Trabzonspor Uğruna Can Verenlere Büyük Saygısızlık
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.Yorum
-
Altancım benim sülale geniş haberin olsun:
şimdilik güncel listemi yazıyorum
Aygün Gündoğdu( Zehiroglu) :61 fidan
Ömer Faruk Gündoğdu (Oğlum) :9 fidan
Sabri Sarıer (kendisi fenerlidir ) (Kan kardeşim,) :30 fidan
Hatice Gündoğdu (eşim) :20 fidan
toplam :120 fidan
Fidan ücretleri Ahmet Haşim Badur Hesabına gönderilmiştir.
Altancım top sende artık
))))
En son Aygün GÜNDOĞDU tarafından düzenlendi; 05.01.2010, 21:17... Bunlar uzun eğri burunlu ve konuşmayı şehvetle seven insanlar ki sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için hiç kimseden hiçbirşey beklemeksizin bir şarkı söyler gibi ölebilirdiler...N.H.RYorum
-
"Fidanlarımızın toprağa düştüğü yerde, fidanlarımız yeşerecek..." projesine 10 adet fidan da benden.Yorum
-
bugün bende kendilerini aradım,bu hafta yoğunlarmış,inşallah haftaya güzel bir yer bakmaya gideceğiz..bugün samsun orman işletme müdürü olan eniştem HÜSEYİN ÖZBAYI aradım kendisi koyu trabzonsporludur ve futbolculuk geçmişi vardır bana imkanlarımızı sonuna kadar kullanıp samsunun en görünür güzel bir yerinde arsa tahsis edeceğini söyledi ondanda fidan isteyeceğim saygılarımla...TRABZONYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
İlave edildi arkadaşlar, teşekkürler
Altancım benim sülale geniş haberin olsun:
şimdilik güncel listemi yazıyorum
Aygün Gündoğdu( Zehiroglu) :61 fidan
Ömer Faruk Gündoğdu :9 fidan
Sabri Sarıer (kendisi fenerlidir ) :30 fidan
Hatice Gündoğdu (eşim) : 20 fidan
toplam :120 fidan
Altancım top sende artık
))))Arkadaşlar sizin hesap biraz karışık, rekabetinizin ivmesi sürekli yukarıya doğru olduğundan her an değimeye müsait
En iyisi sizin ilavelerinizi ve değişikliklerinizi sabah gelince Metin halletsin
Bu arada 20 fidanla kendimi de ilave ettim.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
-
Çok anlamlı ve çok iyi düşünülmüş kaliteli bir proje daha. Samsun'da olmasıda özel tabiki...
En yakın zamanda “Bordo Mavi Şehitler Ormanı” projesi için ne gerekiyorsa halledilip kısa süre içerisinde fidanlarımızı toprakla kavuşturabiliriz umarım...
TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana
BMN - SAMSUNYorum
-
Mekanları cennet olsun...Harç param yattığında 20 fidan parası yatıracağım...
Bu güzel düşünceye maddi manevi katkısı olan herkese teşekkürler...21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.Yorum
-
"Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Çevre Topluluğu" kermesinden kazanılan miktarın bir bölümünü bu projeye aktarıyoruz, arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
60 Tl fidan parası hesaba geçilecektir.
Teşekkürler "İletişim Tayfası"Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum