Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beko'da neyi hedefliyoruz şimdi..
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sanırım tatil içindi o.İzmir'de yaşıyor normalde.Hakan'ı bırakmayız.
      bırakmamalıyız kanımca

Yorum

• eee hala daha bekliyorum transfer hakkında bi bilgi yok mu

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bırakmamalıyız kanımca
          Hakan gibi güçlü,yetenekli,efendi kısaca basketbolcuyu anlatan her özelliğe sahip birini bırakmayız
          -1461 TRABZON-

Yorum

• Herhangi bir yabancı transferi haberi varmı. Bi skorer yabancı bide 1 numarada oynayan yabancı alabiliriz

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beko'da neyi hedefliyoruz şimdi..
              valla ilk 6 falan galiba.

play-offlar hedefimiz.

pek basketboldan anlamam arkadaslar gülmeyin

Yorum

• lebron james'e ne dersiniz??? bonservisi elinde
                https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ömer Aşık hakkında...

Geçen yaz Avrupa Şampiyonası'nda göze girmiş. NBA draftlarında seçildi, hakları Bulls'da. Sene başında sakatlandı, iyileşti ama yöenetim baskısıyla antremanlara bile alınmıyor. Neden?

Çünkü çocuk NBA'e gidecek! Doğru karar veya yanlış karar orası tartışılır, ama Bulls da onu istiyor.

Şimdi biz hala Ömer Aşık diyoruz.
                  Ömer Aşık'ın fener'de oynatılmamasının sebebini alacaklarından dolayı kulübe çektiği ihbarname diye biliyorum ben.. Azizsilin çok sinirlenmiş bu duruma..
                  Nba durumu vardı fakat bu sakatlık bir engel teşkil edebilir diye düşünüyorum.. En azından şimdilik..
                  Üstelik Ömer Aşık'ın Alaeddin Yakan hocanın öğrencisi olduğu gerçeği de var..
                  Öyle ya da böyle gelirse süper olur
                  TIGER WILL ROAR

Yorum

• Erkekler İkinci Ligi'nde şampiyon olan ve gelecek sezon BEKO Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Trabzonspor, transfere de hızlı girdi. İlk olarak Galatasaray CafeCrown'da oynayan Evren Büker'i transfer eden ardından da Kepez'de oynayan Ersin Görkem ile anlaşan Trabzonspor'un şimdi de Beşiktaş'ın iki oyuncusuyla el sıkıştığı belirlendi.

Beşiktaş Cola Turka'nın yarı finale çıkmasında play sahibi olan oyunculardan Cevher Özer ile her konuda anlaşan Medical Park Trabzonspor'un resmi açıklamayı hafta başına yapacağı öğrenildi. Cevher Özer geçtiğimiz sezon 12.5 sayı, 5.6 ribaunt ve 1.2 asist ortalama ile oynamıştı.

Efes Pilsen'de forma şansı bulamakdıktan sonra gittiği Beşiktaş Cola Turka'da iyi bir sezon geçiren Engin Atsür'e de Tranzonspor'un teklif yaptığı ortaya çıktı. İstanbul dışında oynamak için milli takımda da oynayan genç yıldızı ikna etmeye çalışan Trabzonspor'un aşama kaydettiği öğrenildi. Engin Atsür bu sezon 13.1 sayı, 3.0 ribaunt ve 4.4 asist ortalamayla oynuyordu.

Takıma bir tane daha power forvet dahil ettik anlaşılan.Engin Atsür transferi de gerçekleşirse İlker Türel ve Umut Tınay'ın ikisi de gönderilir.Bizim yönetim beklediğimden de hızlı çıktı.Bu kadar bütçeyi nasıl buldular çok merak ediyorum.Umarım bu kadar harcamanın ve emeğin karşılığını alırız.
                    En son Murat' tarafından düzenlendi; 19.05.2010, 09:27.

Yorum

• İlk olarak mavidere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ömer Aşık'ın fener'de oynatılmamasının sebebini alacaklarından dolayı kulübe çektiği ihbarname diye biliyorum ben.. Azizsilin çok sinirlenmiş bu duruma..
                      Nba durumu vardı fakat bu sakatlık bir engel teşkil edebilir diye düşünüyorum.. En azından şimdilik..
                      Üstelik Ömer Aşık'ın Alaeddin Yakan hocanın öğrencisi olduğu gerçeği de var..
                      Öyle ya da böyle gelirse süper olur
                      Yönetimin kendisine uyguladığı baskıyı yazımda belirtmiştim, haklısınız.

Ayrıca bu sene Enes Kanter'in elini kolunu sallaya sallaya Amerika'ya gitmesinin de bunda payı var. Aziz Yıldırım, Ömer'iin de kulübe maddi katkı sağlamadan gitmesini istemiyor. Tabii burada tüm sezonu oynamadan geçiren bir oyuncunun (çok az oynadı) yaz aylarındaki hazırlık maçlarıyla milli takımda nasıl performans göstereceğini merak ediyorum.

Bize gelmesi ihtimali bile inanılmaz derece sevindirici... Ancak yine de bu sene NBA olamasa da Euroleague'den birçok talibi olacağını düşünüyorum.

Gelirse başımızın üstünde yeri var...
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Erkekler İkinci Ligi'nde şampiyon olan ve gelecek sezon BEKO Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Trabzonspor, transfere de hızlı girdi. İlk olarak Galatasaray CafeCrown'da oynayan Evren Büker'i transfer eden ardından da Kepez'de oynayan Ersin Görkem ile anlaşan Trabzonspor'un şimdi de Beşiktaş'ın iki oyuncusuyla el sıkıştığı belirlendi.

Beşiktaş Cola Turka'nın yarı finale çıkmasında play sahibi olan oyunculardan Cevher Özer ile her konuda anlaşan Medical Park Trabzonspor'un resmi açıklamayı hafta başına yapacağı öğrenildi. Cevher Özer geçtiğimiz sezon 12.5 sayı, 5.6 ribaunt ve 1.2 asist ortalama ile oynamıştı.

Efes Pilsen'de forma şansı bulamakdıktan sonra gittiği Beşiktaş Cola Turka'da iyi bir sezon geçiren Engin Atsür'e de Tranzonspor'un teklif yaptığı ortaya çıktı. İstanbul dışında oynamak için milli takımda da oynayan genç yıldızı ikna etmeye çalışan Trabzonspor'un aşama kaydettiği öğrenildi. Engin Atsür bu sezon 13.1 sayı, 3.0 ribaunt ve 4.4 asist ortalamayla oynuyordu.

Takıma bir tane daha power forvet dahil ettik anlaşılan.Engin Atsür transferi de gerçekleşirse İlker Türel ve Umut Tınay'ın ikisi de gönderilir.Bizim yönetim beklediğimden de hızlı çıktı.Bu kadar bütçeyi nasıl buldular çok merak ediyorum.Umarım bu kadar harcamanın ve emeğin karşılığını alırız.
                        Güzel haberler

Yorum

• Oğuz Cevher Özer ve Engin Atsür'e ne diyorsun.Bizim yönetim acayip hızlı gidiyor.

Mustafa abi sendeki isimler mi bunlar
                          En son Murat' tarafından düzenlendi; 19.05.2010, 09:39.

Yorum

• Murat öyleydi. Kesin anlaşma olmadığı için akşam paylaşamadık. Ama yerinde transferler diye düşünüyorum. Özellikle cevher transferi biz çok katkı yapar diye düşünüyorum.
                            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Murat öyleydi. Kesin anlaşma olmadığı için akşam paylaşamadık. Ama yerinde transferler diye düşünüyorum. Özellikle cevher transferi biz çok katkı yapar diye düşünüyorum.
                              Bence 1 numara skorer veya atletik bi yabancı olmalı . Engin'e ne kadar verileceğini bilemem ama ..

Yorum

• Cengiz Abi ve Osman'la Selçuk Üni. maçında Cevher'i konuşmuştuk ama "olmaz, bizi aşarlar bu sene için" diyorduk. Aklımıza geliyordu, ancak hayale kaptırmak istemiyroduk. Hepimiz aynı şeyleri düşünüyorduk, çünkü sayın Hakyemez'in hedeflerini bilmiyorduk, imkanlarını bilmiyorduk.

Ve dün sabaha VARAN-1'le başladık, bu sabah da VARAN-2!

Dün de yazmıştım, Ersin ve Evren geçen yaz milli takımın 20 kişilik aday kadrosunda yer alan oyuncular. Cevher de öyle... Engin ise bambaşka. O tam bir basketbol profesörü.

Barış Ermiş, Valentin Pastal, Selim "Seva" Saygın'lı Pertevniyal'in yıldız skoreriydi. Sonra North Caroliana St.'de 4 iyi yıl.

Sonra Benetton, Efes... Bjk'de güzel bir sezon...

Engin tam bir numara değil, ancak top hakimiyeti ve yüksek oyun zekasıyla 2006 Japonya'da göze girmişti.

Cevher de atletik, ceza şutu olan, birebir savunması (3 ve 4 numaraları savunabiliyor) kuvvetli bir oyuncu.

İnşallah ikisi de olur. Hayırlısı...
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X