Degerli bmn üyeleri,
mesajlarinizin tamamini okudum, özür dileyerek cevapta biraz geciktigimi ifade ediyorum. ama ne yazik ki görevde planlarimizi tutturamiyoruz. sizlere her gün bir kaç defa yazmayi gönlüm arzu ediyor. insallah bundan sonra daha sik görüsecegiz.
sorulariniz var, hepsini cevaplamayi istiyorum. tabii bu arada benim de sizin gibi seviyeli insanlardan bazi taleplerim olacak.
öncelikle Trabzonspor sevenler camiasina sizlerin araciligiyla ulasmis olucam. sizin de bana ve dolayisiyla emniyet görevlilerine yardimci olacaginizdan eminim.
Ilk olarak cuma günü Trabzon da gerçeklestirilmis olan yürüyüsten bahsetmek istiyorum. Sadece Trabzon da degil Istanbul dahil tüm Türkiye de esi görülmemis bir katilim, güzel bir organizasyon ile seviyeli bir tepki dile getirildi. Trabzonspor taraftarinin kaliteli yaklasimi sayesinde biz emniyet mensuplarina hiç görev düsmedi. Arkadaslarim ve kendim adina bu bahaneyle sizlere tesekkür ediyorum.
Gönüllerimiz Trabzonspordan yana, kagit üzerinde olamasakta gönüllerin sampiyonuyuz.

Yorum