Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yabancı konusunda neden ısrarla bekleniyor anlamıyorum. Maddi sıkıntı mı var, para mı bitti? Yoksa Mala oğlunun kankalarından eleme mi yapıyor.

Yorum

• Mike Best'le anlasilmis. Hayırlı olsun artik.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mike Best'le anlasilmis. Hayırlı olsun artik.
        Oğuz, kesin mi? Hiçbir yerde yazmıyor anlaşma. Oyuncu iyi kötü ayrı mevzu ama bu Mala insanın midesini bulandırıyor. Neyse merak edenler için ufak bir videosunu atayım.
        En son axelman tarafından düzenlendi; 01.09.2016, 23:38.

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oğuz, kesin mi? Hiçbir yerde yazmıyor anlaşma. Oyuncu iyi kötü ayrı mevzu ama bu Mala insanın midesini bulandırıyor. Neyse merak edenler için ufak bir videosunu atayım.
          Menajeriyle görüştüm Agah. Epey bilgi aldım kendisinden Mike'la ilgili. Paylaşacağım gün içinde.

Bir anekdot: Aralık ayında UC Irvine, Chapman'a karşı NCAA tarihinin en uzun ilk beşiyle maça başlıyor.

Bir oyuncu 203, iki oyuncu 208, bir oyuncu 218 ve pivotları 228. Best o amçta oyun kurucu süreleri alıyor.
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 02.09.2016, 07:55.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bu videolarin cok sey anlatmadigini biliyorum.
            Guzel olan sey hem yuzu donuk, hem post up oyunu var. Sut mesafesi iyi gozukuyor...
            Savunmasi ile ilgili bir bilgi yok... Birkac blogu disinda...
            Hayirlisi...
            NBA Draft scouting reports, mock drafts, articles on NBA Draft Prospects. Extensive high school, NCAA and international NBA draft coverage.

Not: Iliskiler ve gelis sekli mide bulandirici...
            Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
            You'll Never Walk Alone...
            https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• En ufak performans düşüklüğünde Mala yüzünden kendisine yüklenilecek.

Yorum

• Yazı iyi geçirmiş. Katıldığı kampta epey ilgi görmüş. 10,2 sayı ve 5,0 rib yapmış (Senior senesindeki verileri de buna yakın). Ayrıca fizik olarak güçlenmiş.

Kampın en iyi üçüncü takımına seçildi.

En iyi rookie takımında kendine yer buldu.

All-Star 1 takımına seçildi.

unnamed.jpg
                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 07.09.2016, 15:27.

Yorum

• arkadaşlar mala belki de Trabzonspor'a iyilik yapıyor, kulübün menajeri oyuncu buluyor ama buna da bir sözümüz var anlayamıyorum gerçekten....

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar mala belki de Trabzonspor'a iyilik yapıyor, kulübün menajeri oyuncu buluyor ama buna da bir sözümüz var anlayamıyorum gerçekten....
                    Cengiz abi şu anda oyuncu bulunmasına kızan yok ama Mala'nın önceki icraatlarına bakıldığında ortaya bu sonuç çıkıyor. Twitter'da bir arkadaş yenetekli ama soft oyuncu dedi Best için. Cooley etkisi yapar mı göreceğiz.

Yorum

• Julian Wright'in kısa süren (sakatlıktan dolayı) Krasny Krylia günlerinden bir video.

Orada koçu S. Bazarevich'ti. Yaşadığı sakatlıktan sonra 2014-15'te 50, bu sezon ise 57 resmi maç oynadı.
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 02.09.2016, 16:34.

Yorum

• Keith Simmons'ın 2010'dan sonrasına göz attım. TBL/BSL, Eurocup, Türkiye Kupası, EL Ön elemeleri olmak üzere altı sezonda toplam 302 maça çıkmış.

Ortalama 25,5 dk almış.

Maç başına 7'den az top kullanarak 38%'le üçlük atmış.

Bu altı sezon ortalaması 8,7 sayı 4,0 rib 1,1 ast 1,0 tç 0,8 tk 0,3 blk 2,6 faul.

Yerli statüsünde böyle tecrübeli savunmacı bir SF eklersek büyük iş yaparız.

Yorum

• Benim gibi basketbolun piyasasını bilmeyen, ikinci sınıf vatandaş konumundakiler için; "neydik ne olduk" kısmını biraz özetler misiniz?

Koçun oyun tarzı, yeni transferler ışığında muhtemel oyun yapımız vs gibi...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim gibi basketbolun piyasasını bilmeyen, ikinci sınıf vatandaş konumundakiler için; "neydik ne olduk" kısmını biraz özetler misiniz?

Koçun oyun tarzı, yeni transferler ışığında muhtemel oyun yapımız vs gibi...
                            Kadro henüz eksik, hazırlık maçları da başlamadı. Takım hakkında fikre sahip olmak için çok erken.

Koç hakkında ise önceki meajlarımdan şunları derleyebilirim:

Winner bir koç Bazarevich. Eurochallenge'ı namağlup kazanmak, Eurocup'ta 19-0 giderken (ki kupa rekoru diye biliyorum) 20. maça kadar kaybetmemek kolay işler değil. Motivasyon, sistem, uyum gerektirir. Bazarevich hem Krasny Krylya'da hem de Lokomotiv Kuban'da bunları sağlamıştı.

İkincisi... Hücumda ve savunmada dengeli takımlar oluşturuyor. Yani oyunun iki tarafına da önem veriyor. Sadece atarak veya sadece duvar örerek oynanan basketboldan uzak.

Üç... Sakota zamanında oyun kurucu arıyoruz. Yani 2010-11 sezonu... Bir şekilde Aaron Miles'ı koça ilettim İsmail Abi vasıtasıyla. Sakota'nın verdiği cevap "O sokak basketbolcusu" olmuştu.

O sokak basketbolcusunu (!) Bazarevich 2011'de Krasny Krylya'ya aldı. Üç sezon takımın liderliğini ona verdi. Eurochallenge kazandılar. Sonra Lokomotiv'e götürdü. Oyunu kontrol eden, tempo sorunu olmayan, ilk pas kararı mükemmel bir garddı. Koçun parkedeki asistanıydı. Hani old-school oyun kurucu derler ya, o işte.

Dört... Yüzü dönük oynayan, şutu olan uzunları sever.

Beş... Rotasyonu geniş tutar. Gerçi bizim ligi, yerli oyuncuları ne kadar tanıyor, biliyor. Onlardan hangi sürelerle faydalanır, kestiremiyorum. Ana parçalar ve sorumlulukları ABDlilere vermekten çekinmez.

Altı... KSK'yi İzmir'deki finalde 17 sayı geriden gelip yendiklerinde vidaları nasıl sıkmıştı? Gerçi sahaya atılan su şişesinin de maçın dönmesinde etkisi vardı. Ama yukarıda bahsettiğim motivasyon unsuru KSK'yi dağıtırken Bazarevich'in ekibini toparlamıştı.

Aklıma geldikçe paylaşırım. Özünde iyi bir koç kısacası. Fakat çalışma ortamı, bütçe yönetimi gibi kendisi dışındaki sebeplerden ötürü umarım performansı etkilenmez. Mesela asistan meselesi... Mesela yönetimin ödeme sorununun antrenman ve maçlara yansıması...

Şu açıklama ona ait: "Benim bir sistemim var. Ancak bunu oyuncularımın yeteneklerine göre esnetebilirim. Oyunumuz ilgi çekmeli, göze hoş gelmeli. Şunu unutuyoruz, yaptığımız işin büyük bölümü eğlenceye yönelik. Herkes sonuca odaklanmış durumda. Kazanmak gerektiğini tartışmayacağım, fakat eğlendirici şekilde kazanmalısınız. Bu durum kulüp yönetiminin planladığı hedefleri değiştirmez. Aksine onların da keyifle çalışmasını sağlamalıyız. Savunmada baskıların olduğu, hızlı geçiş hücumlarının ve genelde yüksek tempolu bir oyunu seviyorum. Savunmaya da ayrıca dikkat etmeliyiz."

Bazarevich geçen sezon Cantu'da göreve geldikten sonraki (14. Hafta) on yedi maçta;

Ukic (30 dk.)
                            Hodge (30 dk.)
                            Abass (30 dk.)
                            JaJuan (32 dk.)
                            Fesenko (28 dk.) beşini kullandı.

Kenardan şutör Heslip (24.dk), forvet Ignerski (21 dk.) ve savunmacı Lorbek'i (21. dk.) getirdi.

Bu rotasyonda dikkat çeken Abass dışında İtalyan oyuncu olmaması. Bazarevich için benzer bir durum bizde yaşanacaktır muhtemelen. O nedenle seçilecek altı yabancı üzerine kuracağı kadro çok önemli.

Bu arada Dmitry Shakulin yeni asistan kocumuz. Gecen sezon Rusya bir alt liginde Ural'in bas anteenorlugunu yapti. O takimin baskani büyük isim Stanislav Eremin.

Cska'da 2008-14 arasi asistan kocluk yapmisti. Vujosevic'le Kazlauskas arasinda (2010-11 sezonu) bas antrenor olarak ciktigi 9 macin 7'sini kazanmisti (Cska'nin son 20 zenesinin en kotu sezonuydu. Ve o berbat sezonu Shakulin toparlamisti).

Geçmişte Pesic, Messina, Pashutin, Kazlauskas, Vujosevic, Kemzura'nın asistanlığını yapmıştı. Ayrıca Bazarevich'in oyunculuk döneminden arkadaşı.

Yorum

• Mevcut kadromuz:

PG: Moody (Çaylak) - K. Nikolov (O da çaylak sayılır)

SG: Hardy - Erol Can

SF: xxxxxx - Alper

PF: Julian Wright (Eski NBA oyuncusu. Bu sene Eurocup en iyi ikinci takımına seçildi) - Mike Best (Çaylak)

C: xxxxx - Dusan Cantekin (O 6-7 yıldır hep çaylak)

Yorum

• Çok teşekkürler Oğuz.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X