İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKitchen in en büyük kankası Jamon Gordon muş. Trabzon un İstanbul a yakın olduğunu sanmıyordur inşallah bu
Bu arada biraz bakındım da iki oyuncu da beklediğimden iyi, inşallah bol bol katkı verirler.
Yorum
-
Dünya yıldızı bile olsa...bir kulüp oyuncunun elinde oyuncak olmuşsa;sorun derin demektir.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
Muharrem Bey yazmış. Herkes M'bia demiş ama bence Velickovic'i kastediyor.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünya yıldızı bile olsa...bir kulüp oyuncunun elinde oyuncak olmuşsa;sorun derin demektir.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
Muharrem Bey yazmış. Herkes M'bia demiş ama bence Velickovic'i kastediyor.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünya yıldızı bile olsa...bir kulüp oyuncunun elinde oyuncak olmuşsa;sorun derin demektir.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
Muharrem Bey yazmış. Herkes M'bia demiş ama bence Velickovic'i kastediyor.
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOğuz araştırdın mı bu gelen oyuncuları durumları nedir değildir. Benim açıkcası basketboldaki istikrara güvenim kalmadı. Tam çok iyi oyuncu bulduk derken ikisinede euroleguede oynayan takıma gönderdik. Biraz daha dengeli takım olabilmek için hareketli 5 numara velickovicin yerine herhalde bu takımı bi tık daha yukarı taşıyacakken bu fırsatı da teptik. Bana göre şimdi herşey sil baştan.
İtirazım şuna, Stipanovic ve Kulig'den daha hareketli 5 numara kim var? Olabilecek en mobil uzunlara sahibiz. Daha atletik çember savunucusu diyorsan, haklısın. Ama görüldüğü üzere koçun öyle bir düşüncesi yok. Rakibi kısaların ördüğü setle durdurmayı hedefliyoruz. Fakat Markovic'in çözüm bulamadığı şey kısaların birebirde kolay geçilmesi. Sadece o da değil, Stipanovic oyunda değilken ikili oyun müdafaamız da yerlerde. Hatırlarsan, Banvit maçlarında ve diğer bazı maçlarda tam saha baskı yapmamız gerektiğini yazıyordum. Fortson tarzı oyun kurucuları ancak öyle yavaşlatabilirsiniz. Veya top aldırmama savunması yapacaksınız. Kalan dörtlü oyunu ne kadar kurabilirdi?
Gerçi trendbasket'in savunma reyting verileri bizim adımıza olumlu, altıncı sıradayız: http://trendbasket.net/gelismis-ista...iligi-tb-ozel/ Zaten sıkıntımız hücumda. Hem kullandığımız top sayısı geçen seneye göre düşük hem de ürettiğimiz skor. Üstelik Odom ve Kinsey'den aldığımız katkı Bost ve Marshall'dan aldığımıza göre daha yüksekti. Burada görüyoruz ki problem yine Velickovic'in düşük yüzdesinde.
Oynadığı 19 maçta 23/78 yani 29% ile iki sayılık atıyor. Neredeyse maç başına 1 iki sayılık basket demek bu. Geçen sene 51 maçta 161/333 yani 48% ile atıyordu. Maç başına 3 basket... Aradaki fark 4 sayı gibi...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Ryan Thomspon hakkında 1-2 şey yazayım. Kendisini Oostende'de oynadığından beri takip ediyorum aynı takımda Stipanovic ile birlikte oynuyorlardı. Euroleague elemelerinde Banvit'i elemişlerdi ama finalde kaybettikleri için katılamadılar Euroleague gruplarına.
Thompson asla Kinsey kadar savunmacı bir oyuncu değil zaten çok farklı oyuncular. Thompson Kinsey kadar ne ribaund alabilir ne asist yapabilir. Markovic bunun mutlaka farkındadır. Thompson'ın güvenilir bir şutu var son Kızılyıldız macerası aldatmasın orada gerçekten çok kötü durumdaydı. Yavaş oyuncu olduğu düşünülüyor asla öyle değil ilk adımı çok hızlı ve açık alanda iyi bir bitirici. Geçen seneki performansı ile oynarsa hücumumuza çok şey katar kesinlikle. Ama herkesin dediği gibi Kinsey ve Thompson çok farklı oyuncular Markovic'in umarım bir planı vardır.
Asla kötü bir transfer olduğunu düşünmüyorum sadece Kinsey - Thompson farklı oyuncular olduğu için biraz tereddütüm var.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTop 16 öncesi böyle değişiklikler oluyor. Odom'a gelen teklif 2018'e kadarmış. Hatta uzun süredir istiyorlar. Direnmek zor. Ana parçalarla yola devam ediyoruz (Velickovic varken çok şey değişmez düzen açısından).
İtirazım şuna, Stipanovic ve Kulig'den daha hareketli 5 numara kim var? Olabilecek en mobil uzunlara sahibiz. Daha atletik çember savunucusu diyorsan, haklısın. Ama görüldüğü üzere koçun öyle bir düşüncesi yok. Rakibi kısaların ördüğü setle durdurmayı hedefliyoruz. Fakat Markovic'in çözüm bulamadığı şey kısaların birebirde kolay geçilmesi. Sadece o da değil, Stipanovic oyunda değilken ikili oyun müdafaamız da yerlerde. Hatırlarsan, Banvit maçlarında ve diğer bazı maçlarda tam saha baskı yapmamız gerektiğini yazıyordum. Fortson tarzı oyun kurucuları ancak öyle yavaşlatabilirsiniz. Veya top aldırmama savunması yapacaksınız. Kalan dörtlü oyunu ne kadar kurabilirdi?
Gerçi trendbasket'in savunma reyting verileri bizim adımıza olumlu, altıncı sıradayız: http://trendbasket.net/gelismis-ista...iligi-tb-ozel/ Zaten sıkıntımız hücumda. Hem kullandığımız top sayısı geçen seneye göre düşük hem de ürettiğimiz skor. Üstelik Odom ve Kinsey'den aldığımız katkı Bost ve Marshall'dan aldığımıza göre daha yüksekti. Burada görüyoruz ki problem yine Velickovic'in düşük yüzdesinde.
Oynadığı 19 maçta 23/78 yani 29% ile iki sayılık atıyor. Neredeyse maç başına 1 iki sayılık basket demek bu. Geçen sene 51 maçta 161/333 yani 48% ile atıyordu. Maç başına 3 basket... Aradaki fark 4 sayı gibi...
Bakalım ne olacak. Koç herhalde hardy nin başrolde olacağı bi düzene dönecek herhalde. Fakat ben hala novica nın 3 numarada kullanılmasından yanayım. Bu adam ne 4 ne de 5 herhalde ben anlamıyorum fazla ama en azından dış şutuna güvenebiliriz.
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHareketliden kastım daha atletik uzun yani. Böyle patric young gibi size geniş birisi lazım diye düşünüyorum yani takibin potaaltına girmesini tehdit edecek bi oyuncu.
Bakalım ne olacak. Koç herhalde hardy nin başrolde olacağı bi düzene dönecek herhalde. Fakat ben hala novica nın 3 numarada kullanılmasından yanayım. Bu adam ne 4 ne de 5 herhalde ben anlamıyorum fazla ama en azından dış şutuna güvenebiliriz.Velickovic'in geleceğini pek parlak görmüyorum Markovic bile kurtaramayacak kendisini.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHareketliden kastım daha atletik uzun yani. Böyle patric young gibi size geniş birisi lazım diye düşünüyorum yani takibin potaaltına girmesini tehdit edecek bi oyuncu.
Bakalım ne olacak. Koç herhalde hardy nin başrolde olacağı bi düzene dönecek herhalde. Fakat ben hala novica nın 3 numarada kullanılmasından yanayım. Bu adam ne 4 ne de 5 herhalde ben anlamıyorum fazla ama en azından dış şutuna güvenebiliriz.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 numara oynayınca yanından çok rahat geçer rakip oyuncular. Zaten rahat geçiyorlar sürekli 3 oynarsa perişan ederlerVelickovic'in geleceğini pek parlak görmüyorum Markovic bile kurtaramayacak kendisini.
nasıl ni tabirse işte. 3 numara falan belki fanteziye kaçar ama en azından hoca rotasyonun parçası yapsa kendisini böyle savunma yapmadan olmaz yani nereye kadar.
Yorum
-
Gereksiz bilgiler kuşağı...
Fırat Töz, Trabzonspor'un 2010'dan bu yana TBL-BSL, Türkiye Kupası, Eurochallenge ve Eruocup seviyesinde kadroda olup en az maça çıkan oyuncu oldu (2 maç).
Onu üç maçla K. el-Amin, Oğuzhan Turan ve Maurice Bailey takip ediyor.
*
TBL-BSL, Türkiye Kupası, Eurochallenge ve Eurocup seviyesinde toplam 69 oyuncu kullandık. Sadece ikisi sayı atamadı: Oğuzhan Turan ve Faikcan Nurkan.
*
Damian Kulig, kulüp tarihinin (TB2L hariç) en çok blok yapan dördüncü oyuncusu (19 blok - 23 maç). Maç başına blok sıralamasında ise ikinci sırada (0,9 blok).
Stipanovic - 39 blok / 100 maç
Lawal - 30 blok / 27 maç
Wright - 21 blok / 31 maç
*
Sessiz sedasız geçti. Stipanovic Trabzonspor'da 100. resmi maçına çıktı.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum