Trabzonspor Uğruna Can Verenlere Büyük Saygısızlık
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar. -
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Yorum
-
neyse cafer gülmeye o kadar ihtiyacımız varmış ki iyi geldi.
Ama konumuz ciddi.
Yarın artık sona yaklaşacağız.
Herkese iyi geceler.Allah rahatlık versin.Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.Yorum
-
-
Yorum
-
Misafirlerin başlığın içini görememesi lazım, forumdan çıkış yapıp deneyerek kontrol etmiştim hatta. Yanlışım varsa yönetici arkadaş/abiler düzeltsin.
Varsa da göstermeyelim misafirlere, adam gibi üye olsunlar
.
Yorum
-
yine Hisset....! Samsun yine o samsun yine aynı samsun....Lutfen sakın bu gibi konusmalarla olayı samsun halkına baglamayalım..Ben 55 plaka arabamla Trabzona çok maça geldim bundan sonrada gelicem rahat rahat dolaşmak istiyorum memleketimde...he bu arada Suat KILIÇ tek duam bir çatı altında bir araya getirsin mevlam ikimizi....Dokunulmazlıgın varsa dokunmam lafla dokunurum....Samsun senin babanın çiftligi degil birader...! Benim memleketim..sanki kendi ayıbım gibi yüzüm kızardı mahçup oldum Trabzonlu dostlarıma....Ayıp sizin , yüzü kızaran benim...! Cenabı Allah yaptıgınız kötülügü yanınızda bırakmaz insallah....Cok takip edemedim,, ancak
Projeye ve gelinen nokta da duyarlilik gosteren caba sarfeden herkese bravo helal olsun..
Dogrusu samsun! da boyle bir durumla karsilasilmasi uzdu beni,ki biz gurbetcilerin cogu samsuna vardiginda memleketine varmis gibi hissederdik...En son Ömer TOPAL tarafından düzenlendi; 31.03.2010, 00:20.volkannn KOYDUK MU ?
Yorum
-
Trabzon ve Samsun'un arasını bozmaya kimsenin gücü yetmez.
Zaten görüldüğü üzere yetmedi de...
Yanlış işler peşinde koşanlar 3-5 kişiyi kandırarak yönlendirme yapmaya kalktılar.
Fakat bu da ellerinde patladı ve tutunacakları hiç bir dal kalmadı.
Ve...
TRABZON-SAMSUN-RİZE - YALANCILARA YOK VİZE!“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin DinarYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum