Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ama bir sene daha avrupada kalması gerekebilir sakatlığı dolayısıyla tabi dünya şampiyonasındaki performansı da etkili olur nba kariyeri için
    Dediğim gibi kararı doğru mu yanlış mı tartışılır.

Ancak Bulls forumları ve Chicago gazeteleri bekliyor onu, yaz ligine de davet alacaktır, milli takım kampıyla çakışacak gerçi...

Her neyse. Avrupa'da kalsa dahi Euroleague takımlarında, o seviyede oynamayı istemesi daha akla yatkın bence...
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gecenin 12'si saat ve 21 üye var basketbol başlığında.Gerçekten güzel gelişmeler bunlar.
      futboldaki transfer dosyasında yalanlar havada uçuşuyor. burası iyi. herkes bilgiler dahilinde konuşuyor

Yorum

• Umut ve İlker'in ikisi de gidici anlaşılan.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dediğim gibi kararı doğru mu yanlış mı tartışılır.

Ancak Bulls forumları ve Chicago gazeteleri bekliyor onu, yaz ligine de davet alacaktır, milli takım kampıyla çakışacak gerçi...

Her neyse. Avrupa'da kalsa dahi Euroleague takımlarında, o seviyede oynamayı istemesi daha akla yatkın bence...
          peki bizi avrupanın 2nci kupasından davet gelirmi , zor ama bundan sonra yapılacak trasferler bomba olacaksa ?

Yorum

• (Kişisel fikrimdir)

Avrupalı oyun kurucu
            Amerikalı atketik kısa forvet
            Amerikalı pover forvet
            Yerli pivot
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Dursun Ali Bahçekapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mustafa peki milli oyuncu alacak mıyız ?
              Benim edindiğim isimlerin ikisi de milli tıpkı daha öncekiler gibi.

Gidecek kalacaklar konusunda hiç yorum yapamıyorum. zira 2 yerli daha alırsak 4 yeni transfer , 3-4 yabancı, olursa mevcut kadrodan 5-6 kişi kalır maksimum. bekleyip görcez. Önce şu iki transferin akibeti belli olsun.
              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

peki bizi avrupanın 2nci kupasından davet gelirmi , zor ama bundan sonra yapılacak trasferler bomba olacaksa ?
                Eurocup mı?

Geçen sene BJK CT, GS CC, T Telekom katılmıştı.

Bu seneki kontenjanı bilmemekle birlikte, GS'nin yerine Banvit gider.

(Kesin bilgim yok dostum)

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eurocup mı?

Geçen sene BJK CT, GS CC, T Telekom katılmıştı.

Bu seneki kontenjanı bilmemekle birlikte, GS'nin yerine Banvit gider.

(Kesin bilgim yok dostum)
                  anladım bide banvit in katıldığı bir avrupa kupası var ?

Yorum

• Euro Challenge kupası bu sene de yapılacak mı acaba ?

Yorum

anladım bide banvit in katıldığı bir avrupa kupası var ?
                      Euro Challange.

Katılım koşullarını bilmiyorum paksoy.

Yarın öğrenip detaylı bilgiyi paylaşırım inşallah.

Yorum

• Bugün güzel haberler ve içeriğini bir türlü öğrenemediğimiz bomba dedikoldular aldık yarın ola hayrola.

Bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak.

Hepinize iyi geceler.

Sayımızın daha da artması dileğiyle.

Yorum

• 1 saat girmedim İsmail abide bir bomba haberi vermiş
                          Acaba yerli mi yabancı mı?
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• hakan yaparın durumu ne olacak acaba? geçen feysbukta izmire dönüyorum yazmıştı acaba tatil için mi yoksa takımdan ayrılacağı için mi?

Yorum

• Şu basketbol piyasasıda oldukça hoşmuş. Ligin en iyi yerlilerinden birisini alıyorsun yıllık 850 bin TL'ye. Futbola cevirirsek sadece 350 bin euro. Ki bu parayada fazla diyorsunuz. Demekki Futbol'da 1 oyuncuya vereceğimiz bonservis parasını basketbola aktarsak ortalama 2-2,5 milyon euro yani 5-6 milyon TL. Ortaya süper bir takım cıkacak.

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hakan yaparın durumu ne olacak acaba? geçen feysbukta izmire dönüyorum yazmıştı acaba tatil için mi yoksa takımdan ayrılacağı için mi?
                                Sanırım tatil içindi o.İzmir'de yaşıyor normalde.Hakan'ı bırakmayız.
                                -1461 TRABZON-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X