bence de tesislerin ismi kesinlikle degismeli, böyle bir insanin isminin Trabzonsporla beraber anilmamasi lazim. eger onun isminin tesislerden silinmesi için bir ücret ödenecekse hesap açsinlar, degismesini isteyenler para yatirir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tesislerin Adi TRABZONSPOR olsun
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yakup midi tarafından gönderildi
özgürmüsün amerikanmisin 1979 daki slogani kullananlar senin kullandigin sekilde kullanmiyorlardi.....ulan.....bu site de çok siyaset(aklinizca inceden) yapiyosunuz ama yeter!!!!akilli olun.....ulan....
SENDE NE DIYORSUN YA?? KIM NE YAZACAGINI SANAMI SORACAK??Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....
Yorum
-
ben kendi adimla bu sitede gönül rahatligiyla yaziyorum çünkü burasi bir futbol sitesi.... baska arkadaslarda var askeri personel burada.....yani hos bi ugras bizim için....öyleydi en azindan....çünkü bu kisinin yazdiklarina ben cevap vermeden edemiyorum.....sabredemiyrum özür dilerim......özelime mesaj atip her türlü hakareti yapiyor durmadan kurumuma ve bana....benim son yazimdir bu sitede.....bu ülkenin düsmanlari 300 yildir sabirla her türlü kelimeyi her sekilde sömürüp kendi terimlerimizi deyislerimizi bizi biz yapan dedegerleri bile ellerine geçirmisler.....ben laz kelimesinden de hiç imtina etmiyorum tabiki ama bu herif art niyetli onun agzinda kirleniyo bu kelime....yazik sana özgür.....bi zevkimiz vardi oda gitti....rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...
Yorum
-
Edited by: lazandoz61
FLAS..FLAS.. M.ALI YILMAZ: ''ÇETELER IS BASINDA''
Trabzonspor Onursal Baskani Mehmet Ali Yilmaz, Trabzonspor'un en çok birlige, dirlige, tüm güçlerini haksizliklara karsi birlestirmeye ihtiyaci oldugu dönemde, yine çetelerin oyununun basladigini ileri sürdü..
Yilmaz, yaptigi yazili açiklamada, Fenerbahçe Altyapi Dernegi Dergisi'nin Nisan ayi sayisinda çikan sahsina ait röportajda yer alan ifadelerinin saptirildigini büyük bir üzüntü ile duydugunu kaydetti.
Yilmaz, söyle konustu:
''Derginin Fenerbahçe-Trabzonspor derby maçi öncesi yapmak ve gündeme çikarmak istedigi röportajdaki hedef, geçmise yönelik yasananlarin gündeme gelmesidir. Fenerbahçe formasi da bana röportajda hediye edilip centilmenlik adina çekilen görüntüden öte degildir. Fakat dergideki röportajin Trabzonspor'un Istanbul'da Fenerbahçe karsisinda büyük bir haksizliga ugrayarak maglup oldugu maçtan hemen bir gün sonra gündeme çikarilmasi ve ifadelerimin de, (Fenerli Yilmaz) diye çarptirilarak kamuoyuna duyurulmasi çok düsündürücü ve gündemi degistirmek istenen vahim ve çirkin olaylardir. Trabzonspor'un en çok birlige, dirlige tüm güçlerini haksizliklara karsi birlestirmeye ihtiyaci oldugu dönemde yine çetelerin oyunu baslamistir.''
Gündemin Trabzonspor'a karsi Fenerbahçe karsisinda yapilan büyük haksizligin, alin terinin çalinmasinin ve bu haksizligin sebebi Federesyon Baskani Levent Biçakci oldugunu belirten Yilmaz, söyle devam etti:
''Ben Fenerbahçeliyim, bunu da kimseden gizlemiyorum diye bir ifadem asla yoktur. Trabzonspor'un ligde olmadigi dönemde, Trabzonlu herkes kuskusuz bir takimi tutuyordu. Saptirilan ifadelerle sahsimin eger Trabzonsporlulugunu tartisanlar ve tartismaya açmak isteyenlerin oyununa gelenler varsa, varsin onlar Trabzonsporlu olsun biz olmayalim. Her Trabzonlu, Trabzonsporlu biliyor ki sahsima (Gel baskan ol) denmis ve bu göreve çagrilmisimdir. Seve seve de kabul etmisimdir. 20 yila yakin Trabzonspor'a baskan olarak camia ile birlikte hizmet yapan, Trabzonspor Onursal Baskanligi gibi ulvi bir görevi üstlenen sahsimin yarin Fenerbahçe baskani olmak gibi bir düsüncesi de söz konusu olamaz. Bizim dogdugumuz topraklar ve hizmet yaptigimiz kulübümüz ortadadir.''
Yillar önce Fenerbahçe baskanligi için sahsina defalarca teklif yapildigini ve bu teklifi kabul etmediginin dogru oldugunu vurgulayan Yilmaz, ''Bu da herkes gibi Trabzonspor camiasi tarafindan çok iyi bilinmektedir'' dedi.
Yilmaz, Mehmet Ali Yilmaz'in Trabzon ve Trabzonsporlulugunu tartismaya bugüne kadar hiç kimsenin gücünün ve fikrinin yetmedigini, bundan sonra da yetmeyecegini kaydetti.
2941
kez okundu
0000-00-00 00:00:00
arkadasina gönderMurat & Yeşim
FATİH GÖKDENİZ---LoadingBAYRAKTAR
Yorum
-
İlk olarak cengizc tarafından gönderildisimdi ne olacak?
Hiç ne olacak?Herkes adamin ipini çekti zaten,asalim,keselim v.s.Herkes bana akil veriyor ama benim aklim bana yeter!...Ben demiyorumki MAY bu kulübün vazgeçilmezidir.Ama bu olan bitene inanmiyorum.Ve bunun bir hedef saptirma olduguna inaniyorum.MAY'i ben savunacak degilim! o zaten kendini savunacak kadar yetiskin bir adam.Benim isyanim sizin anlayisiniza, anlamadan,dinlemeden,sabirsizca,ön yargiyla yaklasiminiza üzülüyorum.MAY umrumda bile degil!...Ama biliyorum ki bu MAY'a karsi çikanlar zamaninda onun en candan alkislayan,insanlardi.Bu iki yüzlülük degilde nedir?MAY'in isini silecegizde yerine yenisini bulacakmisiz!...Tam bir komedi...ne olacak adamin ismini ordan silince her seyi hallediyormuyuz?TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
ya arkadaslar bu açiklamalari hiç bir sey ifade etmiyor. Harbi olmayan bi adam bu. tepkiler sonrasi yaptigi açiklama. Ben Trabzon da yasayip ta hala MAY diyenlere inanamiyorum. asil beni sinirlendiren bu kisiler. bu asagilik ..t her zaman ben baskan olmadim beni istediler iddiasinda bulundu.
ama bunu saglamak içinde malumlariniz agaoglunu kulüpten uzaklastirdi. Baskanlik kulisi yapan sn özak sadri sener gibi insanlarin is yerleri darp edildi. begenmediginiz özkan sümer disinda kimse bu adamin karsisina çikipta trabzon spor senin çöplügün degildir diyemedi.görevde olmadigi dönemlerde bazi taraftar guruplarimiza maddi destek vererek yönetim le taraftarimizin arasina nifak tohumlari ekmedi mi. sirf bu saltanati elinden alindi diye herkesçe bilinen gazeteyi paraya bogdu ve her firsatta parasiyla satin aldigi yerel medyayi kullanarak özkan sümer ve yönetimini karalama kampanyasini yürüttü.Trazbon Spor sayesinde elde ettigi ranti kaybetmemek için elinden ne geldiyse yapmadimi?.. [img]smileys/smiley7.gif[/img]
Bunlari Trabzonda yasayan herkes biliyor. ama neymis yirmi sene baskanlik yapmis. allah belasini versin serefsiz alçak. O yirmi senede ranti için yapmadigi kalmadi ve bizim o güzelim yillarimiz kayboldu gitti.[img]smileys/smiley18.gif[/img]
Ya harbi olun azcik bu adamin yaptiklarini Trabzon da bilmeyen yok da isine gelmiyor malesef bazilarinin........İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!
Yorum
-
bu konuyu bu kadar tartismaya gerek yok... may ne derse desin... onun bundan sonra bize hiç bir faydasi olamaz zaten. trabzon zor durumda kalmadikça ki kalmaz artik bundan sonra. çünkü artik klüp saglam ellerde.. kimse gelip babasinin mali gibi kullanamaz artik...Murat & Yeşim
FATİH GÖKDENİZ---LoadingBAYRAKTAR
Yorum
-
Sitede yazi yazan arkadaslar sadece yazi yazmayalim. Lütfen yazilan yazilari okuyalim. Yazilari hiç okumadan sadece yazan arkadaslar var. Daha sonra bildik bilmedik yorumlar yapiliyor.Biliyoruz
Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
Toprak çökecek
Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
\"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
Gidelim
Yildizlarin çok oldugu
Bir gökyüzü altina ...
Yorum
-
İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildimay istedigi açiklamayi yapsin. topici açan biri olarak ben may'in fenerli oldugunu biliyorum. klübün paralarini nasil cebine indirdiginide biliyorum. bu olay yokkende baslik aralarinda bu tür seyler yazmistim. sevmiyorum ben bu adami. gelicegimizi geçmisimizi mafetti.
Senin sevdigin adamlarida ben sevmiyorum desem dogru olur mu? Ben bu adami sevmiyorum. Yok paralari cebine indirdi yok sunu yapti bunu yapti demen yanlis. Kulaktan dolma bilgilerle burada yazi yazmayalimvarsa elinde bir belge çik açikla. dün bir yazi yazdik önemli diye kimse dikkate almiyor. Burada kasitli yazi yazmayalim arkadaslar.Biliyoruz
Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
Toprak çökecek
Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
\"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
Gidelim
Yildizlarin çok oldugu
Bir gökyüzü altina ...
Yorum
-
Bencede medyadan duydugunuz olaylarla kendi camiamizin adamlarini karalamk kolay sizler hala serefsiz medyanin dedikleri ile insanlari karalayin durun METIN AKBASOGLU içinde FB li diye demediginizi birakmadiniz bu gün Trabzonsporumuza en fazla sahip çikan SMKOWIAK in tranfreisni bitiren AKBASOGLU.adam GAZETE MANSETINDEN FB ÇETESINDEN BAHSEDIYOR SIZLER HALA TESIS ADI DEGISTIRMKTEN BAHSEDIYORSUNUZ YAZIK BE
SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum