İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Başkanın son röportajlarından birinde şöyle diyordu: Biliyorsunuz bilmem kaç senedir bilmem ne hospital Trabzonspor basketbol kulübüne sponsor oluyordu. Bu böyle devam edemez. Bunun için sponsor arıyoruz
Sonra not verme, acele etme diyorsunuz arkadaşlar... Ayrıca, bulundu mu sponsor?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Halimizi anlatan en iyi paragraf;
Trabzonsporlu yöneticilerin bütçeyi yaparken neleri, nasıl hesapladıkları gerçekten ilginç. Bütçe yüzde 5 şaşar, hadi bilemedin yüzde 10... Trabzonspor'da ortada bütçe yok. Bu hesabı yapanın matematik notu kaçtı acaba? Tamamının fesih hakkı elinde olan bugünkü oyuncular da ayrılırsa Trabzonspor ne yapacak? Yazık oluyor... Trabzonspor'un heyecan verici bir kadrosu vardı. Şimdi yine heyecan veriyor ama maça çıkıp çıkmayacakları konusunda...
Yorum
-
İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalimizi anlatan en iyi paragraf;
Trabzonsporlu yöneticilerin bütçeyi yaparken neleri, nasıl hesapladıkları gerçekten ilginç. Bütçe yüzde 5 şaşar, hadi bilemedin yüzde 10... Trabzonspor'da ortada bütçe yok. Bu hesabı yapanın matematik notu kaçtı acaba? Tamamının fesih hakkı elinde olan bugünkü oyuncular da ayrılırsa Trabzonspor ne yapacak? Yazık oluyor... Trabzonspor'un heyecan verici bir kadrosu vardı. Şimdi yine heyecan veriyor ama maça çıkıp çıkmayacakları konusunda...
"Yıllardır basketbol takımımızın sponsorluğunu üstlenen "Medical Park" ile yapılan anlaşma son buldu. Kulüp kaynaklarından aldığımız bilgiye göre, yeni sponsor şirket ile büyük ölçüde anlaşıldığı ancak hukuki bazı detayların çözüme kavuşturulması bekleniyormuş. Anlaşma değeri yaklaşık 2 Milyon Dolar."
Bu haberi ağustos başında yapmıştım. O ki iş buraya geldi, açık yazayım: Anadolu Grubu'ndan (Tuncay Özilhan) kaynak sağlandığı bizzat yöneticiler tarafından söylenmişti. Hatta ekim ve kasımda iki taksitle tahsil edilecekti. 2 Milyon Dolar, 7,5 M TL... Borcun 8-9 M TL olduğu söyleniyor. Bu destek neden olmadı, onu bilmiyorum.
Sponsorluk görüşmelerinin iptalleri hususunda karşı taraflara büyük baskı yapıldığı söyleniyor. Akyazı - Vestel muhabbetinin bir benzeri...
Kör topal gideceğiz... Gideceğiz de; yahu hadi bugün kaynak bulamadık. Düne kadar MP sponsorken bu kadar borç nasıl oldu? Bu borcu yapan yönetim ve menajer 2013'ten beri aynı. Daha kötüsü, bu borcun karşısında ortada başarı yok. Ve kaynak bulmakla gorevli bir yönetici, gazeteye röportaj verip menajeri savunuyor.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 14.12.2017, 06:56.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon iki sezon biz krizden krize savrulduk buna ragmen Ozan'in takimindan yukaridayiz. Basari kriteri ne?
Yorum
-
İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOğuzcum 5 sezondur Mala'nın GM olduğu takımda kriter arıyorsun. Ah mirim pek naifsin
Ama senin açıdan bakınca da hep şu geliyor aklıma:
Pashutin -> Milli takım çalıştırıyor, olmaz.
Markovski -> Milli takım çalıştırıyor, olur.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
-
Ts da koç olarak yıllardır Ahmet çakı yı görmek istiyordum. Tofaş- Orhun Ene yapılanmasının bir örneğini Ahmet Çakı ile yapabileceğimizi düşünüyordum ama Ahmet çakı yerine başka bir genç koç ozan bulkaz geldi. Ozan Bulkaz yıllarca uşakta çalışmış takımıyla play-off a girmiş ancak son 2 sezonu çok sıkıntılı geçirmiş. Markovski den daha kötüsünü bulamayacağımız için ondan sonra gelmesi avantaj oldu. Yaşlı ne vereceği az çok belli olan koç yerine genç gelişime açık bir yerli koç getirmek bence iyi bir hamle oldu. Tabi bir o kadar da riskli ancak olumsuz düşünmek istemiyorum. Birkaç maç sonra koç hakkında net bir fikir sahibi oluruz. İnşallah takımla birlikte kendini de geliştirerek Ts a uzun yıllar başarılı bir şekilde hizmet eder.
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzan Bulkaz ile anlaşılmış . Doğru mu?
Aspor alt yazı geçti .
eğer olursa bize en uygun hoca , Oğuz abi pek sevmez kendisini ama hemşerimin başarılı olması daha çok mutlu eder bzi .
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnun kadar antipatik olmasa da 1979 doğumlu Ozhan Civgin'nin oynattigi basketbol keyif veriyor.
Usak'in kocu Ozan Bulkaz'i cok begenen var ama disaridan bakinca son derece kibirli ve antipatik gorunuyor. Ahmet Caki ve Selcuk Ernak da epey hayran kitlesine sahip.
(Geçen sezonki maçtan)
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon bu salonda üçüncü uzatma, üçüncü mağlubiyet. Sürpriz değil. Ölmüş Ibekwe'yi yıldız yaptılar.
Çok saygı duyduğum Sayın Bazarevich biraz düşünsün. Yedek bankının sonlarında birkaç tane genç çocuk var, çok değil yıldızları bir iki dakika dinlendirmek için onları kullanabilir.
Ayrıca Lee bu takımda BANKO OYNAR.
*
Hak yemek bize yakışmaz. Ozan Bulkaz ve oyuncularını iyi "mücadele ettikleri" için kutlarım. Helal olsun, İtalya deplasmanı oyna ve dönüşünde uzatmada maç kazan. Bizimkiler de kayak yapsın lig arasında.
Cepten yenen maç sayısı iki oldu. İkinci devre bunları nasıl çıkaracak Nihat Mala'nın Play-off hedefli takımı, göreceğiz.
1) Uşak'ta düşük bütçeyle iki defa play-off yapmasına ve kariyer gelişimine saygı duyuyorum. Ancak Fener'i yendi diye övülüyor ya, geçen seneki o kötü TED'e de ilk kaybeden onun takımıydı. EuroChallenge finalinden üç gün sonra Uşak'la oynamıştık Trabzon'da, devre 67-33'tü galiba... Bir de LeMans deplasmanındaki on sayı önde girdikleri devrede yenilen 29-0'lık çeyrek skoru var. Büyük maç kazandı diye öveceksek, şu maçlar üzerinden de eleştirmeliyiz o zaman. Tek taraflı bakış açısı yanıltıcı olabilir demek istiyorum.
2) Takımı şunu oynar diyebileceğimiz akılda kalan planı var mı? Özellikle Uşak maçı seyreden biri değilim, o nedenle uzun uzadıya oyun analizi yapamam. Ama Uşak denince hep "üç sezon arka arkaya ligin en az asist yapan takımı" geliyor aklıma. Bu üç sezonun ikisinde play-off yapmaları da ilginç...
Kadro kurgusu için Justin Carter, C. Fells, Sam Young, McKissic, Paul Harris, Jordan Hamilton gibi birebirde kuvvetli forvetlerin öne çıktığı ve hücum ribaunduyla ikili oyunlarda etkili atletik uzunların parladığı takımları biliyoruz.
3) Vasiliauskas, Paul Harris, Alper Saruhan ve asistan koç Aybars'la daha önce çalışması avantajı olabilir.
4) Yanılmıyorsam ilk defa Uşak dışında çalışacak olması da uyum açısından zaman gerektirebilir.
5) Yukarıda dediğim gibi eğer forvetler üzerinden oynayacaksak, topu Paul Harris ve C. Green'e vereceksek bizim gard merkezli oyunumuz değişecek. Vasiliauskas, Heslip ve Eldridge biraz lüks kalacak. Bu durumda (Bütçe oluşursa) Heslip'i elden çıkarıp dört dış + bir uzunlu düzeni oynayabilecek, pick and roll bilen, ribaund meziyeti olan bir uzun alabilir. Bu durumda eksik kalacak gard rotasyonuna bir yerli bakabilir diye tahmin ediyorum. Bu geçişi sağlıklı yapabilmesi önemli.
Hayırlısı olsun.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 20.12.2017, 12:49.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Hangi kritere göre Trabzonspor'un başına bu isim layık görülüyor acaba. Belki değerlidir tanımıyorum ama neden Ahmet, Mehmet John, Mike, Hans, Bogdan değil de Ozan? Hangi kriter? Trabzonspor'un daha seçici olması gerektiğine inanıyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Koç ilk açıklamasını yapmış.
"Uşak’tan ayrıldıktan hemen sonra Trabzonspor’dan teklif almam benim için gurur vericiydi. Çok büyük bir camiaya geldim, bunun ağırlığını ilk günden hissettim. Yönetimimize, başkanımıza, genel menajerimize çok teşekkür ederim.
Trabzonspor’un çok potansiyelli bir kadrosu var ve bu kadroyla devam edeceğiz. Bizim görevimiz başarılı olmak. Bunu da Trabzonspor taraftarıyla birlikte yapacağımıza eminim. Trabzonspor birçok maçı son toplarda kaybetti, Fenerbahçe de yenebilirdi. Küçük dokunuşlarla gerekeni yapacağız. Özellikle savunma konusunda ilerleme kaydetmemiz şart."
Kadro potansiyelli, evet. Ama Obekpa-Bora-Ozan uzun rotasyonu sezonun kalan bölümünde ne verecek, kestiremiyorum.
Savunma için ise Vasiliauskas & Heslip aynı anda parkedeyken Obekpa'nın faul sorunu yaşamadan Bjk maçındaki gibi 5-6 blok yapması lazım.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler, beterin beteri var.
Aziz Bekir, 30 Ekim'de Konyaspor'la anlaştı.
Son dakika basketbol haberleri, Türkiye, Avrupa ve NBA'den transfer gelişmeleri, maç sonuçları, puan durumları, fikstürler maç sonu analizi.
5 Kasım'da PETKİM'e gitti.
Son dakika basketbol haberleri, Türkiye, Avrupa ve NBA'den transfer gelişmeleri, maç sonuçları, puan durumları, fikstürler maç sonu analizi.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum