Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 15 dk oynayip 800 bin TL kazanan Mehmet Yagmur.

Yabanci sayisi artinca yerli fiyati dusecek dediler, gecen yaz Altintig 1,3 Milyona imza atti.

Is kuluplerde, yoneticilerde bitiyor. Cogu takimda tarama ekibi yok. Direkt olarak ajans kataloglarindan oyuncu seciyorlar. Bunda asil garip olan federasyonun takimlari dogrudan/dolayli yonlendirmesi.

Degisir mi? Hic sanmiyorum. Sikayetci gibi gorunseler de herkes durumdan memnun.

*

Rakim Sanders mi? Tam bir cimento, bircok isi yapan adamlardan. Olursa guzel hamle.
    Bugun yukarida Harris ve White icin eksiklik oldugunu yazdigim "guc", Sanders'in en onemli ozelligi. Bulundugu seviyelerde tutunmasinin sebebi o guc. Ne diyeyim, hayirlisi olsun.
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 02.06.2015, 20:51.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      15 dk oynayip 800 bin TL kazanan Mehmet Yagmur.

Yabanci sayisi artinca yerli fiyati dusecek dediler, gecen yaz Altintig 1,3 Milyona imza atti.

Is kuluplerde, yoneticilerde bitiyor. Cogu takimda tarama ekibi yok. Direkt olarak ajans kataloglarindan oyuncu seciyorlar. Bunda asil garip olan federasyonun takimlari dogrudan/dolayli yonlendirmesi.

Degisir mi? Hic sanmiyorum. Sikayetci gibi gorunseler de herkes durumdan memnun.

*

Rakim Sanders mi? Tam bir cimento, bircok isi yapan adamlardan. Olursa guzel hamle.
      Bugun yukarida Harris ve White icin eksiklik oldugunu yazdigim "guc", Sanders'in en onemli ozelligi. Bulundugu seviyelerde tutunmasinin sebebi o guc. Ne diyeyim, hayirlisi olsun.
      Ben Harris'in iyi bir koçun elinde çok iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum.Greenberg geldikden sonraki oyunu daha iyiydi nerdeyse takımı ligde tutuyorlardı Haislip'le beraber.

Yorum

• İlk olarak ayti35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        4 numara oynayamaz fakat genç ve atletik bir oyuncu Marshall'a göre çok katkı alırız umarım olur.

Bugün maçı var Milano ile Dyson ve onu izleyeyim
        Güzel maç oluyor. Ek olarak Lawal ı da beğendim. Tüm takımı alalım, uyum sorunu vs. uğraşmayalım
        Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Güzel maç oluyor. Ek olarak Lawal ı da beğendim. Tüm takımı alalım, uyum sorunu vs. uğraşmayalım
          Evet abi güzel maç oldu Dyson'ı nasıl buldun ?

Dyson 16 sayı 4 ribaund 5 asist ile oynadı, Sanders ise 14 sayı 5 ribaund 2 asist.

Lawal'ı hem isim hemde oyun olarak Gani Lawal'a benzetiyorum konsantre olduklarında üst düzey performans veriyorlar.

Yorum

• İlk olarak ayti35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet abi güzel maç oldu Dyson'ı nasıl buldun ?

Dyson 16 sayı 4 ribaund 5 asist ile oynadı, Sanders ise 14 sayı 5 ribaund 2 asist.

Lawal'ı hem isim hemde oyun olarak Gani Lawal'a benzetiyorum konsantre olduklarında üst düzey performans veriyorlar.
            Dyson da, Sanders ta çok yönlü oyuncular olarak göründü bana, beğendim. Dyson ın Hardy ile uyumu ön plana çıkacaktır, o iş Markovic e bakar. Ama istikrarlı ve uyumlu adamlarsa ikisi de bizde iş yapar. Zaten bugün takım olarak iyilerdi, bunları takım olarak alalım, tüm yabancıları yollayalım derim

Lawal da 19 sayı, 9 ribaund ve dinamizmi ile bayağı faydalıydı. Dediğin gibi bizim Lawal a benziyorsa ve mental mevzuları varsa aman uzak dursun.
            Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

Dyson da, Sanders ta çok yönlü oyuncular olarak göründü bana, beğendim. Dyson ın Hardy ile uyumu ön plana çıkacaktır, o iş Markovic e bakar. Ama istikrarlı ve uyumlu adamlarsa ikisi de bizde iş yapar. Zaten bugün takım olarak iyilerdi, bunları takım olarak alalım, tüm yabancıları yollayalım derim

Lawal da 19 sayı, 9 ribaund ve dinamizmi ile bayağı faydalıydı. Dediğin gibi bizim Lawal a benziyorsa ve mental mevzuları varsa aman uzak dursun.
              Oynadığı süre boyuncu oyun kurucu olarak görev aldı abi Dyson dikkat etmişsindir.

Bence Milano bir şekilde geçer Sassari'yi Gentile çok sorumluluk aldı topu paylaşamadılar ve Lawal çok ekstra oynadı. Yinede Sassari fena takım değil bizden falan baya öndeler.

Yorum

• Kleiza çok mal onu anladım bugün tekrar aman öyle adamlara uçuk paralar verilmez inşallah. Gentile, Nocioni seviyorum bu tarz adamları, Gentile de zorunlu kaldığından kullanıdı bence o kadar topu, Milano nun artık takımı yenilemesi lazım.

David Logan dan bişi anlamadım ben bugün, koy bizim eski Jerome Randle ı daha iyi oynardı.
                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

Kleiza çok mal onu anladım bugün tekrar aman öyle adamlara uçuk paralar verilmez inşallah. Gentile, Nocioni seviyorum bu tarz adamları, Gentile de zorunlu kaldığından kullanıdı bence o kadar topu, Milano nun artık takımı yenilemesi lazım.

David Logan dan bişi anlamadım ben bugün, koy bizim eski Jerome Randle ı daha iyi oynardı.
                  Geçen sezon Euroleauge'de Maccabi karşısında çok ilginç bir maç kaybettiler o günden sonra toparlayamadılar abi.

David Logan eski formunda değil fakat maç 73-73 iken kritik bir 3 lük soktu.

Kleiza'yı yollar Milano seneye, daha iyi bir takım kurarlar maddi olarak küçülmeye gitmezler ise.

İtalya liginden Lavrinovic bence iş yapar 1 sene daha öyle bir adam alabilirsek Eurocup için iyi şeyler beklerim.

Yorum

• Sanders ya da onun gibi atlet ve güçlü bir forvete ihtiyaç var,koç belli ki çok tutmuyor boyle Amerikalı zıpzıp oyuncuları ama lazim bence bu tarz bir oyuncu.Dyson çembere gitme özelliği olan iyi bir şutör ama safkan bir pg olmadığı için uygun olmaz bence,Hardy olmasaydı hayır demezdim.
                    En son hami08 tarafından düzenlendi; 03.06.2015, 03:36.

Yorum

• Yanlış bilmiyorsam Gani Lawal ve Oluseni Lawal kardeş.

Yorum

• duyum yok mu beyler
                        'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yanlış bilmiyorsam Gani Lawal ve Oluseni Lawal kardeş.
                          Hayır kardeş değiller.

Yorum

• Sertac Antep'e donebilir.

Bu arada Goudelock 2M kazaniyormus.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sertac Antep'e donebilir.

Bu arada Goudelock 2M kazaniyormus.
                              Zaten 2 M veriyoruz milli takımda bedava oynasın demişlerdir.

Adam da bu sebeple evleniyor olabilir
                              Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Türk Telekom, Kazakistan'ın Astana takımından J'Covan Brown'ı kadrosuna kattı.

1990 doğumlu, 1.88 m oyundaki Texas çıkışlı oyun kurucu Yunanistan'ın AGOR ve KAOD takımlarında oynadıktan sonra Astana'ya transfer oldu. Bu sezon VTB Ligi'nde 32.7 sayı, 12.0 sayı, yüzde 37.3 üç sayı, 2.3 ribaund, 3.9 asist, Eurochallenge'de 34.5 dakika, 17.8 sayı (yüzde 39.2 üçlük), 3.5 ribaund, 3.8 asist ortalamaları tutturdu, TOFAŞ maçlarını 34 sayı, 7 ribaund, 3 asist ve 12 sayı, 2 ribaund, 5 sayıyla oynadı.

J'Covan Brown pick and roll'ü iyi oynayan, vites değiştirerek rakibini ekarte eden özellikleri ile tanınıyor.
                                Telekom'un kadrosu şekillenmeye başladı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X