Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tesislerin Adi TRABZONSPOR olsun

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kamuoyuna duyuru......

F.BAHÇE ÇETESI IS BASINDA

Fenerbahçe Alt Yapi Dernegi dergisinin Nisan ayi sayisinda çikan sahsima ait röportajda yer alan ifadelerin saptirildigini büyük üzüntü ile duyuyorum.
    Derginin Fenerbahçe-Trabzonspor derby maçi öncesi yapmak ve gündeme çikarmak istedigi röportajdaki hedef geçmise yönelik yasananlarin gündeme gelmesidir.
    Fenerbahçe Alt Yapi Dernegi'nin formasi da bana röportajda hediye edilip centilmenlik adina çekilen bir görüntüden öte degildir.
    Fakat dergideki röportajin Trabzonspor'un Istanbul?da Fenerbahçe karsisinda büyük bir haksizliga ugrayarak maglup oldugu maçtan hemen bir gün sonra gündeme çikarilmasi ve ifadelerimin "Fenerli Yilmaz" diye çarptirilarak kamuoyuna duyurulmasi çok düsündürücü ve gündemi degistirmek istenen vahim ve çirkin bir olaydir.
    Trabzonspor?un en çok birlige, dirlige tüm güçlerini haksizliklara karsi birlestirmeye ihtiyaci oldugu dönemde yine iç ve dis çetelerin oyunu baslamistir. Bugün gündem Trabzonspor'a karsi Fenerbahçe karsisinda yapilan büyük haksizlik, alin terinin çalinmasi ve bu haksizligin sebebi Federasyon ve Baskani Levent Biçakçi?dir. Bu gündemi kimse degistiremez. Federasyonun ve Biçakçi?nin istifaya davet edildigi bir anda gündemin Trabzonspor?un kendi degerlerini yok etme oyununa dönüstürülmek istenmesine karsi çok dikkatli ve uyanik olunmalidir.
    Bir ay önce yapilan ve saptirilarak Fenerbahçe?nin Trabzonspor'a karsi kazandigi haksiz galibiyetin hemen sonrasi ortaya konan çirkin senaryo sunu gösteriyor ki; Türk futbolunda çetelerle mücadele kaçinilmaz bir gerçektir.
    Trabzon spor camiasi sunu iyi bilmeli ki..
    Ortada bir oyun var..
    Bulanik suda balik avlamak isteyenlerin kimseye faydasi olmaz..!
    "Ben Fenerbahçeliyim. Bunu da kimseden gizlemiyorum" diye bir ifadem asla yoktur. Trabzonspor Süper Lig'de olmadigi dönemde Trabzonlu herkes kuskusuz bir takimi tutuyordu. Saptirilan ifadelerle sahsimin eger Trabzonsporlulugunu tartisanlar ve tartismaya açmak isteyenlerin oyununa gelenler varsa, varsin o zaman onlar Trabzonsporlu olsun biz olmayalim.
    Her Trabzonlu, Trabzonsporlu biliyor ki.. Sahsima "Gel baskan ol" denmis ve bu göreve çagrilmisimdir. Seveseve de kabul etmisimdir. 20 yila yakin Trabzonspor'a baskan olarak camia ile birlikte hizmet yapan, sampiyonluklar sevinci yasayan Trabzonlu olmaktan sadece spor alanlarinda degil, her alanda büyük gurur duyan, Trabzon Milletvekili olarak Devlet Bakanligi yapan, Trabzonspor Onursal Baskanligi gibi ulvi bir görevi üstlenen sahsimin yarin Fenerbahçe baskani olmak gibi bir düsüncesi de asla söz konusu olamaz..
    Öyle bir talebim de...
    Bizim dogdugumuz topraklar ve hizmet yaptigimiz kulübümüz ortadadir.
    Ama yillar önce Fenerbahçe Baskanligi için sahsima defalarca teklif yapildigi ve bu teklifi benim kabul etmedigim dogrudur. Bu da herkes gibi Trabzon spor camiasi tarafindan çok iyi bilinmektedir.
    Ayrica açiklamalarimda Trabzonspor Teknik Direktörü Senol Günes?i rencide etmek gibi bir düsünce söz konusu da degildir. Senol Günes?in bir dönem Fenerbahçe?den teklif aldigi hatta görüsme yapildigi o dönem medyaya da yansimistir.
    1995-1996 tarihinde Trabzonspor'un A.Aker'de Fenerbahçe?ye maglup olarak kaçirdigi sampiyonlugun nedenlerini herkes iyi biliyor. F.Bahçe?nin o dönemki Baskani Ali Sen?in sonradan yaptigi bir açiklamada, "Bir tasla sampiyonlugu aldim. M.Ali Yilmaz Baskan olmus olsaydi sampiyonlugu alamazdim" ifadeleri de kaçan sampiyonlugun saha içi ve saha disi nedenleri detaylari ile medyaya da yansimistir.
    Yillar önce A.Aker?de Fenerbahçe ile oynanan Türkiye Kupasi maçinda Teknik Direktör Bariç?in sirtina yabanci madde geldigi gerekçesiyle kendini yere atmasi ve sonucunda dönemin baskani Ali Sen?in takimini sahadan çekerek galip gelmek istemeyi hedeflerken Fenerbahçe?nin hükmen maglup olmasi ve kupalardan bir yil men cezasi almasi baskanligim dönemimde el birligi ile ortaya serdigimiz kararli tutumumuzla olmustur.
    Türk spor kamuoyu sunu iyi biliyor ki..
    M.Ali Yilmaz?in mücadelesi hayati boyunca hep Trabzon ve Trabzonspor?un menfeatlerini koruyup kollamak için olmustur..
    M.Ali Yilmaz?in Trabzon ve Trabzon sporlulugunu tartismaya bugüne kadar hiç kimsenin gücü de, fikri de yetmemistir.
    Bundan sonra da yetmeyecektir.
    Saygilarimla..

Mehmet Ali Yilmaz
    Devlet Eski Bakani
    Trabzon spor Onursal Baskani
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Senin sevdigin adamlarida ben sevmiyorum desem dogru olur mu? Ben bu adami sevmiyorum. Yok paralari cebine indirdi yok sunu yapti bunu yapti demen yanlis. Kulaktan dolma bilgilerle burada yazi yazmayalimvarsa elinde bir belge çik açikla. dün bir yazi yazdik önemli diye kimse dikkate almiyor. Burada kasitli yazi yazmayalim arkadaslar.

hadi ben onlari açiklayamiyorum. öyle birsey yokmu diyecegiz. cem papile maçi fenere satti. elimizde belge varmi. istanbul sebat küme düsürüldü elimizde belge varmi. sakin ikiside ayni sey degil deme bana. ikiside ayni sey.

kiminin isine gelir kiminin gelmez. ben mayi istemiyorum öncedende istemiyordum simdide istemiyorum.

-----

cafer abi eger baskani ben belirliyor olsaydim emin ol mayi klübe sokmazdim. Edited by: ÖzGüReisEsenLer

Yorum

• SUNUDA AKLINIZDAN ÇIKARTIN ÖYLE YADA böyle o tesislere M.ALI YILMAZ adini vermistir.onu kimse degistiremez hele hele ÖZKAN GIBI adamin adnini agziniza alipta bosuna zaman ve vakit harcamayin.AURELLO bizde olsaydi 2 senedir biz sampiyonduk.AURELLO gibi adami 50.000 usd yüzünden kaçirip bir malubiyet sonunda FB ile mücadele edecegi yerde birakip kaçan adamlarin adini buralrda gündeme getirip bosu bosuna insanlari birbirne takmanin bir manasi yok

SEVMIYORUM KARDESIM BU ADAMI BU ADAM TRABZONSPORU KÜME DÜSME HATTINA SOKUP TARIHI REZALETI YASATMIS BIR ADAMDIR.BIRAKIN TESISLERE ADINI YAZDIRMAK BEN BU ADAMI ELIMDE YETKI OLSA TRABZONSPORUN 1000 KM YAKININDAN GEÇIRMEM.HERKESIN fikri kendisinedir.ama

MEDYADAN DUYDUGUNUZ FIKIRLERLE INSANLARI BURDA KARALAYIPTA ONLARCA SAYFA YAZI YAZMAK KOLAY.

madem M.ALI YILMAZ a bu kadar kininiz vardi neden 15 yil sabredip baskanlikta tuttunuz,

Yorum

• Arkadaslar yorumlari pek okuyamadim, üzgünüm. Ancak benim yorumum bagimsiz olacak kimse canini sikmasin. MAY ile ilgili olan durumu ve ayrintilarini biliyorum.

Bu durumun bir saptirma oldugu açik ancak Trabzonsporun onursal baskani hele hele canimizin yandigi, kahroldugumuz bu dönemde Fenerbahçeye hizmet eden bir dergi ile ropörtaj yapmasi koca bir yanlis iken Fener formasiyla poz vermesi kabul edilemez bir yanlistir. Bugün kendisine ait olan Karadeniz gazetesinde bir açiklamasi var. Trabzonum 1. lige çikmadan önce Fenerliymis hepsi buymus. Falan filan...

Sonuç 2. kez canimiz yandi ve MAY bizleri hayal kirikligina ugratti. Daha öncede ugratmisti ama bu kadarini hiç beklemiyorduk. Yapilmasi gereken zamanla olacaktir. Bu saatten sonra MAY Trabzon camiasinda bitmistir. Servetini bagislasa yine istemiyoruz...Çünkü Trabzonsporumun misyonunu kaldiramaz. Anlayis, felsefe farkli...

Yorum

• M.ALI YILMAZ BU KADAR SAVUNUYORSA TRABZONSPORU GELSIN FEDARASYON BASKANI OLSUN TRABZONSPOR A DEGIL SADE 17 KLUBE YAPILAN HAKSIZLIGI KALDIRSIN..

YETER BE ...
            TRABZON / ÇAYKARA / UZUNTARLA
            TRABZON / MAÇKA / HAMSIKÖY

5 - 6 - 2 REİS

*** BURSA <---> ANKARA ***

Yorum

• İlk olarak mr.fa tarafından gönderildi

ÖNEMLI:

Arkadaslar Mehmet Ali Yilmaz cehennemin dibine gitsin önemli degil. Ama orada elinde olan forma parma formasidir. Yani fener formasi olmadigi her halinden belli. Hiç bu konunun Pazartesi gündeme oturmasinin nedenlerini düsündük mü? Acaba Trabzonspor camiasinin ve taraftarinin bu hakem rezilliginiunutmasi için farkli bir gündem olusturulmaya çalisiliyor olabilir mi? Yani yeni bir oyuna gelmeyelim. Mehmet Ali Yilmaz trabzonspor tarihinden çiksin ama bugün bu sekilde ortaya çikacak kadar aptal bir adam degildir. Umarim yanlis bir gündemle taraftarimiz oyalanmiyordur. May in her zaman ifadesi alinir. Gün serefsiz fener camiasina ve papila'ya hesap sorma günüdür.

Sitede böyle bir yazi yazdim. Bugün gelinen nokta aynen benim yazdiklarim. Ama kisiye olan kasitli karalama kampanyasindan dolayi arkadaslarimizin gözleri görmez olmus. Yazik ki fener medyasi bu seferde böyle bizi parçaladi. Yine yenildik...
              Biliyoruz
              Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
              Toprak çökecek
              Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
              \"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
              Gidelim
              Yildizlarin çok oldugu
              Bir gökyüzü altina ...

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi

İlk olarak jackal61 tarafından gönderildi
                bence de çoktan degismesi gerekirdi o serefsiz mehmet ali yilmaz bunlari çikip söylüyosa o trabzonspor onursal baskani degil anca onursuz baskani olur...bunun gibi sütübozuk i.neleri aramizdan hemen temizlememiz gerekir...zaten o herifin zamaninda neden onursal baskan yapildigini da anlamak mümkün degil...bu takima yarardan çok zarar werdi simdiki baskanlar hala onun döneminden kalan borçlari ödüyorlar...insallah tesislerimizin adi degisirrr...

SITE YÖNETICILERI SU NE DEDIGINI BILMEZ KISINIZN SEREFSIZ YAZISINI NEDEN SILMIYORUSUNUZ

Her ne olursa olsun. Bugün hala sifat olarak onursal baskanimiz denilen bir adama bir kisi çikip bizim sitede böyle bir yazi yazabiliyorsa daha ne olur bizden. Adam gibi elestiri bile yapamiyoruz. Sütübozuk gibi bir hakaret nasil yapilabilir. Ona süt veren ana bunlari mi hak etti. Yaziklar olsun... Yine yenildik...
                Biliyoruz
                Toprak çökecek
                Gidelim
                Yildizlarin çok oldugu
                Bir gökyüzü altina ...

Yorum

• İlk olarak Trapzone tarafından gönderildi

Senden utaniyorum bu fotoyu verdikten sonra sana hiçbi lafim yok m.ali yilmaz...Derhal bu adami trabzonsporumuzdan defetmeliyiz.

MEDYADA FB ÇETESININ HABERLERI ILE HAREKET EDIPTE KENDI INSANIMIZ KARALAYANLARDANDA BIZLER UTANIYORUZ.MAÇLARDAN ÖNCE TAKIMLAR BIRBIRLERINE KENDI FLAMA BAYRAK FORMA GIBI BENZERI SEYLERI HEDIYE EDERLER BU HEDIYELERI ALIPTA MEDYADA RESIM ÇIKTI DIYE BU YÖNETICI VE OYUNCULKARI TAKIMDAN MI SILECEGIZ.AVRUPADA BILE MAÇLARDAN SONRA BIRBIELERI ILE FORMA DEGISTIRIP O FORMALARI GIYEN ONUNLA SAHAYI TERKEDEN OYUNCULAR VAR ONLAR DEFTERDENMI SILINECEK.

Su birbirimize saldirdigimiz kadar Trabzonsporun hakkini korumada birlik olsaydik bizi kimse yikamzadi ama malsefe M.ALI YILMAZ yada baska birisine saldirdigimiz kadar Hakkimizi koruma yönünde çabalasydik su anda en güçlü camialardan olurduk

yaziklar olsun baska bir sey demiyorum.

Yorum

• Yillar önce A.Aker?de Fenerbahçe ile oynanan Türkiye Kupasi maçinda Teknik Direktör Bariç?in sirtina yabanci madde geldigi gerekçesiyle kendini yere atmasi ve sonucunda dönemin baskani Ali Sen?in takimini sahadan çekerek galip gelmek istemeyi hedeflerken Fenerbahçe?nin hükmen maglup olmasi ve kupalardan bir yil men cezasi almasi baskanligim dönemimde el birligi ile ortaya serdigimiz kararli tutumumuzla olmustur.
                    Türk spor kamuoyu sunu iyi biliyor ki..
                    M.Ali Yilmaz?in mücadelesi hayati boyunca hep Trabzon ve Trabzonspor?un menfeatlerini koruyup kollamak için olmustur..
                    M.Ali Yilmaz?in Trabzon ve Trabzon sporlulugunu tartismaya bugüne kadar hiç kimsenin gücü de, fikri de yetmemistir.
                    Bundan sonra da yetmeyecektir.
                    Saygilarimla..

Mehmet Ali Yilmaz
                    Devlet Eski Bakani
                    Trabzon spor Onursal Baskani

Adam bugün böyle açiklama yapiyor. Biz iste satilmis istanbul medyasinin önümüze attigi bir kemikle ugrasir durur olmusuz
                    Biliyoruz
                    Toprak çökecek
                    Gidelim
                    Yildizlarin çok oldugu
                    Bir gökyüzü altina ...

Yorum

• Su birbirimize saldirdigimiz kadar Trabzonsporun hakkini korumada birlik olsaydik bizi kimse yikamzadi

ÇOK IYI BIR NOKTAYA DEGINMISSIN CAFER ABI.

zamaninda may olmasaydi. Klübü babasinin çiftligi gibi yönetmeseydi.simdi milyon dolarlar ile aldigimiz, degerleri kat kat artan oyuncularimizi takas + çuval dolu parayla vermeseydik, onun borçlarini temizlemekle ugrasmasaydik, kulübe koydurdugu temlikleri kaldirmak için ugrasmasaydik. simdi 2-3 yil öndeydik. ve son derecede kenetlenmistik.

burda mayi savunanlara hiçbir lafim yok buda son mesajimdir.

adminler bu topici kapatsin. biz fuzuli adamlarin pesinde kosup onlarin yanlislarini görmedigimiz sürece 10 yil geriden gitmeye devam ederiz. NOKTA

KIMSE DAHA YAZI YAZMASIN TOPIC KITLENDI SAYIN...

Kim olursa olsun kulübe baskanlik yapmis birine hakaret edilmesi yanlistir.Bu baslikta kielestiri boyutunu asan yazilar silinmis ve konu kapatilmistir.
                      Edited by: tigin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X