Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni sezona dair açıklama yok. Bütçe-Hedef-Plan???

Erdemir devam etmeyecekse Emre Bayav!
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      el-Amin'in kalıyormuş. Sağlam bir back-up gerekecek.
      el-Amin ve Önder'le devam.

Büyük ihtimalle Yunus ve Alican da kalıyor.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• birkaç iyi transfer ile seneye ligde tutunabiliriz.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• yönetim seçim kararı aldı bakalım nolucak bu hacıyla işimiz çokzor daha futbol takımına transfer yapmadı bakalım basketbolda ne yapıcaklr bizim mutlaka bi sponsor bulmamız lazım.
          2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Anlaşıldı bu gidişle yine ligin başlamasına 1 ay kala takım kurma çalışmalarına başlayacağız
            sonra yine aynı sıkıntılar
            organizasyondaki bozukluklar takım olamama sistemsizlik ve küme düşmemeye oynayan bir takım

Yorum

• Basketbol takımı unutuldu gitti yine.Ses seda yok.
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• transfer yasagi var

Yorum

• Transfer yasağından ziyade yönetim ve en önemlisi sponsor eksikliği var.

Yorum

• usta varya gs mp yi sampiyon yapdi bide baskan olacakdi

Yorum

• keşke usta başkan olsaydı bunlardan iyi olurdu bizi bırakıp gs'ye sponsor olmasına bende kızdım ama bize başkan olsaydı bunlardan çok daha iyi şeyler yapardı yönetimindeki 1numaralı isim celilhekimoğlu seçilirsek basketbol takımını avrupa takımı yapıcaz demişti hiç unutmuyorum zaten o celilhekimoğlu buyıl basketbol takımımıza sporsor olmuştu.
                      2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Beşiktaş borcunu ödedi.

Yorum

• umutsuzluğumuz artıyor. Birileri çıkıp gönlünümüzü ferah tutmamızı sağlamıyor. Halen seçimi bekliyoruz.
                          yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                          ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• Görünen o ki maliyetten kaçacağız. O zaman;

Erdemir - Emre Bayav

TED Kolejliler - Murat Kaya

Yorum

• S.a. Arkadaslar.bu basketbol konusu gercekten içimde yara oldu tabiri caizse.sener yonetımı destek vermedi sanlı armamız kume dusme acısı yasadı ve duyarlı olmadı maalesef taraftar bu sener yonetımının gıtmesi için baslı basına bır sebebti bence.trabzonsporun 2 tane baskanı olmaz niye kulubun bunyesine katılmıyor basket anlamıyorum,sonucta arma temsıl ediliyor arastırdım play off kalan takımların 2-3milyon$ dolar butcesı var.1 transferi yapmazsın oraya yonlendirirsin olur biter sonucta arma temsıl ediliyor sonra da sponsor bulursun zamanla sampıyon olacak kadroyu kurarsın.bu yonetımde aynı hatayı yapıyor bunyesıne katması lazım trabzonsporun 2 tane baskanı olmaz sonucta arma tek

Yorum

• İlk olarak MURAT GÜÇLÜCAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                S.a. Arkadaslar.bu basketbol konusu gercekten içimde yara oldu tabiri caizse.sener yonetımı destek vermedi sanlı armamız kume dusme acısı yasadı ve duyarlı olmadı maalesef taraftar bu sener yonetımının gıtmesi için baslı basına bır sebebti bence.trabzonsporun 2 tane baskanı olmaz niye kulubun bunyesine katılmıyor basket anlamıyorum,sonucta arma temsıl ediliyor arastırdım play off kalan takımların 2-3milyon$ dolar butcesı var.1 transferi yapmazsın oraya yonlendirirsin olur biter sonucta arma temsıl ediliyor sonra da sponsor bulursun zamanla sampıyon olacak kadroyu kurarsın.bu yonetımde aynı hatayı yapıyor bunyesıne katması lazım trabzonsporun 2 tane baskanı olmaz sonucta arma tek
                                Şimdi yapılmak istenen de zaten o.
                                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X