Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersin Görkem'i transfer etsek bence iyi bir transfer olur
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alıntıdır

Yönetimin kadroya en az bir tane Trabzonlu oyuncu dahil edeceğini düşünüyorum ki bu da Caner Topaloğlu'ndan başkası olamaz.
      Başka var mı Murat?

Ahh Zaza Enden ahhh... Şimdi olacaktı ki...
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ersin Görkem'i transfer etsek bence iyi bir transfer olur
        Şutör olarak zaten Melih Kabakçı var bizde.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şutör olarak zaten Melih Kabakçı var bizde.
          Alternatif bakımından iyi olmaz mı Abi ?

Yorum

• Bildiğim kadarıyla yaşı 30'un üstünde iki oyuncumuz var, Fırat ve Melih ...peki Oğuz basketbolda tecrübenin de önemli bir kriter olduğunu düşündüğümüzde önümüzdeki sene bu oyuncular kalmalı mı , yoksa ligde tecrübeli başka oyuncular da alınmalı mı ? biz hep gençlerden bahsediyoruz ...

Yorum

• Ogün Sevinç 2 numara için iyi olur mu sizce ?

Yorum

• Murat, Can Uğur Öğüt genç bir uzun dedin ve telekom bize vermez de diyorsun...peki telekom bize vermeyip kendi kadrosunda oynatabilir mi bu kadar yabancı arasında?

Yorum

Başka var mı Murat?

Onu yazarken onlarca oyuncu var demek istemedim.Benim bildiği yine Galatasaray kadrosunda olan ama sadece 2 dalika süre alabilen Hüseyin Köksal var.

Sen daha iyi bilirsin Trabzonlu oyuncuların olup olmadığını.

Ben önümüzdeki 10 sene içerisinde bu oyuncuların sayısının katlanacağını umuyorum.

Yorum

• Lebron boşta onu alalım.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bildiğim kadarıyla yaşı 30'un üstünde iki oyuncumuz var, Fırat ve Melih ...peki Oğuz basketbolda tecrübenin de önemli bir kriter olduğunu düşündüğümüzde önümüzdeki sene bu oyuncular kalmalı mı , yoksa ligde tecrübeli başka oyuncular da alınmalı mı ? biz hep gençlerden bahsediyoruz ...
                      Umut Tınay var ya abi... Büyük Kaptan...

Kadromuzdaki oyuncular genç olsa da yeteri kadar tecrübeli değil mi abi? Milli takımlar da olsun maç oynama sayıları olsun...

Söylediğinize katılıyorum abicim, Jamison'un pozisyon alması, rakibine faul aldırması buram buram tecrübe kokuyor. Yabancıların seçiminde bu faktör göz önünde bulundurulabilir.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Murat, Can Uğur Öğüt genç bir uzun dedin ve telekom bize vermez de diyorsun...peki telekom bize vermeyip kendi kadrosunda oynatabilir mi bu kadar yabancı arasında?
                        Uzun kimi demiştin hatırlamıyorum Cengiz abi, şu an itibariyle Can Öğüt'ün de kadroda yer alması çok zor tabi ki.Belki bir sene daha Genç Telekom'da oynar.Aslında basketbolda transfer işleri nasıl oluyor pek bilemiyorum.Onu Oğuz daha iyi bilir.

Yorum

Başka var mı Murat?

Salsa bakette (site önerin için sağol ) Zaza ile ilgili Yiğiter Uluğ'un yazısı var , okudunuz mu ? müthiş..

Yorum

Onu yazarken onlarca oyuncu var demek istemedim.Benim bildiği yine Galatasaray kadrosunda olan ama sadece 2 dalika süre alabilen Hüseyin Köksal var.

Sen daha iyi bilirsin Trabzonlu oyuncuların olup olmadığını.

Ben önümüzdeki 10 sene içerisinde bu oyuncuların sayısının katlanacağını umuyorum.
                            Estağfirullah Murat,

Ön planda olan, takıma direkt katkı sağlayacak Caner'den başka var mı bilmiyorum.

Gelecek temennine katılıyorum, basketbol okulları ve okulların bu branşa bakışı da artık daha ciddi olacaktır.

Yorum

• Gökhan Orçun Tunca da tam 30 yaşında seneye o da 30'u aşıyor yani.

Yorum

Gökhan Orçun Tunca da tam 30 yaşında seneye o da 30'u aşıyor yani.
                                hiç göstermiyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X