Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersin Dağlı Telekom ile özdeşleşmiş bir oyuncu. Sırf o sevgisinden Türk oldu. Başka takıma gitmez Türkiye'de.
    61>34 Trabzonspor
    En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
    Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Jamison var seneye pota altı için yabancı olmuyor mu
      Evet biliyorum yeni sözleşme uzattık.Lig uzun bir maraton alternatif bakımından iyi olmaz mı?Bence iyi olur
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Hakan ve Serhat'ın kalacağını düşünürsek 4 numaradan ziyade yerli 5 aranıyordur.

Jamison kaldığına göre de yabancı 4 numara gelir diye tahmin ediyorum.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Bu arada aklıma geldi Efes'te Nicolas vardı 3 pozisyonunda oynuyordu ve en beğendiğim oyuncuydu.Bigben o oyuncu nerde şimdi bilgin var mı?
          Panathinaikos
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Bu arada aklıma geldi Efes'te Nicolas vardı 3 pozisyonunda oynuyordu ve en beğendiğim oyuncuydu.Bigben o oyuncu nerde şimdi bilgin var mı?
            Panathinaikos.Uçmayalım.
            Colmandante

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ersin Dağlı duyum mu yoksa kişisel dileğiniz mi?
              dilek ama almak istenirse zorlancağımızı pek sanmıyorum,Evren ondan daha zor bi transferdi bence..

Yorum

• Valla mı Euroleauge'i takip etmeyeli çok oldu ama maruz görün.

Yorum

• guard oyuncusu bencil olmamalı bence
                  sayı atmasından ziyada asist oranının daha yüksek olması benım nazarımda daha iyi guarddır.

Yorum

• Loren Woods vardı Efes'de iyi bir oyuncuydu o nasıl olur sizce.Şu anda hangi takımda oynuyor bilgin var mı bigben Abi?

Yorum

• Dedim acaba futbol transfer başlığınamı girdim

Ne cevherlerimiz varmış, şimdye kadar neredeydiniz

Arkalarda Can Karyağdı ismi geçmiş. Basketbol popüler olunca Can sanırım medyadaki popüleritesini kullanıp bazı bilgiler ulaşmış, haliyle de gündem olabilmesi açısından saatli bomba gibi orta yere bırakmış.

Madem can karyağdı bile basketbola bulaştı bende orta yere bir bomba bırakayım.Sezon başından beri sıkıntı yaşadığımız mevki için şu anda müthiş bir basketbolcuyla görüşülüyor, inşallah olur (Kimse özelden ulaşmaya çalışmasın bilgi vermem)

Bu arada bütçemiz/gelirlerimiz/transferlerimiz dengesinde bir şaşma olmaz inşallah.

Çünkü daha altyapıya ciddi bir bütçe ayırmamız gerekiyor !
                      Son ağaç kesildiğinde,
                      Son nehir kirlendiğinde,
                      Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Loren Woods vardı Efes'de iyi bir oyuncuydu o nasıl olur sizce.Şu anda hangi takımda oynuyor bilgin var mı bigben Abi?
                        Yoo Woods olmasın yaa Jamison'u tercih ederim

Yorum

• İlk olarak Oqn5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          dilek ama almak istenirse zorlancağımızı pek sanmıyorum,Evren ondan daha zor bi transferdi bence..
                          Ne diyorsun dostum, ligin en gözde oyuncusunu almışız. Sabahın 4'ün de uyku sersemiyim, yanlış okudum sandım.

Ersin Dağlı konusunda biraz bekle, belki birşeyler olabilir...

Yorum

Yoo Woods olmasın yaa Jamison'u tercih ederim
                            Bence iyi bir oyuncu Houston Rockets'a gitmişdi heralde Woods

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Loren Woods vardı Efes'de iyi bir oyuncuydu o nasıl olur sizce.Şu anda hangi takımda oynuyor bilgin var mı bigben Abi?

Coştun Çaykaralı Sakin ol

İran'daydı en son ama takımını bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne diyorsun dostum, ligin en gözde oyuncusunu almışız. Sabahın 4'ün de uyku sersemiyim, yanlış okudum sandım.

Ersin Dağlı konusunda biraz bekle, belki birşeyler olabilir...
                                Takımımız hakkında hayırlısı olsun bigben Abi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X