Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zamaninda mahkemelik oldugumuz, ugruna FIBA'dan ceza aldigimiz BeoBasket'in radarina girilmis.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hasan Aktaş @HasanTsbeymar · 1 sa.
      Bu yıl uygulanılacak olan altı yabancı kuralını en iyi şekilde degerlendirecez

Hasan Aktaş @HasanTsbeymar · 1 sa.
      Trabzonspor tarftarını heyecenlandıracak oyuncuları titizlikle seçip takip etmeye devam ediyoruz

Hasan Aktaş @HasanTsbeymar · 1 sa.
      Çok yakında transferleri bitirip camiamıza duyuracagız.
      "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• Her sene olurdu ama Trabzonspor işin içine bu kadar çekilmemişti.

Arkadaki 2-3 sayfayı okuyunca yazılanlar Golubovic, Batista, Keselj, Simmons, Lofton, Toolson, Velickovic... Yerli olarak Barış Hersek, Göksenin, Bora...

Bunlar içinden Golubovic, Keselj ve Bora, benim de duyduklarımdı. Keselj'i sordurdum, çünkü kaynak ciddi idi ve basında yazılmayan tek isim oydu belki de. Sonuç olarak böyle bir gündem oluşmamış karşı taraf için.

Diğerleri için ise ilk gün dikkat çektiğimiz fiyat ayarlamalı, kapıştırma haberleri gayet açıktı. Lofton'da zirve yaptı. Utanmasalar "şu takım şu kadar verdi hadi sen de şu kadar dolara çık, sana gönderelim" mesajı içeren haberler çıkaracaklar.

*

Bu yazın diğer bir özelliği 6 yabancı kararı sonrası yerli oyuncu talebinin azalması, doğal olarak iç piyasanın karışması. Çoğunluğun beklentisi olan ücretlerde düşüş olacağı yönünde. Buna karşın yabancı oyuncu tercihleri daha hassaslaştı, hata yapma payı azaldı. Öyle sene başında "3 tane yabancı seçeyim kavun gibi, işe yaramazsa gönderir 3 tane daha getiririm" mantığı gider (umarım).

Play-offa kalmayan ve Avrupa oynamayan bir takım senede 30 lig + 3 kupa 33 maç oynuyor. Doğan Hakyemezli, Beko'daki ilk sezondan bugüne ilk defa yönetimi, teknik ekibi bu denli erken belirlenmiş halde yola çıkıyoruz. En az 33 maçın hedeflere (play-off, yani ilk 8) uygun geçilmesi için akılcı hareket etmek lazım.

Asistan koç hamlesi bu noktada bence önemli. Ceyhun Hoca önemli ve genç biri.

Geçen sene yaşanan sakatlıklarda sezon öncesi kamp programının sıkışmış olması ve kondisyon çalışmalarının payı ne derece idi, bunu merak ediyorum. Bu sene daha geniş zamana yayılmış antrenman ve hazırlık maçı takvimiyle daha sağlıklı girerim lige inşallah.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Alper Saruhan gelebilirmiş

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alper Saruhan gelebilirmiş
            Hem Tekel hem de Ksk'da Hakan Hoca onunla calismisti. Esi hanimefendi Trabzon'u begenir mi acaba ?

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hem Tekel hem de Ksk'da Hakan Hoca onunla calismisti. Esi hanimefendi Trabzon'u begenir mi acaba ?
              Sanmıyorum geleceğini.

Yorum

• Ynt: Basketbol Transfer Dosyası

Can Maxim'le sözleşme feshedilmiş.

Koçla sorunları olduğu belliydi. Sorun çözülemedi demekki. Kalmasını istediğim bir oyuncuydu.
                En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 16.06.2014, 15:33.
                www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Can Maxim'le sözleşme feshedilmiş sanırım..
                  Uzulurum... Hakan Demir ile uyusamadilarsa ve bizde Hakan Hoca ile devam dediysek yapilacak birsey yok... Yolu acik olsun.
                  Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                  You'll Never Walk Alone...
                  https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Sacma bir karar. O yas grubunun en olgun sutorunu biraktik. Gecen sene alindiginda Aziz Yildirim'dan aldik vs diyr edebiyat yapiliyordu.

Gerci sorun degil. Ne de olsa Beobasket 6 tane yabanci gonderecek Trabzon'a... Yeni Stolllar getirir profesyonel ekip!

Baskan 4 transfer yapacagiz demisti. 4???

Yorum

• Geçtiğimiz sezon lige yeni yükselmesine rağmen Hakan Demir göreve geldikten sonra yakaladığı çıkış ile play off potasını zorlayan ve bu sene bütçe arttırarak ligde iyi yerlere gelmek için çabalayan Trabzonspor Medical Park yerli transferleri için harekete geçti.

Can Maxim Mutaf ve Kaya Peker ile kontratı feshetme noktasına gelen Bordo Mavililer, Torku Konya Selçuk’tan 2 sezon önce de Trabzonspor forması ile 2. lig şampiyonluğu yaşamış Yunus Akçay ile büyük ölçüde anlaştı ve sözleşme imzalama noktasına geldi.

Yunus Akçay dışında yerli bir uzun için de çalışmalarını sürdüren Trabzonspor Medical Park’ta ilk hedef Aliağa Petkim ile iyi bir sezon geçiren Bora Hun Paçun, fakat Bora’nın tercihini Darüşşafaka Doğuş ile sözleşme imzalaması ihtimalini de göz önünde bulunduran Karadeniz ekibi, Mersin Bşb.’den Nusret Yıldırım ile de görüşmelerini sürdürüyor.

Yabancı transferinde de bir çok isim ile adı geçen Trabzonspor Medical Park’ta Hakan Demir’in oyuncular ile transfer görüşmelerini bizzat yürüttüğü öğrenildi.
                      "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• Yunus Akçay eğer alındıysa buna sevindim. şampiyonlukta çok büyük katkısı olmuştu.
                        Can maxim'in gitmesi kötü oldu. Takımda kalmasını istiyordum, kritik zamanlarda attığı üçlüklerle maçı koparıyordu.

Hakan Demir ne yapmaya çalışıyor henüz çözemedim..

Yorum

• Bora Hun Pacun'un basketbolcu olabildiği bir ülkedeyiz eğer alırlarsa bu takımdan bi yol olmaz. Yunus Akçay play off hedefleyen bir takımda oynayamaz.

Jerome Dyson, Cory Higgins, Davis Bertans, Josh Duncan, Henk Norel ve John Shurna takıma dahil edilmeli.

Pg: Dyson, Tutku, Can

Sg: Higgins, Alper Saruhan

Sf: Bertans, Orhan Hacıyeva

PF: Duncan, Shurna, Kerem Gönlüm

C: Norel, Sertaç Şanlı

Şampiyonluğa oynar bu kadro.

Yorum

• Can Maxim kendi yaş grubunda en iyi oyunculardan birisi, geçen sene alındığında çok sevinmiştim.

Şehir ve takıma alışamadı herhalde, Kaya'nın da sözleşmesi makul bir şekilde feshedilirse sevinirim.

Yalnız Oğuz'un da dediği gibi başkan dört transfer yapacağız demişti, bu şekilde bize değil dört sekiz transfer bile yetmez.

Yorum

• yunus akçay klasik düşmemeye oynayan takımlarda iş yapar en fazla olin selçuk falan
                              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Murat can maxim bence de takıma alışamamıştır, yoksa şehirde onlar açısından bir problem olduğunu düşünmüyorum...yine de bir sene daha şans verilseydi iyi olurdu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X