Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak efogram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    evren büker 2 yıllık imza atmış doğru mu
    Yaklaşık 1 hafta oluyor.Engin Atsür'ün de transferinin sonuçlanması için yoğun çaba harcanıyor.

Yorum

• ben de olaya bir espriyle katkıda bulunayım.. Engin sür artık atını

Yorum

• Videodan anladığım kadarıyla Derrick tam bir üçlükçü.
        61>34 Trabzonspor
        En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
        Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• Fransa ligini bilenler biliri atlet kısaların ligidir. derriick'de bunlardan bir tanesi.Çok iyi bir sezon geçirdi.Kolej kariyeri pek parlak olmasa da, Fransa liginde Toulon ve Straosbourg formalarıyla iyi işler yaptı. 2-3 pozisyonuna yapıldı tüm transferler. İyi bir 1 ve 5 numaraya ihtiyaç var. Ömer Aşık hayal onu geçelim. Onun dışında tecrübeli bir türk uzun ve mutlaka kaliteli bir yabancı uzun alınmalı.Ersin Dağlı(Dudley) olabilir.Ama telekomla durumunu bilmiyorum. Oyun kurucu da Engin Atsür ismi var. engin milli takım oyuncusu ama çok sakatlık yaşıyor. Ona bel bağlayarak sezona başlarsak fena olur. Eğer slınırsa mutlaka ligi bilen, yerli bir oyun kuruuc daha alınmalı. sanırım İlker Türel'de yine kadroda olacak.Bu arada Evren Büker'de bu sezonun büyük kısmında oyun kurucu oynadı gs'de ve Washington onun yedeği oldu...
          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaslar var mı transfer futbolda hareket yok b urda bısele rduyalım barı
            fransa sayı kralını transfer ettik...

Yorum

• http://www.facebook.com/search/?post....3544420245..1

arkadaşlar enginin feysbuk sayfası..baskı yapalım mı

Yorum

• Engin Atsür işi salı gününe kadar askıda,

Ömer Aşık'a bir hamle yapıldı ama NBA'ya gideceğinden yattı.

Şimdilik bu kadar
                Son ağaç kesildiğinde,
                Son nehir kirlendiğinde,
                Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Engin Atsür işi salı gününe kadar askıda,

Şimdilik bu kadar

hobaaaa

Yorum

• Derrick Obasohan'ı da aldığımıza göre geriye bir tane Amerikalı alma hakkımız kaldı hangi posizyon için kullanacaklar.Derrick 3 numara posizyonunda oynuyor galiba.Cevher Özer transferi gerçekleşmediğine göre diğer Amerikalı hakkımızı 4 numara için kullanabilirler.

Şu sıralar Engin Atsür transferinin bitmesini bekliyorum umarım olumlu şekilde sonuçlanır bu transfer.

Yorum

Şimdilik bu kadar
                      İsmail abi biz teklifimizi yaptık cevap mı bekliyoruz yoksa başa bir sorun mu var ?

Senin habercilerin vardır bu transferin olma ihtimali ne kadar ?

Bir de Cevher transferi kesin olarak yattı değil mi ?

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Derrick Obasohan'ı da aldığımıza göre geriye bir tane Amerikalı alma hakkımız kaldı hangi posizyon için kullanacaklar.Derrick 3 numara posizyonunda oynuyor galiba.Cevher Özer transferi gerçekleşmediğine göre diğer Amerikalı hakkımızı 4 numara için kullanabilirler.

Şu sıralar Engin Atsür transferinin bitmesini bekliyorum umarım olumlu şekilde sonuçlanır bu transfer.
                        Bu derrick avrupalı sayılamaz mı ??Ayrıca nıjerya lisansı da var?
                        Super transfere benzıyor ben sayı krallarından pek haz etmem takımları da ıyı degılse ıstatıstıge oynarlar ama dodo aldıysa bı bıldıgı vardır.
                        Bı de bılen ızleyen arkadaslarımız anlatırsa ıyı olur.
                        http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Derrick Obasohan'ı da aldığımıza göre geriye bir tane Amerikalı alma hakkımız kaldı hangi posizyon için kullanacaklar.Derrick 3 numara posizyonunda oynuyor galiba.Cevher Özer transferi gerçekleşmediğine göre diğer Amerikalı hakkımızı 4 numara için kullanabilirler.

Murat, Doğan hoca yabancı tercihlerinde 3, 4 ve 5 numaraya adam alacağız diyor.
                          Skorer Forvet bir aksilik olmazsa oldu gibi.(İmza atmadan hiç bir zaman oldu diyemeyiz)

Şimdi 5 numaraya adam bakıyor, bu pozisyonu da tamamladıkmı sanırım biraz nefes alacaklar.

4 Pozisyonumuzda Hadi, Serhat ve Hakan var.Ben olsam almazdım.Bizim çocuklarımız yabancılardan çokmu düşük ? Bence değil.

En önemli bölgemiz bence 1 numara.İnşallah Engin Atysür olur ve rahatlarız diyecem de, bazı arkadaşlar sakatlığını öne sürüyorlar, açıkçası bende tedirginim bu konuda.

EK : Eğer bonservisini alıpta "ben geldim" demezse Cevher transferi kesinlikle yatmış durumda.
                          Son ağaç kesildiğinde,
                          Son nehir kirlendiğinde,
                          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu derrick avrupalı sayılamaz mı ??Ayrıca nıjerya lisansı da var?
                            Super transfere benzıyor ben sayı krallarından pek haz etmem takımları da ıyı degılse ıstatıstıge oynarlar ama dodo aldıysa bı bıldıgı vardır.
                            Bı de bılen ızleyen arkadaslarımız anlatırsa ıyı olur.
                            Yok hayır sayılamıyor maalesef Uleb'e bağlı olmayan hiçbir ülkenin oyuncusu Avrupalı olmuyor.Zaten yönergede Amerikalı oyuncu diye ibare yer almıyor hiç

Yönergede açıklanan şu 12 kişilik maç kadrosunda 5 yabancı oyuncu bulundurulabilir ve bu 5 yabancının ikisi Avrupalı olmak zorunda.Eğer 4 yabancı varsa 1 tane Avrupalı olmak zorunda.

Bu sene değişebilir yabancı sayısı.

@İsmail abi Engin Atsür transferi olur mu sence.Salı gününne kadar askıya alınmasının nedeni nedir acaba ?

Yorum

Şimdilik bu kadar

Bildiğim kadarıyla Chicago, Ömer'dan baya ümitli ve bu sene yaz kampına davet edilecek ama neredeyse 1 senedir basketbol oynamayan ve zaten bazı özellikleri halen daha tam olarak gelişmemiş Ömer'i 1 sene daha tekrar Avrupa'ya yollayabilirler.

Yaz kampı sonrası belki yeniden gündeme gelir Ömer Aşık.Hem bizim için hem kendisi için iyi olur bence...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X