Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben memnunum
    daha major liglerde 5. sezonumuzu ne oynuyoruz
    bence beklentilerimiz cok abarti
    tabi kanimizda winner gen tasiyan bir topluluguz
    2-3 yil daha istikrarli gidilirse cok basarili oluruz düsünüyorum

malayi bende sevemedim
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben memnunum
      daha major liglerde 5. sezonumuzu ne oynuyoruz
      bence beklentilerimiz cok abarti
      tabi kanimizda winner gen tasiyan bir topluluguz
      2-3 yil daha istikrarli gidilirse cok basarili oluruz düsünüyorum

malayi bende sevemedim

Katiliyorum.tek avantajimiz istikrar olur rakiplerimize karsi bu devirde.cunku cok simariklar. Basketbolun bunu gosterecegine inaniyorum. Bizim simariklik yapmaya hakkimiz yok.klup olarak istikrarli, caliskan ve sabirli olmak zorundayiz kazanmak icin.

Yorum

• Bende son 2 yıl da gelen istikrardan memnunum.Bir anda çıtayı çıkartmak doğru olmadığı kanaatindeyim.
        Adım adım çıkarsak kolay kolay düşmeyiz.Bu yıl da Play-Off kalalım bu yıl da iyi geçmiş olur.
        Play-off demek seneye yeniden Avrupa arenasında boy göstermek demek.
        https://twitter.com/cemcaglaryavuz
        Beşirli/TRABZON

Yorum

• Trabzonspor takımı olarak hala daha yerli oyuncu sorunu çekiyor olmak ilginç ...

Yerli rotasyonumuz olmalı ki daha iyi olalım oyuncular bizim yaşadıklarımızı içlerinde yaşamalı Trabzonsporlu oyuncular var olmalı takımda
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Sonny Weems hayal midir bizim için? Bu adamı bizde oynarken görmeyi çok isterdim.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sonny Weems hayal midir bizim için? Bu adamı bizde oynarken görmeyi çok isterdim.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hehehe şapkadan çıkan gergedanımız harbiden gergedan gibi güçlü kuvvetli çıktı. Hep böyle yanıldığım adamlar alsak. Seneye Pg için Gelişim'den bir piyango bulsak. Mesela Emir Gökalp 1 maçını izledim çok iyi Pg geliyor. Arda Vekiloğlu genç oyuncuları parlatmaya devam ediyor )
                Adamım hızla yükseliyor
                Son dakika basketbol haberleri, Türkiye, Avrupa ve NBA'den transfer gelişmeleri, maç sonuçları, puan durumları, fikstürler maç sonu analizi.

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sonny Weems hayal midir bizim için? Bu adamı bizde oynarken görmeyi çok isterdim.
                  Phoenixde çok az süre alıyor ama bilmiyorum gelirmi bize dersin?

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Phoenixde çok az süre alıyor ama bilmiyorum gelirmi bize dersin?
                    Çok zor , kontratı nedir orada bilmiyorum ama Avrupaya gelecek olsa bile bize gelmez.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• JaJuan Johnson geliyordu bi ara ne oldu peki?

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        JaJuan Johnson geliyordu bi ara ne oldu peki?
                        İtalya'ya gitti.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Fantastik transfer

Hami.jpg
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fantastik transfer

[ATTACH=CONFIG]8434[/ATTACH]
                            Salonda antrenman olayı enteresan oldu.

Yorum

• Salonda antreman olayı güzel olmuş.
                              Marin'in de içinde olduğu samimi fotoğraflar takımdaşlığın pekişmesi adına çok önemli.
                              Futbol ve Basketbol takımlarını bir arada görmek hoş oldu.
                              Emeği geçenlere teşekkürler.
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Basketfaul haberine göre geçen sene uşakta oynayan fells ile prensipte anlaşmışız. Takım kötü gidince yine transfere yöneldik.
                                2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR

https://twitter.com/EmrahSKOC

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X