Güvenlik Sube Müd. Sn. Necati Bey Bmn’de

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • ekici37
    • 21.03.2005
    • 4

Degerli bmn üyeleri,

mesajlarinizin tamamini okudum, özür dileyerek cevapta biraz geciktigimi ifade ediyorum. ama ne yazik ki görevde planlarimizi tutturamiyoruz. sizlere her gün bir kaç defa yazmayi gönlüm arzu ediyor. insallah bundan sonra daha sik görüsecegiz.

sorulariniz var, hepsini cevaplamayi istiyorum. tabii bu arada benim de sizin gibi seviyeli insanlardan bazi taleplerim olacak.

öncelikle Trabzonspor sevenler camiasina sizlerin araciligiyla ulasmis olucam. sizin de bana ve dolayisiyla emniyet görevlilerine yardimci olacaginizdan eminim.

Ilk olarak cuma günü Trabzon da gerçeklestirilmis olan yürüyüsten bahsetmek istiyorum. Sadece Trabzon da degil Istanbul dahil tüm Türkiye de esi görülmemis bir katilim, güzel bir organizasyon ile seviyeli bir tepki dile getirildi. Trabzonspor taraftarinin kaliteli yaklasimi sayesinde biz emniyet mensuplarina hiç görev düsmedi. Arkadaslarim ve kendim adina bu bahaneyle sizlere tesekkür ediyorum.

Gönüllerimiz Trabzonspordan yana, kagit üzerinde olamasakta gönüllerin sampiyonuyuz.

Yorum

• SKY-GUARD
      • 29.09.2004
      • 300

Istanbul SALTANATI yikilacak.....

Ve zannedersem emniyet teskilati kutlamalarda protesto gösterilerinden daha fazla ZORLANACAK........

Hazirliklar simdiden baslasin MÜDÜRÜM..........
      ANTI FeBe . . .(Her Zaman Her Yerde Her Sartta)

PROUD TO BE FROM TRABZON

Yorum

• A.Hilal Çakıroğlu
        Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
        • 19.08.2004
        • 8361
        • İstanbul

HOSGELDINIZ
        Fanatik Pacci

Yorum

• Crazy_OfLu61_
          • 29.05.2004
          • 1765

Gönüllerimiz Trabzonspordan yana, kagit üzerinde olamasakta gönüllerin sampiyonuyuz.

Müdürüm bu çok güzeldi iste [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
          [b]Hersey Türk Için; Türk\'e Göre, Türk Tarafindan!

Yorum

• mahir_kuzey
            • 16.01.2005
            • 663
            • Trabzon

İlk olarak Gargamel tarafından gönderildi
            Hos geldi mudurumuz memnun oldukama kendi yazisini gorsek daha menun olucaz[img]smileys/smiley17.gif[/img]

sevgili gargamel senin iki mesaj üstünde Ekici37 nicki ile yazan arkadas emniyet müdürü arkadas iste. o yazi da kendi yazisi...
            KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!

Yorum

• imported_erdogdulu61
              • 02.04.2005
              • 78

sevgili müdürüm hos geldiniz yorumlarinizi bekliyoruz
              CEHENNEMDE ATEŞ YOKTUR HERKES KENDİ ATEŞİYLE CEHENNEME GİDER

Yorum

• EmrahYalçınalp
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 29.05.2004
                • 5470
                • Akademisyen

Arkadaslar, insan kendini nasil anlatsin... Hele de tevazunun en iyi temsilcilerinden biriyken... O yüzdenben kisaca bir bahsedeyim...

Sevgili Necati Bey'i son derece sakin, yapici ve asla vazgeçmedigi kaliteli tavirlariyla taniyorum. Sohbetinden çok keyif aldigim, her görüsmemizde bir sonraki için sabirsizlandigimi hissettigim agabeyimizin de bizler gibi burada olmaktan keyif alacagina inancim tam. Birlikte güzel islere imza atmakve bmn'nin zaten nezih olan ortamini bu ve benzer katilimlarla daha da yükseltmek dilegiyle...

Tekrar hosgeldiniz...

Yorum

• Guests

vay be az emniyet disari diye bagirmamistik tribünlerde. müdürümüz simdi içeriye kadar girdi

Yorum

• Guests

emniyetide aldik he..? [img]smileys/smiley2.gif[/img](perhaps ve kaze'ye tesekkürler.)

seneyebu kahpe bizans yandi valla..!

Yorum

• cemilsezgin
                      • 27.06.2004
                      • 3311
                      • Trabzon

Hayirlisi olur insallah
                      GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• ekici37
                        • 21.03.2005
                        • 4

Mrhb.Bu hafta maç görevim var. Kapali tribün tarafindayim. Kaliteli ve seviyeli bir maç olmasini diliyorum. Taraftar ve BMN üyeleri desteklerini eksik etmeyecekler. Taraftar Derneklerinden kimse var mi? Derneklerin yaklasimi son derece önemli. Degerli Trabzonspor sevenleri, sehrimizin en büyük temsili takimimizla olmaktadir. Peki takimin hemen arkasinda kim vardir? Tabii ki taraftar. Bu bize yeter. Centilmenlik esastir. Oyun güzel olmalidir. Bilinçli destek motive eder. Sporcuya güç katar. Trabzonspor"a bu maçta da basarilar diliyorum.

Yorum

• Oruç
                          • 04.11.2004
                          • 18786
                          • Öğrenci
                          • Diyarbakır

hos geldiniz müdür bey

FATIH SULTAN TEKKE !
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Semih GÜL
                            • 22.12.2004
                            • 1506
                            • tasarım konst.öğrt.
                            • Bursa

Müdürüm biz zaten burdayiz hepte olacagiz.Sen o tarafini merak etme.Hosgeldiniz sitemize...?
                            38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                            Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                            " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Crazy_OfLu61_
                              • 29.05.2004
                              • 1765

Müdür bey maçta akilli olun beyler [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• Crazy_OfLu61_
                                • 29.05.2004
                                • 1765

He bide tezahürat yapmayi sakin unutmayin müdür beye

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...