Benim bu transferden anladığım takımın sayı yüküne önemli bir katkı sağlayacak aynı zamanda rebound katkısı da olan bir oyuncu trasfer ettiğimiz ve 3 numaranın esas adamı olduğudur...
Oğuz, yapılan 3 takviyenin 2'si 3 numara, 1'i 2 numara olduğuna göre 1,4 ve 5 numaralarda eksikler görülüyor. 4 numara pozisyonunda fena bir rotasyonumuz olmadığına göre ve belki de yeni yabancımız katkı verebileceğine göre 1 ve 5 numara olmak üzere 2 oyuncu daha alıp transferi kapatır mıyız?
umarım Engin Atsür transferi bu gün netleşir. 4 numara posizyonuna kimse alınmazsada olabilir son transferden sonra. Ama 1 numaraya çok iyi bir isim gerekli bunun içinde yolun yarısındayız herhalde
5 numarada Kerem'le devam edilmez herhalde, Jamison da 35 dk. alıp ortalığı yıkacak birisi değil sonuçta, onu tamamlayacak en az 10-15 dakika alıp ortayı kapatacak bir uzun bulunmalı.
Evren, Ersin ve Derrick'le 2-3 doluyor zaten, Caner Öner kalır inşallah ve orayı tamamlarız.
Bir numarada ise Engin ön plana çıktı, olmadı yurt içinde başkası yok (bu takımı Barış Ermiş yönetemez,bence; Tutku Açık ise eskisi gibi değil- Tutku benchten gelirse fena olmaz)...
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
5 numarada Kerem'le devam edilmez herhalde, Jamison da 35 dk. alıp ortalığı yıkacak birisi değil sonuçta, onu tamamlayacak en az 10-15 dakika alıp ortayı kapatacak bir uzun bulunmalı.
Evren, Ersin ve Derrick'le 2-3 doluyor zaten, Caner Öner kalır inşallah ve orayı tamamlarız.
Bir numarada ise Engin ön plana çıktı, olmadı yurt içinde başkası yok (bu takımı Barış Ermiş yönetemez,bence; Tutku Açık ise eskisi gibi değil- Tutku benchten gelirse fena olmaz)...
Karaladığım yerde yurtiçinden Hakan Köseoğlu için ne düşünüyorsun ben beğeniyorum.
yapılan transferlerden önce hayal diye nitelendirebilirdim ancak atılan adımları gördükçe ve ömer aşık üzerinde büyük emeği geçen alaeddin yakanın takımımızın başında olması bu transferin olurluğunu arttırıyor.
enver ve ersin transferlerine engin ile ömeride ekleyebilirsek yerli oyuncu bazında harika bir iş yapmış olacağız.
yapılan transferlerden önce hayal diye nitelendirebilirdim ancak atılan adımları gördükçe ve ömer aşık üzerinde büyük emeği geçen alaeddin yakanın takımımızın başında olması bu transferin olurluğunu arttırıyor.
enver ve ersin transferlerine engin ile ömeride ekleyebilirsek yerli oyuncu bazında harika bir iş yapmış olacağız.
Beni de bu transferde en çok umutlandıran şey koç Alaettin Yakandır.Ancak Ömer Aşık Chicago'ya da gidebilir.
Oğuz sana sormak istediğim birşey var bu oyuncuyu Avruoalı olarak saydırabiliyor muyuz acaba Nijerya milli takımında da oynuyormuş.Lig yönergesinde Avrupalı ve Amerikalı diye belirtilmiş yabancı oyuncular.
Bu arada yönergeyi okudum şimdi sorduğum soru saçma olmuş.Bu sene 12 kişilik kadroda 5 yabancı bulunabiliyormuş ve bu 5 yabancının ikisi Avrupalı olmak zorundaymış.İki tane yabancımız var bu da demek oluyor ki bir tane daha Amerikalı oyuncu alabiliriz.
Gerçi seneye yabancı sayısı değişecekmiş galiba.
En son Murat' tarafından düzenlendi; 21.05.2010, 13:29.
Yorum