Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Murat basketbol bölümünü bu derece hareketli görmeyi özlemiştik

Görülen o ki, basketbol transfer piyasasını karıştırarak BBL'ye hızlı bir giriş yapacağız.Bunu yaparken inşallah maddi dengelere göre hareket edilir.

Trabzonspor'un başına konulan Medical Park isminden gelen paralar bu transferlere bile yetmiyecek gibi gözüküyor.

Peki altyapı ne olacak ? Ne kadar bütçe ayrılacak ?

İnşallah sansasyonel işlere imza atılıp altyapı hamlesi denilen şey ufak tefek el atmalarla geçiştirilmez.Çünkü biz bu paralarıve Saner Ayarları her zaman bulamıyabiliriz.
    inş başarı gelir tatmin oluruz,

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İsmail abi en sıkıntılı olduğumuz yeri bilmiyorum ama birini ligde en sıkıntılı olacağımız yer kesinlikle 1 numara, oraya mı alınacak bu oyuncu.
      oyun kurucu ise , engin atsür , başkada alabilecek bomba yaratacak oyuncu aklıma gelmiyor,bence bu isim fb yada efes den bir basketci yoksa bomba etkisi yaratacak basketbolcu aklıma gelmiyor

Yorum

Murat basketbol bölümünü bu derece hareketli görmeyi özlemiştik

Görülen o ki, basketbol transfer piyasasını karıştırarak BBL'ye hızlı bir giriş yapacağız.Bunu yaparken inşallah maddi dengelere göre hareket edilir.

Trabzonspor'un başına konulan Medical Park isminden gelen paralar bu transferlere bile yetmiyecek gibi gözüküyor.

Peki altyapı ne olacak ? Ne kadar bütçe ayrılacak ?

İnşallah sansasyonel işlere imza atılıp altyapı hamlesi denilen şey ufak tefek el atmalarla geçiştirilmez.Çünkü biz bu paralarıve Saner Ayarları her zaman bulamıyabiliriz.
        Çok doğru söyledin İsmail abi bir aksilik çıkmasından çok korkuyorum ben bu takımın sahipsiz kalmasından.Şu anda kim gönül koyar ki bu işe Saner Ayar'dan başka.Ona en az 10 sene ihtiyacımız var bana göre.Bugün aksi birşey olsa futbol takımı alıp sahip çıkar mı basketbol takımına hiç zannetmiyorum.Ek külfet diyip kapatıverirler kulübü.

O yüzden diyorum ki altyapıya da doğru hamleler yapılsın, yapılsın ki her sene milyonlarca parayı dışarıya vermeyelim.

Yorum

Dedim acaba futbol transfer başlığınamı girdim

Ne cevherlerimiz varmış, şimdye kadar neredeydiniz

Arkalarda Can Karyağdı ismi geçmiş. Basketbol popüler olunca Can sanırım medyadaki popüleritesini kullanıp bazı bilgiler ulaşmış, haliyle de gündem olabilmesi açısından saatli bomba gibi orta yere bırakmış.

Madem can karyağdı bile basketbola bulaştı bende orta yere bir bomba bırakayım.Sezon başından beri sıkıntı yaşadığımız mevki için şu anda müthiş bir basketbolcuyla görüşülüyor, inşallah olur (Kimse özelden ulaşmaya çalışmasın bilgi vermem)

Bu arada bütçemiz/gelirlerimiz/transferlerimiz dengesinde bir şaşma olmaz inşallah.

Çünkü daha altyapıya ciddi bir bütçe ayırmamız gerekiyor !
          Ohoooo İsmail abi uyutmayacaksın bizi bu merakla.Çok merak ediyorum şu bombayı.
          Colmandante

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İsmail abi en sıkıntılı olduğumuz yeri bilmiyorum ama birini ligde en sıkıntılı olacağımız yer kesinlikle 1 numara, oraya mı alınacak bu oyuncu.
            Murat Abi bencede 1 numara mutlaka almalıyız.
            Tutku Açık olur mu Abi 1 numara için ?
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Altyapıya Leyla Çalışkan veya Selçuk Ernak gibi hocalar lazım. Hem öğretecek hem yönetecek...
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yarın Ömer Aşık transferini bitiririz umarım
                -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak murat dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bunun yanında taraftar desteğini de arkamıza almalıyız.maçlar 2 lira iken 1.500 kişilik salon dolup taşıyordu.acaba şehrin uzağındaki salonda kaç in kişi bulabileceğiz.ktÜ'nün devreye sokulması lazım bir şekilde.
                  fazla kişi bulacağımızı sanmıyorum. salonda ki kemik seyirci diyim avni aker civarı, yavuz selimde maç seyreten dayılar uşaklardı. inşallah yanılıırm. ben bütün maçlara gidecem Allah kısmet nasip ederse...

Ktüden çok belediyenin devreye girmesi lazım. hafta içi beşirliden ktüye 4 farklı otobüs çalışıyor günde 41 sefer yapılıyor. hafta sonu bu otobüsler boşta. belediye bir şekilde maç için beşirliden fatihden bu körüklüleri oraya kaldırabilir. zor bişede değil. ama yaparlarsa işte

Yorum

• Ersin Görkem,Evren Büker.Daha adamlar lige çıkalı iki hafta olmadı 2 tane Milli oyuncu aldı.Doğan Hakyemez baya anlaşmalar yapmış şimdiden..
                    twitter den bir yorum

eğer bir yönetim aynı gün evren büker'i gönderip, serdar özkan'la sözleşme imzalıyorsa o yönetimle ilgili hiç bir beklentim kalmaz. kalmadı.

Yorum

• Şu an için Efes ve Fener'den oyuncu alsak bile öğrenemeyiz diye düşünüyorum. Çünkü final serisi öncesi transfer konularına girmezler. Eğer bu bomba ismi bir kaç gün içerisinde öğreneceksek başka takımlardan olur.

Yorum

• Ben hâlâ Barış Ermiş diyorum.
                        Colmandante

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          oyun kurucu ise , engin atsür , başkada alabilecek bomba yaratacak oyuncu aklıma gelmiyor,bence bu isim fb yada efes den bir basketci yoksa bomba etkisi yaratacak basketbolcu aklıma gelmiyor
                          Oyun kurucu mevkisine Engin Atsür'de iyi bir transfer olur
                          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İsmail abi yarın sabah işim var 7'de uyanacam sırf bu transfer yüzünden uyumuyorum bak günahtır söyle daa

Yorum

• İsmail abi sendeki isimler ile bendeki isimleri özelden karşılaştıralım mı
                              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Altyapıya Leyla Çalışkan veya Selçuk Ernak gibi hocalar lazım. Hem öğretecek hem yönetecek...
                                Şu anda Osman Arz var altyapıda senin de hocan olmuş olabilir bir zamanlar o yeterli değil mi sence ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X