi oynamadı?
                            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

Evet. Jefferson ile ilgili bir söylenti var. Bir de bazı oyunculara teklif geldiğini öğrendik. Her ne kadar yasak varsa da gelen giden olacak gibi görünüyor.
                              Heslip'e teklif varsa ki AEK'nın istediği söyleniyor yollayalım. Hem boyout parası alırız hem de yedekte unuttuğumuz Browning'in önü açılır.

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                McColum dün neden oynamadı?

Maçın bir anında İsmail Şenol "maç kafa kafaya gelirse McColum belki oynamak isteyebilir" demişti.

Canı istemediği için mi oynamadı?
                                Banvit macinin sonunda baldirinda cekme vardi.
                                Riske etmediler.
                                Kafa kafaya olsaydi belki denenebilir diye soyledi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X