Trabzonspor Uğruna Can Verenlere Büyük Saygısızlık
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar. -
1) Külünkoğlu 20 Fidan
2) Altan Atabay 62 Fidan
3) Aygün Gündoğdu 61 Fidan
4) Eyüp Kılıç 40 Fidan
5) Faik Yılmaz 2 Fidan
6) Uğur 5 Fidan
7) Bıyıkoğlu 10 Fidan
8) Adem6167 5 Fidan
9) Poyraz28 2 Fidan
10) Celal Emre Samancı 41 Fidan
11) Furkan Kayaoğlu 20 Fidan
12) Ali Yılmaz 20 Fidan
13) Sabri Sarıer 30 Fidan
14) Ömer Faruk Gündoğdu 9 Fidan
15) Faik ÇelikOflu 20 Fidan
16) Kutluhan Şahin 2 Fidan
17) Cerengül Şahin 2 Fidan
18) Doğanur Atabay 2 Fidan
19) Doğukan Atabay 2 Fidan
20) Reyhan Atabay 2 Fidan
21) Bekir Atabay 2 Fidan
22) Ela Atabay 2 Fidan
23) Semayet Atabay 6 fidan
24) SDanışmaz 5 Fidan
25) Hüseyin Kurt 5 Fidan
26) Cabri61 5 Fidan
27) Nihal Ayvaz 5 Fidan
28) TSelif 2 Fidan
29) Aksal Yavuz 10 Fidan
30) İsmail Alkan 20 Fidan
31) Asimetrik 50 Fidan
32) İletişim Tayfası 12 Fidan
33) Soytürk 5 Fidan
34)
35)
En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 05.01.2010, 23:00.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
Metin abi
benim sadece 62 olcak 102 gözüküyorum. Hani ilerleyen tarihlerde belki o da olabilir ama şimdilik yeğenlerim ve annem dışında 62
BMN Ankara dan celal emre samancı da 61 fidan olcak...Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.Yorum
-
Valla Altancım kusura bakma, yazılmış yazılmıştır bi kere...
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.Yorum
-
bugün samsun orman işletme müdürü olan eniştem HÜSEYİN ÖZBAYI aradım kendisi koyu trabzonsporludur ve futbolculuk geçmişi vardır bana imkanlarımızı sonuna kadar kullanıp samsunun en görünür güzel bir yerinde arsa tahsis edeceğini söyledi ondanda fidan isteyeceğim saygılarımla...Yorum
-
-
Yorum
-
Yorum
-
Furkan teşekkürler kardeşim. Eniştene de teşekkürler selamlar sevgiler.bugün samsun orman işletme müdürü olan eniştem HÜSEYİN ÖZBAYI aradım kendisi koyu trabzonsporludur ve futbolculuk geçmişi vardır bana imkanlarımızı sonuna kadar kullanıp samsunun en görünür güzel bir yerinde arsa tahsis edeceğini söyledi ondanda fidan isteyeceğim saygılarımla...Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
altan abi bizim atılımda murat ertürk adına 10 fidan yazabilirsiniz aradım 10 tane yazabilirsin dedi...Yorum
-
Yorum
-
Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

)))
Yorum