Ersin Görkem'i transfer etsek bence iyi bir transfer olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlıntıdır
Yönetimin kadroya en az bir tane Trabzonlu oyuncu dahil edeceğini düşünüyorum ki bu da Caner Topaloğlu'ndan başkası olamaz.
Ahh Zaza Enden ahhh... Şimdi olacaktı ki...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsin Görkem'i transfer etsek bence iyi bir transfer olurAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞutör olarak zaten Melih Kabakçı var bizde.
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşka var mı Murat?
Ahh Zaza Enden ahhh... Şimdi olacaktı ki...
Sen daha iyi bilirsin Trabzonlu oyuncuların olup olmadığını.
Ben önümüzdeki 10 sene içerisinde bu oyuncuların sayısının katlanacağını umuyorum.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBildiğim kadarıyla yaşı 30'un üstünde iki oyuncumuz var, Fırat ve Melih ...peki Oğuz basketbolda tecrübenin de önemli bir kriter olduğunu düşündüğümüzde önümüzdeki sene bu oyuncular kalmalı mı , yoksa ligde tecrübeli başka oyuncular da alınmalı mı ? biz hep gençlerden bahsediyoruz ...
Kadromuzdaki oyuncular genç olsa da yeteri kadar tecrübeli değil mi abi? Milli takımlar da olsun maç oynama sayıları olsun...
Söylediğinize katılıyorum abicim, Jamison'un pozisyon alması, rakibine faul aldırması buram buram tecrübe kokuyor. Yabancıların seçiminde bu faktör göz önünde bulundurulabilir.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat, Can Uğur Öğüt genç bir uzun dedin ve telekom bize vermez de diyorsun...peki telekom bize vermeyip kendi kadrosunda oynatabilir mi bu kadar yabancı arasında?
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşka var mı Murat?
Ahh Zaza Enden ahhh... Şimdi olacaktı ki...
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu yazarken onlarca oyuncu var demek istemedim.Benim bildiği yine Galatasaray kadrosunda olan ama sadece 2 dalika süre alabilen Hüseyin Köksal var.
Sen daha iyi bilirsin Trabzonlu oyuncuların olup olmadığını.
Ben önümüzdeki 10 sene içerisinde bu oyuncuların sayısının katlanacağını umuyorum.
Ön planda olan, takıma direkt katkı sağlayacak Caner'den başka var mı bilmiyorum.
Gelecek temennine katılıyorum, basketbol okulları ve okulların bu branşa bakışı da artık daha ciddi olacaktır.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan Orçun Tunca da tam 30 yaşında seneye o da 30'u aşıyor yani.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum