Bu arada transfer yasaklarını hangi ara kaldırdık biz, hazır elleri değmişken bir tane de guard alsınlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı olsun.İyi ribaundçu ve savunmacı bir uzundur hatırladıım kadarıyla.Hucum özellikleri ise Veliçkoviç'e göre daha kısıtlı bir oyuncu.İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncu hakkında bilgim yok ama dediğin özellikler varsa kesin Markovic transferidir...çünkü herkesin aksine ben koçun hucümcu değil savunmacı olduğunu ve bu alanda takviye isteği olduğunu düşünüyorum.
Velickovic'in oynamadığı maçlarda 4 numara pozisyonunda oynatılan Laval'ın savunma anlamında ne derece eksik kaldığını, koça nasıl saç baş yoldurduğunu hepimiz gördük. Buna ek olarak Velickovic'i de savunma anlamında koçun pek beğenmediği gayet aşikar.
Herkesin değindiği gibi sanırım Tutku geri dönecek ki hala daha inatla bir guard almıyorlar.
1) Velickovic kariyerinin prime zamanlarını Partizan'da geçirerek basamak atladı ve Real Madrid'e gitti. Orada üç sezon oynadı. Bize gelmeden önceki iki sezonu ise toparlamakla geçti.
Ivanov ise Velickovic'in durakladığı zamanlara kadar istikrarlı gelişim gösterdi. Sevilla'da Plaza'nın elinde Eurocup finali yaşamış (O takımdaki rolünü hatırlamıyorum). Devamındaki üç sezon ise baş rolü kaptı.
2) Velickovic Euroleague havası solurken, Ivanov'un tek sezonu var Eurocup'ta.
3) Ivanov'un post sezon tecrübesi sadece tek sezon.
Bunlar belki önemsiz detaylar, fakat fikir verebilir.
Ivanov, Velickovic'e göre daha savunmacı. Ecnebilerin Solid/Tough/Hustle dediği türden... Ve iyi ribaundcu (Yersiz not: Ligin en iyi ribaund alan takımıyız).
Velickovic kadar atıcı değil. Dış şut sorunu çeken bir takımken bu nokta handikap görünebilir. Fakat stretch 4 olarak Nusret sürpriz bir çıkış yapınca savunmada tamamlayıcı PF seçimi makul.
Markovic dönemindeki savunma istatistiklerindeki artışlar:
Rakiplere %47 ile şut attırırken %44'e düşürdük.
Ortalama 78,6 yerken Markovic döneminde 76,1 yedik.
5,4 top çalarken şimdi 6,8 top çalıyoruz.
36,3 ribaund alırken 38,1 ribaund alıyoruz.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 27.01.2015, 10:23.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bost yerine eniseyden white alalım bir gömlek daha üste çıkarız
Vallaha adam da aklım kaldı yahu
Yorum
-
İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBost yerine eniseyden white alalım bir gömlek daha üste çıkarız
Vallaha adam da aklım kaldı yahu
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene Antep'te yokları oynamıştı.
Maçta adam çok göze batıyor abi
Enisey maçını izlerken adam ben burdayım diyor dün de 21 sayı ile oynadı
Bosttan iyidir diyorum yine de
Yorum
-
Ivanov transferiyle birlikte 2012-13 sezonu İtalya Ligi ribaund kralları Tabzonspor MP'de buluştu.
A. Stipanovic - Vanoli Cremona'da üçüncü sırada,
G. Lawal - Virtus Roma'da ikinci sırada,
K. Ivanov - Avellino'da ilk sırada yer almıştı.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada transfer yasaklarını hangi ara kaldırdık biz, hazır elleri değmişken bir tane de guard alsınlar.
Takıma olan katkın Markoviç de dahil hepimizi mutlu ediyor.
Bravo De Bost.
Beklemeyi bırakabiliriz...
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBost'un torpili nerden kaynaklanıyor çok merak ediyorum gerçekten..
Yorum
-
Basketbol Transfer Dosyası
İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEldeki guardların savunma anlamında en etkili olmasından...
Yorum
-
İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@UstaMuharrem: Bir zamanlar Stipo ve Hardy için de aynı şeyler söyleniyordu.
Takıma olan katkın Markoviç de dahil hepimizi mutlu ediyor.
Bravo De Bost.
Beklemeyi bırakabiliriz...
Benzer sekilde, kendisi ve baskan da Ulas icin neler diyordu, ama gonderdiler. Mala'yi gonderdikleri zaman biz de boyle mi yaklasalim?
Veya... Hardy geldiginde 20 kusur ucluk kacirmisti, kendisinin sut katkisi vermesini bekledigimiz icin elestirmistik. Form tuttugunda ise inanilmaz destek verildi.
Sormak isterim, Hardy o sutlari sokamazken mutlu muydu? Yoksa icten ice elestiriyor muydu o da?
Medical Parkspor yetkililerinin elestiriye tahammulsuzlugu, simarik cocuklara benziyor. Bunlari surekli oveceksiniz. Takima zarar verdiklerini gorseniz de "oh oh aferin" diyeceksiniz.
Bunu da anlamak gerek, kendilerini ispatlama cabasindalar. Birbirlerine guvenleri sifir. Yarin Hasan Seckin'i de atacagi 4 sayidan sonra "iste onu elestirenlere cevap verdi, bravo" diye overse sasmamak lazim.
Sahi, Bost ne yapti Mons macinda? Usta bunu anlatsin bize derin basketbol bigisiyle...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Hardy, Velickovic, Marshall gibi oyuncularin hatta Lawal'in bile gecmis yillarda belirli duzeylerde oynayabildigini (Avrupa'da) onlarce mac ve veri var elimizde. Ya da potansiyelleri dibi ve en yukseginin ne oldugunu asagi yukari biliyoruz. Sorun Bost icin elimizde olan veriler, onun cikabilecegi en ust noktanin bile bizim icin yetersiz oldugunu gosteriyor. Ya da Dogus'a Efes'te ancak ucuncu guard olarak katlanabilirsiniz. Birinci ya da ikinci guardiniz olamaz. Bost icin de ayni sey gecerli. Bu takimin ikinci ya da ucuncu guardi olsa belki bu kadar ses cikmaz. Ama hem yabanci hem de ilk guardiniz oldugunda buyuk bir kara delik oluyor kendisi.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum