Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

... ve Trabzonspor Beko Basketbol Ligi'nde!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor taraftarından, eski Yugoslav takımlarından Partizan ve Zagreb, veya Litvanya ekolünün temsilcileri Kaunas ve Rytas camiası gibi olmalarını bekleyemeyiz. Nasıl ki futbol Trabzon'da asırlık bir gelenekse, basketbol da bu saydığım takımlar açısından değişmeyen bir kültür haline gelmiş durumda. Dağı taşı spor salonuyla doldurmuşlar. Bütün oyuncularını satsalar da bir şekilde toparlanıp önemli başarılara imza atabiliyorlar.

Basketbol kültürü bizde de zamanla oluşacak. Bu süre zarfında yabancı ve yerli transferler üzerinden gelecek başarı, doğrudan "para" faktörüyle belirlenecek. Ancak altyapı planlamasının da yapılması, 10 yıl zarfında Türk basketboluna önemli yıldızlar armağan edecek bir yapıya kavuşmamız gerekiyor. İşte o zaman basketbol, Trabzon ve Trabzonspor için yeni bir heyecan olmaktan ziyade bir "kültür" haline gelecektir.
    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• büyük iş başardık,ilk sezon ligde tuttundukmu ikinci sezon şampiyonuz Allahın izniyle,
      @zafercalikoglu
      @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Çetin Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Efes Pilsen: Taslak yürürlüğe girerse kapanırız...

12:30 | 12 Mayıs 2010

İSTANBUL / DHA
        Efes Pilsen Spor Kulübü, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) tarafından hazırlanan yönetmelik taslağı ile ilgili bir açıklama yaparak, taslak öngörülen biçimde yürürlüğe girerse kulübün varlığını sürdürmesinin imkansız hale geleceğini ve Efes Pilsen Spor Kulübü’nün kapanacağını bildirdi.

Kaynak: Milliyet...

Ben Trabzonspor-Efespilsen maçını izlemek istiyorum!!! bu yanlıştan bir an önce dönülmesi lazım....
        şuan taslak halinde yazdığı. TV-Gazete yazarlarıda Efes gibi bir klupten kapanmamasından yana. Yürürlüğe girerse bu şekilde 1 yıl içinde Efes kapanır. Ben Efes maçı yapacağımıza kesin gözüyle bakıyorum. Efes gibi bir kulubü kapatmak Türkiye basketbolu için tarihi bir hata olur.

Yorum

• üç gün bende maçlardaydım
          ilk gün vip takıldım, ye iç keyf
          hatta ilk gün tam arkamda Bülent karpat ve
          sonradan öğrendim daçka'nın başkanı oturuyordu
          olin ile yapılan maçta, ua pankartına gösterilen tepkiye şaştılar
          ya Trabzon'da gs düşmanlığımı var diye konuşuyorlardı
          döndüm ve, evet en büyük düşmanımız gs dedim
          derve arasında daçka başkanı ile biraz daha gs düşmanlığı hakkında konuştuk
          son periyotta ayrılırken tebrik etti, başarılar diledi ve darüşşafaka başkanı olduğunu söyledi

ikinci ve üçüncü gün nereye gitti taraftarlar anlayamadım
          halbuki haftasonu, kimine bedava bilet, altı üstü söyleyeceğin bordo mavi
          ve dolması gereken salon boş

şunu söyleyeyim ki, böyle basketbol seyredilmez
          ilk sene düşmemiz veya bir şekilde bu işten el ayak çektirilmemiz için dualar olur
          olmuyor olmuyor

kulübede çok büyük söyleyeceklerim var ama
          azını söyleyeyim
          salon önü koskocaman alan, bir tek lisanslı ürün satışı yok

kutlama organizasyonu tam bir rezalet
          ancak bu kadar organize olunabiliyorsa yazık

neyse, şampiyonluk tshirtü yeğenim aldı
          bana da kupa ile resim çektirmek kaldı
          kaptan Umut tribüne bana verdi kupayı,
          sonra tshirt ve kupalı resimleri ekleyeceğim
          onur

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Her şey bir yana Kupa havaya kalktığında ''We are the champions'' şarkısı çalıyordu, nasıl mutlu oldum ve bugünleri de görecek miydik Allahım diye geçirdim içimden....
            Fb Bayan Basketbol Takımı geçtiğimiz günlerde şampiyon oldu ve televizyondan gördüğümüz kadarıyla şampiyonluk maçında tribünler bomboştu. Kupayı, protokol tribünündeki bir kaç sıra hariç, o bomboş tribünlere kaldırdı oyuncular...

İstanbul'da oynanan 3 Play-Off maçındaki ambiansı ve tribünlerdeki coşkuyu; zaman, mekan, sınır tanımaz Trabzonspor sevgisini, çılgınlığını görünce ne kadar büyük ve özel bir camia olduğumuzu bir kez daha tüm ağırlığıyla dosta düşmana hissettirdik diye düşünüyorum.

Bu camianın, bu renklerin bir parçası olduğumuz için şükürler olsun.

Büyük Trabzonspor'umuza basketbolda da şampiyonluk yakışır ve o günleri de çok geç olmadan göreceğimize yürekten inanıyorum. Bu inancı şimdiden aşılamaya başladığın için teşekkürler Doğan hocam... Bize iddialı, kendine güvenen insanlar gerekli; tam da senin gibi, Alaattin hocamız gibi...

Yolunuz, yolumuz açık olsun...
            "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

• mükemmel oldu helal olsun hepsıne..

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor taraftarından, eski Yugoslav takımlarından Partizan ve Zagreb, veya Litvanya ekolünün temsilcileri Kaunas ve Rytas camiası gibi olmalarını bekleyemeyiz. Nasıl ki futbol Trabzon'da asırlık bir gelenekse, basketbol da bu saydığım takımlar açısından değişmeyen bir kültür haline gelmiş durumda. Dağı taşı spor salonuyla doldurmuşlar. Bütün oyuncularını satsalar da bir şekilde toparlanıp önemli başarılara imza atabiliyorlar.

Basketbol kültürü bizde de zamanla oluşacak. Bu süre zarfında yabancı ve yerli transferler üzerinden gelecek başarı, doğrudan "para" faktörüyle belirlenecek. Ancak altyapı planlamasının da yapılması, 10 yıl zarfında Türk basketboluna önemli yıldızlar armağan edecek bir yapıya kavuşmamız gerekiyor. İşte o zaman basketbol, Trabzon ve Trabzonspor için yeni bir heyecan olmaktan ziyade bir "kültür" haline gelecektir.
                Güzel ve gerçekçi bir tespit tebrikler
                Son ağaç kesildiğinde,
                Son nehir kirlendiğinde,
                Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• helal olsun takımımıza ama bir efespilsensiz basketbol ligi istemiyorum İnşallah bırakmazlar

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biz çıktık ama Efes Pilsen in artık ligde olamayacak olması rezalet bir olay. Türkiye nin bu alandaki en büyük kulübünü böyle alaşağı etmek rezalet bir olay. Efes Pilsen-Beşiktaş ortaklığını görebilirz seneye ki bu Beşiktaş ı en üst seviye takım yapar.

hakikaten inanamadım.. sırf bu yüzden koskoca klüp kapanacak mı yani..

bari tüm ülkede içki satşını yasaklasınlar..

Yorum

• Artık istanbul takımlarına burayıda dar edeceğiz desenize

Yorum

• 7.500 kişilik salonda istanbul eziklerinin geldiğini ve o atmosferi bi düşünün ya... o uğultu o yankı o ses o baskı... maçların 3te 2sini taraftar alır demedi demeyin.
                        ''Trabzonspor''

Yorum

• Vay be bundan 3 sene önce ne güzel hayaller kurmuştum, inşallah bu sefer aynı hatalar tekrarlanmaz.

Yorum

Yükleniyor...
                          X