Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni transferler gelince gelip Oğuz abinin yorumlara bakayım dedim erken gelmişim
    2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR

https://twitter.com/EmrahSKOC

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• 1.guard Vasiliauskas olacakmis yedegine Ncaa dan bir caylak alinacakmis
        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Hayırlı olsun yeni transferler
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• 1) Deniz için bu sabah "Takımında kalacak" bilgisi almıştım. Yerli darlığında önemli hamle. Boyalı alanda iyi bitiricidir, boğuşur.

2) Gökhan için yorum yapmayacağım. Dışarıdan şut dışında bir özelliğini bilmiyorum. Zaten son birkaç sezondur oynarken görmedim.

3) Sarunas... Açıkçası Uşak'tan önce seyretmemiştim. O yüzden derin yorum yapamam. Ceza şutu var. İnşallah başarılı olur.

Aldığım bilgiye göre sürpriz bir yerli için çalışmalar devam ediyor. O gelirse kısa rotasyonu rahatlar. O yüzden yerli üç numara almamışlardır düşünüyorum. Çünkü bu kadro yapısında orada açık var.

Bir de şutör ve uzun forvet için görüşülüyormuş (Şutörün, şutu dışında pek özelliği yok, küçük boy Diebler daha iyi benzetme belki Rautins. Ama diğer çocuk tarzında bir oyuncumuz olmadı galiba önceki sezonlarda). Caleb de kalırsa üç numarayı beklediğim gibi Eldridge ve Caleb'le geçecekler.

Yalnız yukarıda NCAA'den oyun kurucu okudum. Benim bildiğim bir de yabancı pivot arayışı var. Bu durumda yedi yabancı oluyor. Bu durum büyük hata olur. 8 yabancılı Euroleague takımlarının (Fener hariç) git-gellerini gördükten sonra sezon boyunca kadro ve rotasyon istikrarını kurmak lazım. Geçen sene biz de bunu yaşadık. Lee dışarıda kaldı. Sonra uzunlar sakatlandı. Ama kimin ne zaman ne oynayacağı bir türlü belirlenemedi. Umarım böyle bir işe girmezler.

Hayırlı olsun.
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 20.07.2017, 00:06.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Lee kalsın çok iyi profesyonel

Yorum

• Deniz çok iyi transfer.
                Gökhan Şirin'i en son 5 yıl önce Fener deplasmanında attığı iki kritik üçlükle hatırlıyorum.Sanırım başladığı yerde.
                Ayrıca Ender'in olmamasına sevindim.Cavit Ege Havsa'yı kiralık isterim.

Yorum

• Caleb'le de 1 yıllık daha anlaşılmış. Yönetim bir anda gaza bastı. Caner Topaloğlu'nu alabilsek fena olmayacak gibi.Fener'den Egehan'ı da çekebilirdik aslında ama verirlermi bilmiyorum. KSK'daLorenzo Brown'la imzalamaya yakınmış.
                  En son axelman tarafından düzenlendi; 20.07.2017, 00:06.

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gözün aydın Oğuz'cum )

Lee'den haber var mı?
                    Abi, Moody'den çok şey bekleyen var mıydı Allah aşkına? Daha hazırlık maçlarında onunla olmayacağı belliydi.

Lee kalmayacak.

*

Vasiliauskas'ın geçen seoznki CL performansı

En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 20.07.2017, 00:15.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Brady Heslip ve Stevie Browning diye 2 adam daha almışız heralde twitterda gördüm
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Brady Heslip ve Stevie Browning diye 2 adam daha almışız heralde twitterda gördüm
                        bredy heslip için curry den daha iyi şutör diyebilenler bile var bu bile yeterli çok iyi şutör old. anlamak için... stevie %39 ile 3 lük atan videolarında görece atlet biır guard gibi duruyor delici özelliği vasat gibi

Yorum

• İlk olarak cambaz_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bredy heslip için curry den daha iyi şutör diyebilenler bile var bu bile yeterli çok iyi şutör old. anlamak için... stevie %39 ile 3 lük atan videolarında görece atlet biır guard gibi duruyor delici özelliği vasat gibi
                          Brady Heslip'in ismi bir dönem Banvit ile de geçmişti, iki yıl önceydi galiba.

Buldum haberi.

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Banvit, D-League’de geçtiğimiz günlerde 13 üçlük isabetiyle rekor kıran Brady Heslip ile anlaşmaya vardı. Baylor Üniversitesi’nden bu sene mezun olan Heslip’in hafta içi Bandırma’ya gelip ilk profesyonel takımına katılması bekleniyor. Kanadalı şutör 2014 NBA Draftı’nda seçilemedikten sonra kamp dönemini Minnesota Timberwolves ile geçirmişti.

Bu arada gelişim liginde bir maçta 13 üçlükle rekor ona ait.
                          En son Murat' tarafından düzenlendi; 20.07.2017, 06:19.

Yorum

• Bu kadar gard alip 3 ve 5 numarayı boş geçerlerse kötü olur.

Yorum

• Gökhan Şirin'e anlam veremedim ben. Geçen sene hiçbir şey yapmamış. Bu sene Hasan Yiğit Seçkin rolünü ona verecekler galiba. Beş numaraya nasıl bir pivot alacaklar merak ediyorum.

Yorum

• PG: Sarunas / Browning

SG: Heslip
                                -------------> xxx
                                SF: Eldridge

PF: Green / Gökhan / Ozan

C: xxx / Deniz

*

Bir yabancı PF/C ve bir de yerli G/F ile yukarıdaki gibi bir kadro oluyor. Şutörlerden kurulu yüksek tempolu oynamaya uygun bir kadro görünüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X