Ömer Aşık, bir basketbolcuda gördüğüm en düşük serbest atış yüzdesine sahip adam. Basketboldan anlayan arkadaşlara soruyorum, bu yüzdelerle NBA gibi bir ligde başarılı olma şansı var mı? Milli takımda kritik zamanlarda kaçırdığı serbest atışlar, çok canımızı yaktı ve Ömer'in bütün artılarını aldı götürdü benim gözümde.
Ömer Aşık, bir basketbolcuda gördüğüm en düşük serbest atış yüzdesine sahip adam. Basketboldan anlayan arkadaşlara soruyorum, bu yüzdelerle NBA gibi bir ligde başarılı olma şansı var mı? Milli takımda kritik zamanlarda kaçırdığı serbest atışlar, çok canımızı yaktı ve Ömer'in bütün artılarını aldı götürdü benim gözümde.
enginle omer de gelırse zaten sampıonluga oynayabılırdı ınanmıs bı kadro bence...
Ömer yaz kampına gıder doner donerken dodo havalımanında onu kapar...
Murat, Doğan hoca yabancı tercihlerinde 3, 4 ve 5 numaraya adam alacağız diyor.
Skorer Forvet bir aksilik olmazsa oldu gibi.(İmza atmadan hiç bir zaman oldu diyemeyiz)
Şimdi 5 numaraya adam bakıyor, bu pozisyonu da tamamladıkmı sanırım biraz nefes alacaklar.
4 Pozisyonumuzda Hadi, Serhat ve Hakan var.Ben olsam almazdım.Bizim çocuklarımız yabancılardan çokmu düşük ? Bence değil.
En önemli bölgemiz bence 1 numara.İnşallah Engin Atysür olur ve rahatlarız diyecem de, bazı arkadaşlar sakatlığını öne sürüyorlar, açıkçası bende tedirginim bu konuda.
EK : Eğer bonservisini alıpta "ben geldim" demezse Cevher transferi kesinlikle yatmış durumda.
İsmail Abi,
Kalacak isimler belli mi? Bizi bu konuda aydınlatabilir misiniz?
Özellikle Caner ve Hakan hakkında bilginiz var mı?
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Oğuz Abi Birkan Batur bizim için iyi bir transfer olur mu ?
Birkaç kere izledim iyi bir oyuncu
Zekiciğim,
O pozisyonda (yani 2 ve 3 numaralara) Evren'i, Ersin'i ve Derrick'i aldık. Eğer Caner de kalırsa burada şişkinlik oluyor. Ve açıkcası kağıt üzerinde de gayet heyecan verici görünüyor.
Şimdi oyun kurucu ve pivot mevkiilerine takviye bekleyelim.
O da zamanla olacak, biraz sabır
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
O pozisyonda (yani 2 ve 3 numaralara) Evren'i, Ersin'i ve Derrick'i aldık. Eğer Caner de kalırsa burada şişkinlik oluyor. Ve açıkcası kağıt üzerinde de gayet heyecan verici görünüyor.
Şimdi oyun kurucu ve pivot mevkiilerine takviye bekleyelim.
O da zamanla olacak, biraz sabır
Oğuz Abi ben Birkan Batur'u 1 numara zannediyordum biliyordum
Yorum