İlk olarak Hakan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Hardy kalmayacakti ki, konrati bitti. Yolu acik olsun.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 10.07.2017, 22:03.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHardy kalmayacakti ki, konrati bitti. Yolu acik olsun.
Bizim meshur sponsor ve koc nerede?
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜmit millilerden hangileri alınabilir?
Ömer Utku Al
Berkan Durmaz
Barış Ülker
Rıdvan Öncel
Erkan Yılmaz
Berke Atar
Görkem Doğan
Enes Berkay Taşkıran
Cavit Ege Havsa
Alp Karahan
en son turgut atakol turnuvasını izledim. yetenekli, rotasyonda iş yapacak çocuklar var.
ege havsa çok iyiydi. ben efes'te biliyordum en son ama amerikaya gitmiş çocuk.
erkan yılmaz da iş yapabilecek potansiyelli bir isim. ama onu da banvit'ten koparmak pek mümkün olmaz herhalde.
alınabilecek bir enes var bence. bjk'de hala kontratı. oynatmayıp yine kiralayabilirler.En son danger00 tarafından düzenlendi; 10.07.2017, 21:30.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehepimiz bunu bekliyoruz.
Bu saatten sonra bekleyecegim olacaklari. Hayirlisi olsun.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 10.07.2017, 22:02.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz once Batuhan'la konustuk. Sponsor, koc ve kadro konusunda somut gelismeler oldugunu soyledi. Onu zor durumda birakmak istemedigim icin isim yazamiyorum, anlayisla karsilayacaginizi dusunuyorum. Koc konusunda sorun yok. Sponsor ve bir yerli oyuncuya cok sasirdim. Bendeki bilgiyle celisiyor ama olursa gayet iyi is.
Bu saatten sonra bekleyecegim olacaklari. Hayirlisi olsun.
Menajer konusunda bir gelisme var mi?
Vefakar Mala devam ediyor mu?''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz once Batuhan'la konustuk. Sponsor, koc ve kadro konusunda somut gelismeler oldugunu soyledi. Onu zor durumda birakmak istemedigim icin isim yazamiyorum, anlayisla karsilayacaginizi dusunuyorum. Koc konusunda sorun yok. Sponsor ve bir yerli oyuncuya cok sasirdim. Bendeki bilgiyle celisiyor ama olursa gayet iyi is.
Bu saatten sonra bekleyecegim olacaklari. Hayirlisi olsun.
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumarım bütçe biraz daha yüksek olur ve rotasyon sıkıntısı yaşamayacağımız bir ekip kurulur. Trabzonspor şampiyon olamaz ama en azından her sene playoff oynayan bir takım olmalı.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYücel Platin'de sorun çıkmış. Ayhan Kalyoncu getirsinler, çözülsün bu iş.
*
Europe Cup kurası yarın çekilecek deniliyor. Etrafta bilgi kırıntısı dahi yok.
Yorum
-
Basına düşen isimler: Mike Green & Ender Arslan... Caleb Green'in de kalması muhtemel.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 12.07.2017, 07:57.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasına düşen isimler: Mike Green & Ender Arslan... Caleb Green'in de kalması muhtemel.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence bu üçlü fena değil Oğuz. Geçen sene Mike Green'i sen de istemiştin. Yücel Platin de ne gibi pürüz çıkmış anlayamadım.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaddi galiba Murat.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKepez'i ve Konya'yı düşüren, Gaziantep'te 12 maçta 3 galibiyet alan Aziz Bekir'i getirsinler ki, bu sene yarım kalan düşme işini o tamamlasın.
Yahu şu kulüpte aklı başında tek bir adam yok mu?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum