yönetim seçim kararı aldı bakalım nolucak bu hacıyla işimiz çokzor daha futbol takımına transfer yapmadı bakalım basketbolda ne yapıcaklr bizim mutlaka bi sponsor bulmamız lazım.
Anlaşıldı bu gidişle yine ligin başlamasına 1 ay kala takım kurma çalışmalarına başlayacağız
sonra yine aynı sıkıntılar
organizasyondaki bozukluklar takım olamama sistemsizlik ve küme düşmemeye oynayan bir takım
Basketbol takımı unutuldu gitti yine.Ses seda yok.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
keşke usta başkan olsaydı bunlardan iyi olurdu bizi bırakıp gs'ye sponsor olmasına bende kızdım ama bize başkan olsaydı bunlardan çok daha iyi şeyler yapardı yönetimindeki 1numaralı isim celilhekimoğlu seçilirsek basketbol takımını avrupa takımı yapıcaz demişti hiç unutmuyorum zaten o celilhekimoğlu buyıl basketbol takımımıza sporsor olmuştu.
yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...
S.a. Arkadaslar.bu basketbol konusu gercekten içimde yara oldu tabiri caizse.sener yonetımı destek vermedi sanlı armamız kume dusme acısı yasadı ve duyarlı olmadı maalesef taraftar bu sener yonetımının gıtmesi için baslı basına bır sebebti bence.trabzonsporun 2 tane baskanı olmaz niye kulubun bunyesine katılmıyor basket anlamıyorum,sonucta arma temsıl ediliyor arastırdım play off kalan takımların 2-3milyon$ dolar butcesı var.1 transferi yapmazsın oraya yonlendirirsin olur biter sonucta arma temsıl ediliyor sonra da sponsor bulursun zamanla sampıyon olacak kadroyu kurarsın.bu yonetımde aynı hatayı yapıyor bunyesıne katması lazım trabzonsporun 2 tane baskanı olmaz sonucta arma tek
S.a. Arkadaslar.bu basketbol konusu gercekten içimde yara oldu tabiri caizse.sener yonetımı destek vermedi sanlı armamız kume dusme acısı yasadı ve duyarlı olmadı maalesef taraftar bu sener yonetımının gıtmesi için baslı basına bır sebebti bence.trabzonsporun 2 tane baskanı olmaz niye kulubun bunyesine katılmıyor basket anlamıyorum,sonucta arma temsıl ediliyor arastırdım play off kalan takımların 2-3milyon$ dolar butcesı var.1 transferi yapmazsın oraya yonlendirirsin olur biter sonucta arma temsıl ediliyor sonra da sponsor bulursun zamanla sampıyon olacak kadroyu kurarsın.bu yonetımde aynı hatayı yapıyor bunyesıne katması lazım trabzonsporun 2 tane baskanı olmaz sonucta arma tek
Yorum