Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yabancı sayısı beşe düşürüldü, yerli rotasyonunun önemi arttı.

PG

Şafak - Can Korkmaz - Yunus Sonsırma

SG

Burak kalabilir. Alternatif Tayfun Erulku.

SF

Uğur Dokuyan

PF

İlkan - Burak Can - Berkay

PF /C

Ozan Anton - Ayberk Olmaz

C

Bora tutulabilir.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Oğuz kardeş daha bir takımımız olacak mi o belli değil.

Yorum

• İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oğuz kardeş daha bir takımımız olacak mi o belli değil.
        Her yaz aynı senaryo... Ben paylaşayim da, onlar ne yaparsa yapsın.

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1)

2)

3)

4)

5)

6)

7) Zanis PEINERS (Lietkabelis - G/F - 205 - 1990)

Letonyalı Peiners, çok yönlü bir oyuncu. Uzun boyuyla gerektiğinde oyun kurucu, gerektiğinde kısa beşlerde 4 numara oynayabiliyor. Fundamentali sağlam. Bunu savunmada da görüyoruz. Ağır görünse de rakibin penetre alanlarını kapatacak ayak çabukluğuna ve atletizme sahip.

Ventspils'de arka arkaya geçirdiği iki sezondan sonra geçen yıl PAOK'a gitti. Bu sezon Litvanya'da oynuyor. Oyunda kaldığı süreyi 20 dakikadan 25'e çıkardı. En büyük eksiği dış şut istikrarı. Geçen yıl PAOK'ta 27% ile atarken bu sezon 37%'ye yükseltti.

Kadro planlamasında, şutu olan gardlarla ve stretch 4 numaranın yanında point forvet olarak yer bulabilir. Galatasaray'a giden Juskevicius'la birlikte oynuyorlardı Lietkabelis'te.

Son iki sezon (Yunan Ligi, Şampiyonlar Ligi, Litvanya Ligi ve Eurocup) çıktığı 88 maçta ortalama 25,5 dakika oynadı.

11,5 sayı - 3,5 rib - 2,1 ast - 0,7 tç - 1,6 tk - 0,4 blk - 2,3 faul

59% İki sayılık
        32% Üç sayılık
        78% Faul atışı
        Peiners, Darüşşafaka ile anlaştı. Euroleague'de oynayacak.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Her yaz aynı senaryo... Ben paylaşayim da, onlar ne yaparsa yapsın.

Peiners, Darüşşafaka ile anlaştı. Euroleague'de oynayacak.
          Demek ki darüşşafaka scoutları seni takip ediyor

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Demek ki darüşşafaka scoutları seni takip ediyor
            Estağfurullah, onu kastetmedim abi.

Darüşşafaka değil ama diğer takımla durumumuz bugün yarın kesinleşecek. Seçim de geçti, önümüze bakalım. (:

Yorum

• Bu yıl Avrupa'da oynayacak takımlar:

Turkish Airlines Euroleague:
              Fenerbahçe,
              Anadolu Efes,
              Darüşşafaka

Basketball Champions League:
              Beşiktaş,
              Banvit,
              Eskişehir Basket,
              Sakarya BŞB

7DAYS EuroCup:
              Tofaş,
              Galatasaray,
              Türk Telekom

FIBA Europe Cup:
              Karşıyaka,
              İstanbul BŞB

Bizim yöneticiler ve taraftarlar Avrupa'yı angarya göredursun ikinci ligden gelen Telekom Eurocup'a gidiyor. Son hafta düşmüş Uşak'a kaybedenler hala kahraman muamelesi görüyor.

21 Temmuz'da kongre var. Geri kalanı aynı şeyler...
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 28.06.2018, 08:01.

Yorum

"Açıkçası Trabzon'a gitmeden önce, takımın geçen seneden borçları olduğunu biliyordum. Fakat bu ligde devam edip kendimi göstermek istedim. İlk maaşlardan itibaren gecikmeler başladı. Buna rağmen kimse takımı terk etmedi, takım değiştirmedi. Sonra işler değişti. Ligin ikinci yarısında yöneticiler açıkça ödemelerin yapılıp yapılmayacağını bilmediklerini söylediler. Paramızı alacağımızın garantisi yoktu. Bütün yabancı oyuncular olarak karar aldık, paramızı alamazsak dağılacaktık. Önceleri yöneticiler her koşulda play-off'a kalmaktan bahsediyordu, ancak sonraları aynı şeyi düşünmediler.

Ligde kalmak için beş maç kazanmalıydık. Bunu başardık. Ama ödeme yapılmayacağı artık çok netti. Onlara göre ligde kalmak önemliydi. Gerisi ilgilendirmiyordu. Ödemeler yapılmıyordu. Erken ya da geç, iflas edilmişti.

Nisan ayında Trabzonspor'da birlik bütünlük yok olmuştu. Biz bir ekiptik. Biz sadece yabancıların değil Türk oyuncuların da ödemesinin yapılmasını istedik. Ama bize dediler ki, "mutlu değilseniz evinize dönün". Böyle olunca, Türklere yardım etmektense kendi paramızı beklemeye başladık.

Kulübün parası yoktu. Hiçbir şey teklif etmediler. Fakat sonra geri çağırdılar. Döndüm çünkü sezonu tamamlamak istedim. Başladığım işi bitirmek istedim. İyi oynadım. Bu olanların geleceğimize zarar vermesini istemedim.

Kulüp yöneticileri işlerini yapmadılar. Sürekli vaatte bulundular. Takımın sponsoru yoktu. Her şey bir kişinin elinde. Sadece o krizi görüyor. Bunun üzerine düşünmek istemiyorum.

Şimdi Litvanya'dayım. Takım ligde kaldı. Beni tekrar istiyorlarsa, önce borçlarını ödesinler."
                Vasiliauskas'tan sonra Browning de Trabzonspor deneyimi için güzel şeyler anlatmamış:

"Her şeyden önce yemekler farklıydı. İlk birkaç haftayı hastalıkla geçirdim. Sadece besinlerden dolayı ağır karın ağrısı çektim.

Alışmak çok zordu. Takım arkadaşlarım ve koç dışında İngilizce bilen yoktu.

Orada trafik çılgındı. Kural yok, meydan kavgası gibi... Hayatımda gördüğüm en saçma şeydi. Karşınızdakiler yanlış yoldan geliyor. Vahşice..."

Yorum

• Ozan Hoca ile yeniden anlaşılmış.

Şu Efesten genç oyuncuları umarım kiralamak akıllara gelir..

Yorum

• Hayırlı olsun. Hücumda isolation dışında planı olmayan, savunmayı oyuncuların gayretine (Keyfine) bırakan bir koç olduğunu geçen sezon yakından görmüştük. Hadi TOFAŞ'tan 40 fark yerken kadrodan şikayet edebilir, anlarım da düşmüş Uşak'tan ve Giresun'dan yenilen 29 - 20 farkların açıklaması neydi? Kadro dağılırken ne gibi bir reaksiyon verdi? Veya başkan ve Mala istedi o da kabullendi mi!?

Ligde kalması gereken ligde tuttuğu için başarılı sayıyoruz çünkü Markovski gibi bir yeteneksiz koç ile beceriksiz bir yönetime sahiptik.

Yorum

• Bu kadar başarısız bir organizasyonu sürdürmekteki ısrarın sebebi ne olabilir? Gerçekten çok merak ediyorum.

Takım kapatılsın demiyorum yanlış anlaşılmasın, yöneticilerin hatalı organizasyonda ısrarının sebebini merak ediyorum.

halbuki başarılı olacak bir yapı kursalar, çok daha güzel reklam olur kendileri için.
                      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ozan Bulkaz: "Geçen sezon çok iyi oynayan ve çok vefalı davranan Osiris Eldridge ile yeniden anlaşmak istiyoruz. Aynı şekilde sezon sonunda büyük katkı veren Bora Hun Paçun'u da kadromuzda tutacağız. Büyük gelişim gösteren Burak Eşlik'in de sözleşmesi devam ediyor.
                          Ozan Bulkaz: "Büyük olasılıkla kadromuzu 5 yabancı ile oluştururken yabancılar kadar rol alabilecek iki yerli oyuncu ile 3 genç oyuncuyu transfer edeceğiz. Bu oyunculardan bazılarını çok kısa sürede açıklayacağız."

Ozan da kalmalı bence. Yabancı kadar yerli tercihlerimizi de merak ediyorum. Umarım geçen sezondan ders çıkarıp dengeli bir kadro kurabiliriz. Bir de yönetimden kurtulsak süper olacak ama sanırım umut yok.

Yorum

• Ozan da kesinlikle takımda kalmalı. İnşallah göndermek gibi bir yanlış yapmazlar. Yabancı sayısı beşe düştüğü için yerlilerin rolü artık daha fazla olacak.

Yorum

• Son dakika basketbol haberleri, Türkiye, Avrupa ve NBA'den transfer gelişmeleri, maç sonuçları, puan durumları, fikstürler maç sonu analizi.

Şunu başta Yiğit Özkan olmak üzere bizim gençler için önermiştim, Cengiz Abi şahit. Bütçe bahane değil bilgi ve vizyon yok.

Yorum

http://www.basketfaul.com/haber?haber=74003

Şunu başta Yiğit Özkan olmak üzere bizim gençler için önermiştim, Cengiz Abi şahit. Bütçe bahane değil bilgi ve vizyon yok.
                                okuyan takip eden mi var Oğuz!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X