Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Öncelikle ligde kalmak istiyorsak Kaya Peker gibi adamlara ihtiyacımız var. Verilen para çok gibi gözükse de eğer bizim ligde kalmamızı ve ligin demirbaşlarından olmamızı sağlayacaksa paraya da bakmam hiç.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Kaya, fb Ülker'e gitmeden önceki final serisinde (Efes'teyken) fblilerle salonun ortasýnda kavga etmiþti. Gözü çýksýn, profesyonellik dedikleri þey böyle iþte.

Kaya 'yý Telekom ile Ksk istiyordu. Ama bize gelmesi normal. O ücreti verecek baþka takým yok.

Söylendiði gibi 600 bin dolar ise çok deðil. Bu oyuncu Euroleague oyuncusu, fiyatlar böyle.

Barýþ Özcan bilgisi doðruysa, yabancý SG gelecektir önüne. Barýþ 10-15 dk kenardan gelip katký verir.

Ek: Ülker'den geçen yıl 800 bin Euro almış. Karşılaştırabiliriz.
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 04.08.2013, 08:23.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• 10 milyonluk bütçede takımda yer alacak en iyi ve en kariyerli Türk oyuncunun 1,2 milyon alacak olması neden bu kadar tuhaf karşılandı anlamadım. Kaya'dan alınacak verim direkt olarak oyun kurucunun kim olduğuyla alakalı, savunmada her türlü bir sertlik getirecektir ama hücumda da fark yaratmasını istiyorsak mutlaka ikili oyun oynayabilecek bir oyuncu bulmalıyız. Chatman'a, El Amin'e karşıyım.

Bu arada Shipp basketbol oynamayı unutmuş, Bornova'da ki halinden fersah fersah uzakta. Hiç bulaşmamak lazım.

Yorum

• Neden Nihat Mala ?
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ortaya bir iki isim çıkınca buralar şenlenmiş, Kaya Peker ismine burun kıvıran arkadaşları anlayamıyorum, piyasada kalan iki tane uzun var biri Kaya Peker diğeri de Eren Beyaz, siz Kaya Peker dururken sırf Fenerbahçe'de oynamadı diye başka oyunculara yönelmek pek akıllıca bir iş değil. Hatta keşke mümkün olsa da Fenerbahçe'den Can Maxim Mutaf'ı kiralayabilsek ama buna da burdaki birçok arkadaş burun kıvıracaktık.Kaya Peker'e verilen paraya gelecek olursak 1 senede aldığı transfer ücreti neredeyse yarı yarıya düşmüş o yüzden fazla takılmamak lazım.

Kirk Penney ismi düşünülüyorsa Ted Kolejiler'e buy-out vermemiz gerekiyor, bu hafta epey hareketli geçecek gibi görünüyor.

Yorum

• Wright da düşünülüyorsa yabancı uzunlara pek süre kalmıyor. Kaya 20-25 dk, Wright da yine 25 dk civarı oyunda kalır. Bunları yedekleyecek oyuncuların çok pahalı olmasına gerek yok.

Bir tane tam 5 numara bulmak lazım. Takımı yükseltecek, ortayı kapatacak, sizelı, mesrla Barac ve Zoricin arkasında durabilecek.

Diğeri dış şutu olan, zonea karşı dışarı açılabilen, biraz da atletik tweener olabilir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Wright da düşünülüyorsa yabancı uzunlara pek süre kalmıyor. Kaya 20-25 dk, Wright da yine 25 dk civarı oyunda kalır. Bunları yedekleyecek oyuncuların çok pahalı olmasına gerek yok.

Bir tane tam 5 numara bulmak lazım. Takımı yükseltecek, ortayı kapatacak, sizelı, mesrla Barac ve Zoricin arkasında durabilecek.

Diğeri dış şutu olan, zonea karşı dışarı açılabilen, biraz da atletik tweener olabilir.
                Kimler olabilir Oğuz önerebileceğin isimler var mı ?

Wright'ı da alırsak Kaya Peker'i 5 numaradada oynatabilir miyiz ?

Eğer Wright da gelirse Erdem Türetken Önder Külçebaş ikilisinden birisi takımda kalmaz herhalde.
                En son Murat' tarafından düzenlendi; 04.08.2013, 09:17.

Yorum

• Ali Karadeniz, Kaya Peker, Yabancı Pivot, Yerli Pivot, Önder Külçebaş

Bu isimler ve yapılacak transferler 4-5 pozisyonlarını götürür herhalde.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kimler olabilir Oğuz önerebileceğin isimler var mı ?

Wright'ı da alırsak Kaya Peker'i 5 numaradada oynatabilir miyiz ?

Eğer Wright da gelirse Erdem Türetken takımda kalmaz herhalde.
                    Belki tepki göreceğim fakat (uygun fiyata olursa) Vidmar... Tabii koç nasıl bir oyun oynatacak, önemli olan bu.

Ted zamanında 5 numara tercihi Hansendi .

Yorum

• Biraz ütopik olacak ama keşke Can Maxim Mutaf, Birkan Batuk, Göksenin Köksal üçlüsünden ikisini kiralayabilsek.Can Mutaf geçen sene Karşıyaka'da iyi bir sezon geçirdi, Birkan Batuk ise Anadolu Efes'te istediği süreleri alamadı.Göksenin de geçen seneyi neredeyse maç yapmadan sakatlıkla bitirdi.

Yorum

Ortaya bir iki isim çıkınca buralar şenlenmiş, Kaya Peker ismine burun kıvıran arkadaşları anlayamıyorum, piyasada kalan iki tane uzun var biri Kaya Peker diğeri de Eren Beyaz, siz Kaya Peker dururken sırf Fenerbahçe'de oynamadı diye başka oyunculara yönelmek pek akıllıca bir iş değil. Hatta keşke mümkün olsa da Fenerbahçe'den Can Maxim Mutaf'ı kiralayabilsek ama buna da burdaki birçok arkadaş burun kıvıracaktık.Kaya Peker'e verilen paraya gelecek olursak 1 senede aldığı transfer ücreti neredeyse yarı yarıya düşmüş o yüzden fazla takılmamak lazım.

Kirk Penney ismi düşünülüyorsa Ted Kolejiler'e buy-out vermemiz gerekiyor, bu hafta epey hareketli geçecek gibi görünüyor.
                        Asım Pars var bırakmadıysa :-D

Geçen seneyi boş geçen Umut var, Adem Ören var.

Açıkçası Telekom Kaya'yı alır diyordum. İyi hamle.

Yunus Çankaya'yı kim alacak, çok merak ediyorum.

Yorum

Biraz ütopik olacak ama keşke Can Maxim Mutaf, Birkan Batuk, Göksenin Köksal üçlüsünden ikisini kiralayabilsek.Can Mutaf geçen sene Karşıyaka'da iyi bir sezon geçirdi, Birkan Batuk ise Anadolu Efes'te istediği süreleri alamadı.Göksenin de geçen seneyi neredeyse maç yapmadan sakatlıkla bitirdi.
                          Efes'in yerlisi yok Murat, Birkan zor.

Can için Beşiktaş diyorlardı, ne oldu bilmiyorum, Obradovic belki kampa çağırır.

Barış Özcan ile anlaşıldıysa Göksenin için aynı durum olur.

Yorum

Asım Pars var bırakmadıysa :-D

Geçen seneyi boş geçen Umut var, Adem Ören var.

Açıkçası Telekom Kaya'yı alır diyordum. İyi hamle.

Yunus Çankaya'yı kim alacak, çok merak ediyorum.
                            Keşke Fatih Solak'ı alsaydık, o da Selçuk Üniversitesi'ne gitti.

Yorum

Efes'in yerlisi yok Murat, Birkan zor.

Can için Beşiktaş diyorlardı, ne oldu bilmiyorum, Obradovic belki kampa çağırır.

Barış Özcan ile anlaşıldıysa Göksenin için aynı durum olur.

Trabzonlu Caner Topaloğlu, Göksenin Köksal ikilisinden birisinin takımda olmasını çok isterdim.O zaman birileri azıcık da olsa susardı.

Yorum

Keşke Fatih Solak'ı alsaydık, o da Selçuk Üniversitesi'ne gitti.
                                Kritik nokta, Wright. O da benzer fiyata oynuyor. Kaya' dan sonra düşünülür mü, yoksa iki yabancı eklenip pota altı halledilir mi?

Diğer önemli nokta, yerli pg tercihi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X