Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Oğuz ZEYTİN
    Yönetim Kurulu
    • 20.08.2009
    • 26210
    • Danışman
    • Kuzey Amerika

İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi
    Gulley, Çin'deki son takımıyla bu sezon 18 maçta süre aldı. Bu maçların yalnızca birinde ilk beş başlarken, bu maçta 17 sayı, 4 ribaunt, 4 asistle oynamış. İyi bir katkı vermesine rağmen süresi gittikçe düşmüş. Çin'deki kontratını bırakma nedeni de bu.

18 maçtaki sezon ortalaması şu şekilde:

Süre (Dakika): 10.2
    Sayı: 7.8
    Ribaund (Toplam): 1.9
    Asist: 2.4
    Top Çalma: 0.4
    Saha İçi İsabet (%): 36.6
    Üç Sayı İsabet (%): 30.9
    Serbest Atış (%) 93.9

Sahada kaldığı süre boyunca %42 USG oranıyla oynamış. ORtg oranı 104.7 ki bu da kısıtlı dakikalara rağmen hücumda gayet verimli bir katkı sağladığını ortaya koyuyor.
    Buradan devamla, birkaç eklemek yapmak isterim:

* Üç buçuk sezon boyunca CBA'de ortalama oynama süresi yaklaşık 20 dakika. Takımların rotasyon düzenini bilmiyorum. Ancak orada kritik bir veri daha var: Maç başına 3,0 faul.

Yani süresini düşüren faktör faul sayısı olabilir.

* 42%'lik top kullanma oranını destekleyeyim. 20 dakikada 11 FGA ile oynuyor. Bir skorer için makul görünebilir.

* Bir diğer önemli istatistik de, "Dört Faktörden" biri olan faul alması. Saha içi atışlarının 38%'i kadar serbest atış kullanmış. Bizde bu oranı geçen iki oyuncu Reed (46%) ve Delgado (41%).

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Mehmet Cihan Kocaman
      • 24.10.2010
      • 5170
      • Trabzon

Joseph Girard ile anlaşmışız.

Yorum

• Sefer A.
        • 27.05.2008
        • 24773
        • 61
        • Fransa

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi
        Joseph Girard ile anlaşmışız.
        iyi midir ? cedevita olimpija'dan geliyorsa bos degildir herhalde diyecegim ama biraz ezber bir yorum olur bu =)
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
          Yönetim Kurulu
          • 20.08.2009
          • 26210
          • Danışman
          • Kuzey Amerika

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi

iyi midir ? cedevita olimpija'dan geliyorsa bos degildir herhalde diyecegim ama biraz ezber bir yorum olur bu =)
          C. Olimpija koçu Mitrovic şöyle demiş: "Son derece yetenekli ve iyi bir skorer. Ancak rakipleriyle fiziksel olarak baş edemedi. Dubai maçındaki gibi kaliteli rakiplere baş edemedi, savunmadı. Çok iyi bir teklif alınca, bıraktık."

Košarkarji Cedevite Olimpije se bodo v torek ob 19.30 v Franciji z JL Bourgom udarili za polfinale Eurocupa. Zasedba Zvezdana Mitrovića bo skušala narediti še korak dlje od prejšnje sezone, ko se je njihova sezona po nesrečnem porazu z Bahčešehirjem končala z uvrstitvijo med najboljših osem. Skupno bodo Ljubljančani tretjič lovili pot med najboljše štiri ekipa tekmovanja, do zdaj še niso bili uspešni.

*

Tinkle, kulüp dergisinde konuşmuş:

​​​​"Kendimi en iyi şekilde ‘gerçek bir basketbolcu’ olarak tanımlarım. Oyunu çok iyi anladığımı düşünüyorum. Her duruma uyum sağlayabilir ve takıma mutlaka bir katkı sunabilirim. Yıllara ve takımlara göre rolüm değişebilir ama oyun stilimle her yere uyabileceğime inanıyorum. Üniversitede ağırlıklı olarak 3 numara oynuyordum. Profesyonel olduktan sonra daha çok 4 numarada görev almaya başladım. Tercihim ana pozisyonumun 3 numara olması ama 4 numarada da başarılı oldum ve bundan rahatsız değilim."

Trabzonspor Basketbol Takımı’nın ABD’li yıldızı Tres Tinkle, kulüp dergisine verdiği röportajda çocukluk yıllarından profesyonel kariyerine ve Trabzon’daki yaşamına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

*

BJK maçı biletleri satışa çıktı.

https://www.passo.com.tr/tr/etkinlik...ileti/11148340
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Mehmet Cihan Kocaman
            • 24.10.2010
            • 5170
            • Trabzon

Belki erken ama önümüzdeki sezon için takımda kalması gerektiğini düşündüğünüz oyuncular kimler? Alınmasını istediğiniz yerli oyuncular kimler?

Doğuş Özdemiroğlu
            Can Korkmaz
            Sarper David Mutaf
            Egehan Arna
            Yiğit Onan
            Ömercan İlyasoğlu
            Yiğitcan Saybir
            Mahir Ağva

Aklıma ilk gelenler, aralarında hiç istemediğim ve pahalı oyuncular var ama seçenekler sınırlı. Olası sponsor desteği ve Avrupa'da oynayacak olmamız nedeniyle bütçenin artacağını düşünüyorum.

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
              Yönetim Kurulu
              • 20.08.2009
              • 26210
              • Danışman
              • Kuzey Amerika

Berk kalabilir.

İ. Cem sezonun en az yarısını kaçırır, oraya Kartal alınabilir. Alternatifi, iki gard pozisyonunu oynayabilen ve şutu da olan İsmet olabilir.

Üçüncü pivot olarak Ege devam edebilir.

Derinlik için Troy Selim veya Emre Tanışan düşünülebilir.

Gençlerden kısa rotasyonu için Bartu Encü veya Emir Arda, 4/5 için Gökay'a gidilebilir.

Dorukhan ve Alican'la devam edilmez, veteran 2/3 için Oğulcan olabilir.

Hamm resmen devam ediyor. Reed, Yeboah ve Delgado'yu da tutmak isterdim. Gulley (?), Tinkle ve yeni çocuğun yerine oyuncu bakarım. Taylor emekli olmayacaksa, Avrupa'da tecrübesinden faydalanmak isterim.

PG: Taylor - Kartal - Bartu / Emir Arda / Yiğit Özkan gibi genç üçüncü gard - İ. Cem* (Sakat)
              SG: Reed - XXX - Oğulcan
              SF: Yeboah - YYY - Batu
              PF: Berk - Troy - Gökay
              C: Delgado - Hamm - Ege

Taylor devam etmezse, gerçek bir saha içi lideri Prentiss Hubb'a gidilebilir

Girard devam etmezse, XXX'le yazdığım yere (Bench skoreri);

* Çift gard düzeni için net şutu olan ve topa yön verebilen Nate Johnson,
              * Victor Sanders,
              * Veya 1-2-3 oynayabilen daha fizikli Braian Angola düşünülebilir.

YYY ile gösterdiğim yere (Hem üç hem dört oynayabilen şutör forvet);

* LeMans'dan David DiLeo
              * Bursa'dan A. Konontsuk olabilir.

Maliyetli bir yerli alınacaksa, Yiğitcan olmalı. Berk'i de tutup 4 numarayı yerli geçerim. Geçen yıl TOFAŞ'ta öyle oynadılar. Hem atletizminden hem de çok istikrarlı olmasa da şutundan faydalanırdım.

PG: Taylor - Kartal - Bartu / Emir Arda / Yiğit Özkan gibi genç üçüncü gard - İ. Cem* (Sakat)
              SG: Reed - XXX - Oğulcan
              SF: Yeboah - YYY - Batu
              PF: Yiğitcan - Berk - Gökay
              C: Delgado - Hamm - Ege
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 2 gün önce.

Yorum

• efeborasaral
                • 20.05.2021
                • 100
                • Trabzon

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi
                Belki erken ama önümüzdeki sezon için takımda kalması gerektiğini düşündüğünüz oyuncular kimler? Alınmasını istediğiniz yerli oyuncular kimler?

Doğuş Özdemiroğlu
                Can Korkmaz
                Sarper David Mutaf
                Egehan Arna
                Yiğit Onan
                Ömercan İlyasoğlu
                Yiğitcan Saybir
                Mahir Ağva

Aklıma ilk gelenler, aralarında hiç istemediğim ve pahalı oyuncular var ama seçenekler sınırlı. Olası sponsor desteği ve Avrupa'da oynayacak olmamız nedeniyle bütçenin artacağını düşünüyorum.
                Yönetici veya Koç Olsam Alacak Olduğum adamlar şunlar olurdu:Yiğitcan saybir,Egehan arna,Doğuş Özdemiroğlu,David Mutaf ve Can Korkmaz olurdu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...