7 Misafirden birisi o kişi ise ne düşündüğünü çok merak ediyorum.
Trabzonspor Uğruna Can Verenlere Büyük Saygısızlık
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Teşekkür etmek lazım o şahsa...
Özlediklerimizi tekrar görmemize de vesile oluyor..
Hoşgelmişsin Erman..
Hangi saiklerle yapıldığına akıl sır erdiremediğim bu insanlık zulmüne imza atanları ayakta alkışıyorum.
Trabzonspor ne kadar büyük bir "şey"dir ki, böyle bir camiaya rağmen tam 53 senedir güneş saçmaya devam ediyor ve onun güneşinden nasiplenen bu ulvi cemaatin mensubu olan genç fidanlar, kalıbına sığmayıp, yerini kendine dar görüp, nice yeni topraklara kök salarak, yeni ormanlar oluşturmayı, nice yeni ufuklara yeşil yeşil yayılmayı düşünebiliyor. Hem de kalplerinde yüze sürülecek kadar kutsal olan bu topraklara elleriyle verdikleri şehitlerin anısını hiç unutmayasıca taşıyarak...
Ne gariptir ki, mamafih, yine o ormandan nasibi aldığını düşündüklerimiz ellerinde kibritle yaklaşıyor, fütursuzca, şuursuzca.
Değerli kardeşlerim,
Yangınlar bugüne kadar Karadeniz ormanlarına zarar verememiştir. Bundan sonra da veremeyecektir.
Yayılmaya devam!Yorum
-

- Sana sesleniyorum ..Belki utanırsın....Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
-
her ilde orman yapmayı hedefleyen, her yıl bir okula yardıma hedefleyen ve hiç duyurmadan bir çok iyiliğe imza atan ''serseri bir taraftar grubu''Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.Yorum
-
Yorum
-
[QUOTE=Sedat;3110550]

- Sana sesleniyorum ..Belki utanırsın....
utanacak olan bunu yapar mı sedat!Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.Yorum
-
Bu zat bu çirkefliği neden yaptı. Hangi egolarını tatmin etmeye çalıştı acaba.
Yada egolarını tatmin ederken hayatını kaybeden renktaşları. ailelerinin hislerini hiçmi düşünmedi.
Kendinde geç,ici olarak bulduğu gücü kullanarak BMN den hınç almada kendisi.
Samsunun Milli eğitimi bu konuda nasıl bilinçsizce Aktan hocamızı taciz eder.
Suç Devlette miki. Yoksa devletin kurumlarını teslim alan kadrolaşan zihniyettemi?Yorum
-
Yorum
-
Günü gelecek, devranı dönecek. O zaman ne forsu kalacak ne kaçacak yeri.
Peynir'i gösterip gösterip çekeceğiz önünden...Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Olcay abi mevzunun dinle imanla ne ilgisi var...Gözünü seveyim en yapma yahu...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Yorum
-
Kamil abi, 1992 senesinde tam olarak olmasada yöntem olarak benzer bir olay yaşamıştım...O gün başka kadrolar vardı...Mesele keyfilik...Bu ülkede parti teşkilatları ilga edilmeli...Falan bunu konuşalım...Ama sanki 200 senedir bu memlekette işler başka türlü oluyorudu da son yıllarda değişti gibi yazmayın lütfen...Değil öyle...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Çok hayırlı işlere vesile olacak bu engelleme...
Bir kişi, Samsun valiliğini harekete geçirebilmek için, Ankara'da tüm birimleri nasıl kolayca ve yanlış bilgilerle yönlendirebiliyor göreceğiz?
Ülke için hayırlı bir hafta bizi bekliyor, bekleyip göreceğiz artık...
Ama sen, kaçta yatıyorsun bilemiyorum; git şimdi çocuklarının üzerini güzelce ört..
Zira, belkide bu hafta onlara yaptığın bu hareketin gerekçelerini anlatacaksın... Başkaları anlatmadan...
Sahi, böyle birşey nasıl anlatılır en yakınlarına...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum