Şu haberin altındaki Samsunsporlu bir taraftarın yorumuna bakın. Bu kadar gerizekalılar da aralarında bulunduğu sürece böyle şeylerin olması daha da kolaylaşıyor. Samsun'da Trabzonspor faaliyeti olursaymış ! Trabzonspor faaliyetinin olmadığı bir il mümkün mü, düşünülebilir mi? Boşa mı diyoruz bize her yer Trabzon diye? Neyse bu projenin Samsunspor'un aklı selim taraftarlarıyla da birlikte düşünüldüğünü bilmek sevindirici. Taraftarımızın dik tutumu için ise bütün gruplara minnettarım.. Bir veya iki tane insan müsvettesi mi bizi engelleyecek? Biz böyle birlikte olduğumuz sürece kimse bizi engelleyemeyecek. Kazanan hep biz olacağız.
Trabzonspor Uğruna Can Verenlere Büyük Saygısızlık
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 30.03.2010, 23:18.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
-
Burçak demek istediğim farklı
Şu anda düşmanımın düşmanı benim dostumdur mantığı var ortada
Adam her fırsatta düşmanlığını göstermek için çaba harcayan birisi ama fırsaat düşmedi kendisine bugüne kadar
Zamanında az zeytin dalı uzatmadık bu şahıslara ama hep elimiz havada kaldıYorum
-
Bizi en çok Fenerbahçe ile çekişiyor diye biliyorlar değil mi? Öyle.
Peki 4 Fenerbahçeli taraftar Trabzon maçı için gelip dönerken (Allah korusun ama) kaza geçirip ebediyete intikal etse, bunun anıtını değil Fenerliler, Trabzonsporlular dikerdi. Ben Samsunsporlu taraftarların da aynı hissiyat içinde olduklarını biliyorum. Maalesef ki iyiler genelde kötülerden daha sessiz. Şimdi bu insanlara bire birde sorun cevaplar farklı olur.
Metin'in kendilerine bu organizasyon öncesi attığı mesaj da, onlardan gelen mesaj da duruyor. Biz "pat" diye açıklamayı etik bulmuyoruz.
Bir trafik kazasında neredeyse bir takımını kaybeden Samsunsporlu hiç bir taraftara bu tarz insanlık dışı açıklama yakışmıyor.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!Yorum
-
Hiç uzatmaya gerek yok Engin. O vatandaş da açıkladı ardında kimin olduğunu.Burçak demek istediğim farklı
Şu anda düşmanımın düşmanı benim dostumdur mantığı var ortada
Adam her fırsatta düşmanlığını göstermek için çaba harcayan birisi ama fırsaat düşmedi kendisine bugüne kadar
Zamanında az zeytin dalı uzatmadık bu şahıslara ama hep elimiz havada kaldıTrabzonsporlu olmak...
-
Bu da aynı siteden trajikomik bir haber. İsmail Abi, senin ilgi alanına giriyor
Trabzonsporlu olmak...
-
İşte nasil ilişkiler olduğubu aklım bile almıyor benim bir insan kişisel çıkarları uğruna böyle kişilerle böyle şeyler yapabiliyorsa ben onun insanlığından bile şüphe duyarım....Yorum
-
Şimdi okudum malum sitedeki haberi, yahu bizi yönetenler demek ki bu kadar küçük düşünebilen insanlar.Şimdi bişey söylerdim ama muhtemelen ceza yerim o yüzden hiç söylemiyim.Adam resmen ölümü çiğnerler demek istemiş.Faşizmin alasını yapıyor bu adam.
Yorum
-
Sağolsun Tunga abi çok güzel açıklamış.
Hiçbir aklı başında bir Samsunspor taraftarının böyle bir organizasyona karşı çıkacağına inanmıyorum.
Gelsin Samsunsporlu arkadaşlarım Trabzon sınırları içinde fidan diksin, orman büyütsün. Adını da Samsunspor Ormanı koysunlar. Bundan daha güzel birşey olur mu ALLAH aşkına. Kendilerinden çok biz memnun oluruz..
Bu organizasyonu engelleyenler ısrarla Samsunspor Taraftarını pis emellerine alet etmeye çalışıyor..En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 30.03.2010, 23:34.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
ufak bir yorum yaptım altınaBu da aynı siteden trajikomik bir haber. İsmail Abi, senin ilgi alanına giriyor
http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=18335
büyük ihtimalle yayınlanmaz ama
Unut gitsin :) Hayat şimdi bi başka güzel :p
ANS 61 DNMSZ ;)Yorum
-
bu gazeteyi aradım, bu haberi size ajanslar mı şahıslar mı kim servis etti. Adımı,telefonumu her şeyimi verdim hatta.Bu da aynı siteden trajikomik bir haber. İsmail Abi, senin ilgi alanına giriyor
http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=18335
cevap:
hangi amaçlarla arıyorsunuz
güleyim mi ağlayayım mı?Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.Yorum
-
bu arada samsunda da dayımız abimiz kardeşimiz var hatta biri var ki! Ah ah ah....
kolumuza bak nerelere uzanıyor....
biz size nefes kadar yakınız muhterem....Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.Yorum
-
Yorum
-
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum