Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Daha Önce Ligimizde Oynamış Yabancılardan Akılda Kalanlar

Josh HEYTVELT ( PF/C - 1986 - 211cm - 112 kg)

Oyak Renault'da iyi bir sezon geçirip L. Roma'ya gitti sene başında, sezonu ise Zagreb'de tamamladı.

Yüzü dönük etkili bir hücum silahı. Atletik bir beyaz.

Leon WILLIMAS (PF/C - 1986 - 203cm - 111 kg)

Heytvelt'in aksine içeriden oynamayı seven, pozisyonuna göre biraz kısa olsa da tam bir savaşçı. Önce Karşıyaka'da, ardından Erdemir'de lige damgasını vurdu. Geçen seneyi boş geçirdi.

Alex GORDON (PG - 1985 - 183 - 77)

Mezun olur olmaz Türkiye'ye geldi, sayı kralı oldu. Skorer oyunuyla ön plana çıkıyor.

Vincent GRIER (SF - 1983 - 196 - 91) * Mersin'de kalmış *

İki yıldır ligimizde. Çizgi gerisinden şutu yok. En büyük eksiği bu. Ama işin savunma tarafını kusursuza yakın oynuyor.

Gregory STIEMSMA (C - 1985 - 211 - 118)

Oyak'a geldiği zamandan beri takip ediyorum. Fundamentalı gayet iyi. Telekom'daki kalabalık rotasyonda ritm bulamadı. Boyalı alan savunmasında çok etkili.

*

Diğerleri ise;

Erek Hansen (C), Lorenzo Gordon (PF), James Thomas (PF/C), Chris Lofton (SG)
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 09.07.2011, 07:06.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• (Başka bir başlıkta paylaşmıştım ama doğru yer burası)

Geçen sezon NCAA’i taradıktan sonra Draft sonrası Avrupa’ya gelme ihtimali beliren iyi oyunculara şöyle bir bakalım.

Oyun Kurucular - Combo Gardlar:

* Kalin Lucas (Michigan St.) 1989 185cm 88kg

* Demetri McCamey (Illinois) 1989 191cm 91 kg -----> Türkiye'ye geliyor.

* Diante Garrett (Iowa St.) 1988 193cm 82kg

Jacob Pullen (Kansas St) 1989 183cm 88kg -----> Antalya ile anlaştığı haberleri var.

Malcolm Delaney (Virginia Tech) 1989 191cm 84kg

Talor Batlle (Penn State) 1988 183cm 74kg

Julyan Stone (UTEP) 1988 198cm 91 kg

Şutör gardlar / Kısa forvetler:

* David Lighty (Ohio St.) 1988 198cm 98 kg -----> Adamım! İtalyan Euroleague takımı Cantu'yla iki yılık sözleşme imzaladı. Hem de yıllık 150 bin $'a...

* Scotty Hopson (Tennessee) 1989 201cm 93kg

Durrell Summers (Michigan St.) 1989 196cm 88kg

Carleton Scott (Notre Dame) 1988 203cm 99kg

Power forvetler:

* Jamie Skeen (Virginia Com.) 1988 203cm 110kg-----> ASVEL

* Matt Howard (Butler) 1989 203cm 104kg

Alex Tyus (Florida) 1988 203cm 94 kg-----> İsrail takımı Maccabi Ashod'a gitti

Pivotlar:

* Rick Jackson (Syracuse) 1989 206cm 110kg -----> Fransız Chorale Roanne'ye imza attı.

* Greg Smith (Fresno st.) 1991 206cm 114 kg

Michael Dunigan (-) 1989 208cm 108kg

Mike Tisdale (Illinois) 1989 216cm 107 kg

Jarrid Famous (South Florida ) 1988 211cm 109 kg

---
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 09.07.2011, 12:08.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Henüz Bir Takımla Anlaşmamış Yerli Oyuncular (Kontrat bilgilerine ulaşabildiklerim)

Hakan Demirel PG
        Hakan Köseoğlu PG
        *Cüneyt Erden PG
        *İbrahim Yıldırım G
        *Yiğitcan Turna G
        *Melih Mahmutoğlu PG/SG
        *Göksenin Köksal SG
        *Pertev Öngüner SG
        Yunus Çankaya SG
        *Polat Kaya SG/SF
        *Serhat Çetin SG/SF
        *Caner Topaloğlu SF
        *Haluk Yıldırım SF
        Hakan Erol SF
        Ömer Ünver SF
        Reha Öz SF
        Uluğ Kaçaniku SF
        Polat Kocaoğlu PF
        Caner Ercan PF
        Onur Aydın PF
        *Erdinç Balto PF
        Levent Bilgin PF/C
        Adem Ören PF/C
        Oktay Yılmaz PF/C
        Enver Ekmen PF/C
        Nedim Dal C
        Ümit Türkoğlu C
        *Sertaç Şanlı C
        Fatih Solak C

(*) Durumu netleşmeyenler, diğerleri kesin serbest
        Oğuz hala oldukça iyi isimler var....aynı listeyi bir hafta sonra güncellemek lazım...o zaman göreceğiz geç kalıp kalmadığımızı

Yorum

• Abi anlamadığım ve şaşırdığım Yunus Çankaya'nın henüz takım bulamaması.

Ya ücreti çok yüksek ya da başka bir şey var bu işte...

Onun dışında kapı gibi A milli olmuş Hakan Demirel var. Çok mu iyi, elbet değil ama bu seneyi iyi geçirdi bence. Dış şutunu geliştirdi. Zaten iyi savunmacıydı.

Mesela yedek uzun olarak Ümit Türkoğlu var. İstikrarlı en azından...

Yedek forvet olarak birçok oyuncu var...

Büyük ihtimalle serbest kalacak veya kiralanacak gençler var...

*

Bu arada tabii ki başka oyuncular da vardır, benim kontrat bilgilerine ulaşabildiklerim bunlar.

Yorum

• Cengiz Abi,

Turnayı gözünden vurmadılar mı hala?

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cengiz Abi,

Turnayı gözünden vurmadılar mı hala?
              henüz vuramamışlar ki yazmadılar ama yakındır..

Yorum

• Jacob Pullen Antalya'ya geldi, D. lighty Euroleague oynayacak Cantu'da, Rick Jackson Fransız Roanne'a gitti.

Son bomba!

Demetri McCamey ülkemizde bir takımla anlaştı.

EK: J. Skeen de Asvel'e gitti.

Bir EK DAHA: Greg Smith'i Indiana ve Miami kampa davet edecekmiş.

---

Şu paralara böyle oyuncuları biz getiremiyoruz. Haftalar önce paylaştım. Buna üzülüyorum.
                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 09.07.2011, 11:57.

Yorum

• Oğuz katkıların için çok teşekkürler. Ben bu listeler içinden maliyetlerini de düşünerek bu sezon için şöyle bir Trabzonspor kadrosu yaptım:

PG: Alex Gordon - Hakan Demirel -
                  SG: Durell Summers - Yunus Çankaya
                  SF: Serhat Çetin - Uluğ Kaçaniku
                  PF: Josh Heytvelt - Onur Aydın - Adem Ören
                  C: Gregory Stiemsma - Ümit Türkoğlu
                  Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                  You'll Never Walk Alone...
                  https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oğuz katkıların için çok teşekkürler. Ben bu listeler içinden maliyetlerini de düşünerek bu sezon için şöyle bir Trabzonspor kadrosu yaptım:

PG: Alex Gordon - Hakan Demirel -
                    SG: Durell Summers - Yunus Çankaya
                    SF: Serhat Çetin - Uluğ Kaçaniku
                    PF: Josh Heytvelt - Onur Aydın - Adem Ören
                    C: Gregory Stiemsma - Ümit Türkoğlu
                    Abi yanlış anlaşılmasın. Takımın düşündüğü oyuncular değil bunlar.

Yerliler, kontratı müsait olanlar.

Yabancıların bir kısmı ligimizde daha önce oynayanlar. Diğerleri ise bu sene kolaj liginden ayrılan ama NBA draftlarında seçilemeyenler.

Gerçi çoğu Avrupa'ya geldi bile...

Yorum

• Bu kongre olayları ne oldu takımın hocası kşim başkanı kim..
                      Takım kurtuldu diye seviniyoruz ama bunlar bir plan gibi geliyor bana...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        henüz vuramamışlar ki yazmadılar ama yakındır..
                        Başka taliplisi varmış

Yorum

• Erkan İnan ve Enver Ekmen demiştim...

... Oyak'a gitmişler.

*

Yepyeni oluşumla tekrar 1.ligi hedefleyen Oyak Renault, transferlerine devam ediyor. Bursa ekibi pivot Enver Ekmen ile 1989 doğumlu Erkan İn...

Bari Hakan Erol'u düşünsek?

Yorum

• NCAA'den yeni mezun oyuncuların maliyetlerini forumda örneklendirmiştim daha önce.

Bir örnek daha buldum:

Malcolm Thomas (San Diego Uni.) draft edilmedi. Parlak bir oyuncu da değil bence. Güney Kore Ligi'ne gitti. Kazanacağı para 350 bin $.

Yukarıdaki adreste de görüldüğü üzere çoğu insan bu transfere şaşırmış durumda.

*

David Lighty ise İtalya'nın Euroleague'deki takımı Cantu'ya 150 bin $'a imza attı; ki bu oyuncu gerçekten iyi. Avrupa'ya gelecek bu tarz oyunculara 150 bin'den fazla verilemeyeceğini gösterir bir nevi...

Yorum

• Forvet Erdem Türetken Aliağa'dan ayrılmış. Koçluk görevine Halil Üner getirilirse büyük ihtimalle Erdem kadromuza dahil olur.

Yorum

• İyidir, kötüdür; bilemem... Cem Akdağ ile görüşüyormuşuz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X