İlk olarak Fatih BALTA tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
... ve Trabzonspor Beko Basketbol Ligi'nde!
Daraltma
X
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleefes kapatılıyomuş çöksek ya efeseArtık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.
Yorum
-
İlk olarak ilteriş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadece takım adlarında alkollü içeceklerin ve sigaraların adları kullanamayacak.!
Yorum
-
Bayan Basketbol takımı da çıksın.
Fenerbahçe üst üste 5 yaptı ! Biz yokuz ya meydan boş yani@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Arkadaslar istanbuldakı 3 maca da gıttım son macı saymazsak takım savunmayı cok canlı yapıyor ancak hucum yetenegı zayıf bu da sunu gosterıuyor savunma mucadele ıle yapılır kı o bızde var masallah ama skorer veya saglam driplingi olan oyuncularımız yok bı dıs tehdıtımız yok hos bunlar 2. lig için sanıırm bıraz abartı olur du..
Neyse 3. macın sonunda yanlıs gormedıysem eskı ulker turk telekomlu Tutku acıgı salondan arabası ıle ayrılırken gordum.(Ama sanırım yanı %100 emın degılım)olursa sızce ıyı transfer olur mu??
2-)kımler transfer edılebılır transfer ıcın bı konu baslatsak ıyı olur bence?
Yorum
-
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Basketbolda şampiyon olunabileceğine inancım yüksek. Nedeni ise planlı programlı gidiyorlar. İdarede akıllı adamlar var. Kısa ve orta vadeli planları var. Muhteşem de bir taraftar var. Şampiyonluk için herşey uygun.
Kimse karışmazsa ki baskete karışılacağını pek sanmıyorum, kurmayların planı daha önce işlediği gibi yine işleyecektir.
Yorum
-
İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz çıktık ama Efes Pilsen in artık ligde olamayacak olması rezalet bir olay. Türkiye nin bu alandaki en büyük kulübünü böyle alaşağı etmek rezalet bir olay. Efes Pilsen-Beşiktaş ortaklığını görebilirz seneye ki bu Beşiktaş ı en üst seviye takım yapar.
Yorum
-
İlk olarak jackal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülentvspor da dinlemiştim. Daha herşey kesin değil. Öyle birşeyler geçiyor ama kimse Efes Pilsen'nin kapanmasını istemiyor. Efes yönetimi bile kesin konuşamıyor henüz. En azından benim bildiklerim böyle. Zamanla herşey ortaya çıkacaktır birleşme olacağını sanmıyorum isim olmadıktan sonra bir işe yaramaz.
12:30 | 12 Mayıs 2010
İSTANBUL / DHA
Efes Pilsen Spor Kulübü, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) tarafından hazırlanan yönetmelik taslağı ile ilgili bir açıklama yaparak, taslak öngörülen biçimde yürürlüğe girerse kulübün varlığını sürdürmesinin imkansız hale geleceğini ve Efes Pilsen Spor Kulübü’nün kapanacağını bildirdi.
Kaynak: Milliyet...
Ben Trabzonspor-Efespilsen maçını izlemek istiyorum!!! bu yanlıştan bir an önce dönülmesi lazım....19*20
Yorum
Yorum