Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mevcut kadromuz:

PG: Moody (Çaylak) - K. Nikolov (O da çaylak sayılır)

SG: Hardy - Erol Can

SF: xxxxxx - Alper

PF: Julian Wright (Eski NBA oyuncusu. Bu sene Eurocup en iyi ikinci takımına seçildi) - Mike Best (Çaylak)

C: xxxxx - Dusan Cantekin (O 6-7 yıldır hep çaylak)
    Öbür alınacak 3 oyuncu çok yönlü olmalı. Her pozisyonda oynama özelliğine sahip olmalı.

Atıyorum forvet pozisyonuna 2 oyuncu alınmalı.

Strawbery gibi hücumda pick and roll, birebir oynayabilmeli. Savunmada da kısa oyuncunun önünde duracak çevikliğe sahip olmalı.

Tempo, pas eksenli oyunda geçiş oyunları çok önemli. Ribauntu alıp hızlı çıkan, boş şutu yaratan bir takım olmalıyız.

Elbette çember altı savunmasında gerekli sertliği sağlayacak, kalecilik yapacak ve şutu da olacak bir isim lazım.

Şut atan pivot bulmak zor ama alan paylaşımı için bu noksanlık yaşanmamalı.

Seçilecek yabancı oyuncuların hepsi, oyun zekasının olması kaydı ile '' afro - amerikalı '' olmalı.

Çünkü savunmadan hücuma geçişlerde, hücumdan savunmaya geri dönüşlerde '' beyaz oyuncular '' aksıyor.

Yorum

• david picke göre center omar samhanla anlasabilirmisiz. nasil Oyuncu ? Serhat Cetin de 1 Aydir geliyor hadi artik.
      Videolara baktim adam kilo bir pivotmus. Sevmedigim tarzda. kosan atlet blokcu lazim bize.
      En son kanterts tarafından düzenlendi; 02.09.2016, 19:43.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öbür alınacak 3 oyuncu çok yönlü olmalı. Her pozisyonda oynama özelliğine sahip olmalı.

Atıyorum forvet pozisyonuna 2 oyuncu alınmalı.

Strawbery gibi hücumda pick and roll, birebir oynayabilmeli. Savunmada da kısa oyuncunun önünde duracak çevikliğe sahip olmalı.

Tempo, pas eksenli oyunda geçiş oyunları çok önemli. Ribauntu alıp hızlı çıkan, boş şutu yaratan bir takım olmalıyız.

Elbette çember altı savunmasında gerekli sertliği sağlayacak, kalecilik yapacak ve şutu da olacak bir isim lazım.

Şut atan pivot bulmak zor ama alan paylaşımı için bu noksanlık yaşanmamalı.

Seçilecek yabancı oyuncuların hepsi, oyun zekasının olması kaydı ile '' afro - amerikalı '' olmalı.

Çünkü savunmadan hücuma geçişlerde, hücumdan savunmaya geri dönüşlerde '' beyaz oyuncular '' aksıyor.
        Strawberry diyince aklima Bracey Wright geliyor, sanirim hala serbest.

Sut atan pivotlari sever Bazarevich. Hele Wright'a dipte alan acmak icin boyle uzun kullanmak gerek.

Cok yonluluk diyince de Prince vardi iste.

Bir de hala Simmons diyorum, savunma icin.

Omar Samhan'den draftten bugune kadar haber yoktu.

Bu yaz yolu Las Vegas'a dusenlerden o da. Tipki Bazarevich'in menajeri Fimic gibi, Best gibi...

Acikcasi dusuk butceli takim kurmak daha zor. Risk daha yuksek cunku.

Samhan'in Avustralya ve Porto Riko sezonlari iyi gecmis gorunuyor. Avrupa'ya donus icin BSL buyuk firsat. Umarim takimimiz icin verimli bir hamle olur.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bracey Wright, TBL'ye Acıbadem'e gitti. Şöyle Patric Young gibi güçlü kuvvetli sağlam bir adam alamacyacağız heralde.
          En son axelman tarafından düzenlendi; 03.09.2016, 14:07.

Yorum

• Benim videolardan ve mevcut kadro yapısından anladığım Julian Wright ile Mike Best in birlikte süre alması olası. İkisi de çok yönlü oyuncular, biraz umutlandım hemen

Şöyle yapalım o zaman 8-10 ekimde birlikte Büyükçekmece maçına gidelim. Sonraki hafta da hep beraber Trabzon a gidip Yeşil giresun maçını izleyelim, Akyazı nın da açılışını yapalım
            Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Benim videolardan ve mevcut kadro yapısından anladığım Julian Wright ile Mike Best in birlikte süre alması olası. İkisi de çok yönlü oyuncular, biraz umutlandım hemen

Şöyle yapalım o zaman 8-10 ekimde birlikte Büyükçekmece maçına gidelim. Sonraki hafta da hep beraber Trabzon a gidip Yeşil giresun maçını izleyelim, Akyazı nın da açılışını yapalım.

Arada da Alper Saruhan ile görüşüp kısa bir şov maçı yapalım
              En son Tunç Tosun tarafından düzenlendi; 04.09.2016, 00:20.
              Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim videolardan ve mevcut kadro yapısından anladığım Julian Wright ile Mike Best in birlikte süre alması olası. İkisi de çok yönlü oyuncular, biraz umutlandım hemen

Şöyle yapalım o zaman 8-10 ekimde birlikte Büyükçekmece maçına gidelim. Sonraki hafta da hep beraber Trabzon a gidip Yeşil giresun maçını izleyelim, Akyazı nın da açılışını yapalım
                Güzel öneri

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Güzel öneri
                  Abi asıl öneri edit ile geldi : Alper Saruhan

lig zamanı adamı fazla yormayacağına söz vermen lazım yalnız :P
                  Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim videolardan ve mevcut kadro yapısından anladığım Julian Wright ile Mike Best in birlikte süre alması olası. İkisi de çok yönlü oyuncular, biraz umutlandım hemen

Şöyle yapalım o zaman 8-10 ekimde birlikte Büyükçekmece maçına gidelim. Sonraki hafta da hep beraber Trabzon a gidip Yeşil giresun maçını izleyelim, Akyazı nın da açılışını yapalım.

Arada da Alper Saruhan ile görüşüp kısa bir şov maçı yapalım
                    Çok şık bir fikir ve destekliyorum.
                    Alper Saruhan ile organizasyona ben de varım

Yorum

• Samhan ilk profosyenel yilini Zalgiris'te gecitmis. Sonra tabir-i caizse dort bos yil. Filipinler, Almanya, Misir ve Gelisim Ligi'nde...

Gecen sezon ise Avustralya ve Porto Riko'da faydali olmus.

Avustralya'da 12 mac 54% iki sayilik 13,4 sayi 8,9 rib 1,7 ast 1,1 blk 3,3 faul

Porto Riko'da 35 macta (14.1 ppg) (61% fg) (8.7 rpg) (2.1 apg) (1.5 bpg)

Son donemde seyretmedigim icin net konusamam sadece sunu soyleyeyim takima katacagi ilk sey size olacaktir.

BSL'de 20-25 dk alsa, Best de yine 20-25 dk oynasa, Dusan'da 10 dk alsa... Ana faktor Wright olacak uzun rotasyonunda.

Gecen sezon Avustralya performansindan goruntuler

2006-2010: NCAA - 133 maç

2010-2011: 41 maç Zalgiris ( Litvanya Ligi, Baltık Ligi, VTB, Eurocup)

2011-2012: 2 Maç Filipinler

2012-2013: 19 Maç Ulm (Almanya Ligi)

2013-2014: ?

2014-2015: 18 Maç NBDL

2015-2016: 47 Maç Avustralya & Porto Riko Ligleri
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 14:23.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İnanılmaz transferler yapıyoruz gerçekten.

Yorum

• moody-xx-nikolov
                          hardy-erolcan
                          xx-alper
                          wright-mike-odabaşı
                          xx-cantekin

kaldı kritik 3 transfer. belki alperin sağlık sorunlarından dolayı yerli bir forvet daha gelebilir.
                          buralara yapacağımız tercihler neyin hedeflendiğini gösterecektir.
                          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Ben halen üç numaraya bir ABD'li transfer bekliyorum.

Yorum

• Hardy'yle devam edilmese yerine Manny Harris alinsin isterdim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X