stata girerken toplanan paranin yerine kagit para verseler bari. 1 likleri topluyorlar
Güvenlik Sube Müd. Sn. Necati Bey Bmnde
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
bencede bozukluklarin yerine kagit banknotlar verilmeli..
yoksa arama yapan polisler parayi kiriyor orada..dünyanin parasini almalarina ragmen,sahada yürümekten baska bir sey yapmayan futbolculara yaziklar olsun..
en büyük Trabzonspor! Sahtekar Futbolcu IstemiyoruzYorum
-
Yorum
-
emniyet fener'i bize teslim et !!
diye az bagirmadik ama müdürlerim sagolsunlar hiç vermediler [img]smileys/smiley36.gif[/img]
saka bi yana hos gelmis safalar getirmisBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
-
acele etmeyin arkadaslar , necati beyi baslik konusunda bilgilendirdim ben, en kisa sürede gelecegini umuyorum ancak site emniyette çok yavas açiliyor.
en son siteye beraber girmeyi denedigimizde açilmamisti mesela. çok sik bu tip denemeleri yapabildiklerini sanmiyorum ancak en kisa zaman da kendilerini bekliyoruz tabii ki.Yorum
-
Aramiza hosgeldiniz Necati beySABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAKYorum
-
İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi
Almanyadan selamlar, hosgeldin Müdürüm.
[img]smileys/smiley32.gif[/img]*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
-
sayin müdürüm hosgeldiniz ama nerdesiniz müdürüm trabzon emniyetinin istanbullu oldu ve olayli maçllarda trabzon taraftarina daha siddetli davraniyorlarmis dogrumudur. Müdür yokki cevap versin.
Alo müdürüm ordamisiniz sesim geliyormu.Edited by: cemilsezginGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum