Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dwight Hardy Galatasaray'a gitmiş.
    Çok şaşırdım. Son iki senede yokları oynuyordu. Bakalım Erman Kunter ile ne yapacak. Eurocup performansını merak ediyorum.

Yorum

• Hardy kalmayacakti ki, konrati bitti. Yolu acik olsun.
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 10.07.2017, 22:03.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hardy kalmayacakti ki, konrati bitti. Yolu acik olsun.

Bizim meshur sponsor ve koc nerede?
        hepimiz bunu bekliyoruz.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ümit millilerden hangileri alınabilir?

Ömer Utku Al
          Berkan Durmaz
          Barış Ülker
          Rıdvan Öncel
          Erkan Yılmaz
          Berke Atar
          Görkem Doğan
          Enes Berkay Taşkıran
          Cavit Ege Havsa
          Alp Karahan

en son turgut atakol turnuvasını izledim. yetenekli, rotasyonda iş yapacak çocuklar var.
          ege havsa çok iyiydi. ben efes'te biliyordum en son ama amerikaya gitmiş çocuk.
          erkan yılmaz da iş yapabilecek potansiyelli bir isim. ama onu da banvit'ten koparmak pek mümkün olmaz herhalde.
          alınabilecek bir enes var bence. bjk'de hala kontratı. oynatmayıp yine kiralayabilirler.
          En son danger00 tarafından düzenlendi; 10.07.2017, 21:30.
          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hepimiz bunu bekliyoruz.
            Az once Batuhan'la konustuk. Sponsor, koc ve kadro konusunda somut gelismeler oldugunu soyledi. Onu zor durumda birakmak istemedigim icin isim yazamiyorum, anlayisla karsilayacaginizi dusunuyorum. Koc konusunda sorun yok. Sponsor ve bir yerli oyuncuya cok sasirdim. Bendeki bilgiyle celisiyor ama olursa gayet iyi is.

Bu saatten sonra bekleyecegim olacaklari. Hayirlisi olsun.
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 10.07.2017, 22:02.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Az once Batuhan'la konustuk. Sponsor, koc ve kadro konusunda somut gelismeler oldugunu soyledi. Onu zor durumda birakmak istemedigim icin isim yazamiyorum, anlayisla karsilayacaginizi dusunuyorum. Koc konusunda sorun yok. Sponsor ve bir yerli oyuncuya cok sasirdim. Bendeki bilgiyle celisiyor ama olursa gayet iyi is.

Sen sasirdiysan iyi cidden iyi bir ise imza atmis bizimkiler.
              Menajer konusunda bir gelisme var mi?
              Vefakar Mala devam ediyor mu?
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

umarım bütçe biraz daha yüksek olur ve rotasyon sıkıntısı yaşamayacağımız bir ekip kurulur. Trabzonspor şampiyon olamaz ama en azından her sene playoff oynayan bir takım olmalı.

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  umarım bütçe biraz daha yüksek olur ve rotasyon sıkıntısı yaşamayacağımız bir ekip kurulur. Trabzonspor şampiyon olamaz ama en azından her sene playoff oynayan bir takım olmalı.
                  Yerli kalmadığı için rotasyon sıkıntısı kaçınılmaz. Ancak esnek - pozisyon geçişi olan yabancılar seçilirse ve doğru coachingle bunu aşabiliriz. Geçen sene çoğu maçı yedi kişiyle oynadık. Hadi Dusan'ı da sayalım, sekiz.

Yorum

• Yücel Platin'de sorun çıkmış. Ayhan Kalyoncu getirsinler, çözülsün bu iş.

*

Europe Cup kurası yarın çekilecek deniliyor. Etrafta bilgi kırıntısı dahi yok.

Yorum

Yücel Platin'de sorun çıkmış. Ayhan Kalyoncu getirsinler, çözülsün bu iş.

*

Europe Cup kurası yarın çekilecek deniliyor. Etrafta bilgi kırıntısı dahi yok.
                      Ben de alaeddin yakan diyorum

Yorum

• Basına düşen isimler: Mike Green & Ender Arslan... Caleb Green'in de kalması muhtemel.
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 12.07.2017, 07:57.

Yorum

Basına düşen isimler: Mike Green & Ender Arslan... Caleb Green'in de kalması muhtemel.
                          Bence bu üçlü fena değil Oğuz. Geçen sene Mike Green'i sen de istemiştin. Yücel Platin de ne gibi pürüz çıkmış anlayamadım.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence bu üçlü fena değil Oğuz. Geçen sene Mike Green'i sen de istemiştin. Yücel Platin de ne gibi pürüz çıkmış anlayamadım.
                            Maddi galiba Murat.

Yorum

Maddi galiba Murat.
                              Maddi sıkıntılar daha koç gelmeden başladı demek ki.

Yorum

Kepez'i ve Konya'yı düşüren, Gaziantep'te 12 maçta 3 galibiyet alan Aziz Bekir'i getirsinler ki, bu sene yarım kalan düşme işini o tamamlasın.

Yahu şu kulüpte aklı başında tek bir adam yok mu?
                                Sorumun cevabı "yok" galiba. Piyasada koç mu kalmadı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X