Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başkan usta,
    as baş.ahmet çubukçu
    başkan yrd.nevzat aydın,önder bülbüloğlu
    genel sek.gençağa meriç
    gökhan saral ve asım ören

en geç cumaya kadar bizlerin gazını alacak,
    yeni açıklamalar yaparlar.

gerçekçi olmak gerekirse bizlerin gördüğünü onlarda görüyor.takımın düzleğe çıkacağı konusunda en ufak bir ümitleri yok.....
    ama takımın moralini bozmama adına klasik açıklamalar yapılıyor.

Yorum

• ekonomi ile sportif durum birbirinden bağımsız birşey değil. ekonomi kötü olduğu için sportif başarısızlık geliyor. mali yapıyı toparlamadan iyi oyuncu alamıyorsun. birbirinin sonucu bunlar. lisede mantık dersi yok artık heralde. iyi oyuncuyu getirip adam gibi oynatmak için hem bonservis ödeyecek hem de maaşını düzenli ödeyecek gücün olacak.öyle bir dönemde 5 6 tane garantili, yüksek kalitede oyuncu da alamazsın. yönetim de bu tespiti yaptı, bunda itilafa düşecek birşey yok. genel planda bir sıkıntı yok, ayrıntılarda hatalar var, onlardan da ders alınacağından eminim.

yerellik, hakemler, yumuşak kalıyor, ruh yok falan hepsi fasa fiso şeyler. sorun saha içinde ve düzelecek.

Yorum

• Geçen sezonun yarısını bu yönetim heba etti.Heba etmekle kalsa yine iyi.Üstüne takımı rezil rüsva ettiler.Bu yönetimin yaptığı en büyük hata geçen sezonu, 17.haftada kafalarında bitirmeleriydi.Evet geçen sene belki takım kötüydü ama sezonu normal bir şekilde atlatsak belki de futbolcularımız psikolojik olarak bu kadar yıpranıp,güven kaybı yaşamazlardı.İşin özü geçen sene yaşanan 18 haftalık rezaletin bir benzerini 2016-2017 sezonunda yaşamaya devam ediyoruz.
        Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ekonomi ile sportif durum birbirinden bağımsız birşey değil. ekonomi kötü olduğu için sportif başarısızlık geliyor. mali yapıyı toparlamadan iyi oyuncu alamıyorsun. birbirinin sonucu bunlar. lisede mantık dersi yok artık heralde. iyi oyuncuyu getirip adam gibi oynatmak için hem bonservis ödeyecek hem de maaşını düzenli ödeyecek gücün olacak.öyle bir dönemde 5 6 tane garantili, yüksek kalitede oyuncu da alamazsın. yönetim de bu tespiti yaptı, bunda itilafa düşecek birşey yok. genel planda bir sıkıntı yok, ayrıntılarda hatalar var, onlardan da ders alınacağından eminim.

yerellik, hakemler, yumuşak kalıyor, ruh yok falan hepsi fasa fiso şeyler. sorun saha içinde ve düzelecek.
          Çok hafife alıyorsunuz durumu. Ders ala ala kümeye nasıl düşülürün dersini görmüş olucaz. Bu iş çocuk oyuncağı değil. Böyle rezillik ben bu yaşıma geldim daha görmedim. Sportif olarak her açıdan yönetim çok fena çuvalladı hala "sıkıntı yok" diyorsun Sizler nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz anlamıyorum valla ben mi fazla büyütüyorum mevzuyu anlamadım.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok hafife alıyorsunuz durumu. Ders ala ala kümeye nasıl düşülürün dersini görmüş olucaz. Bu iş çocuk oyuncağı değil. Böyle rezillik ben bu yaşıma geldim daha görmedim. Sportif olarak her açıdan yönetim çok fena çuvalladı hala "sıkıntı yok" diyorsun Sizler nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz anlamıyorum valla ben mi fazla büyütüyorum mevzuyu anlamadım.
            biz o eski Trabzonsporu görmedik buna rağmen şuanki durumu içimize sindiremiyoruz siz o seneleri az çok biliyorsunuz sizin için daha zor vallahi Allah yardımcınız olsun

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ekonomi ile sportif durum birbirinden bağımsız birşey değil. ekonomi kötü olduğu için sportif başarısızlık geliyor. mali yapıyı toparlamadan iyi oyuncu alamıyorsun. birbirinin sonucu bunlar. lisede mantık dersi yok artık heralde. iyi oyuncuyu getirip adam gibi oynatmak için hem bonservis ödeyecek hem de maaşını düzenli ödeyecek gücün olacak.öyle bir dönemde 5 6 tane garantili, yüksek kalitede oyuncu da alamazsın. yönetim de bu tespiti yaptı, bunda itilafa düşecek birşey yok. genel planda bir sıkıntı yok, ayrıntılarda hatalar var, onlardan da ders alınacağından eminim.

Bursa 7 milyon harcadı belki transfere 21 puanı var sen 15 milyon harcadın 11 puanın var herşeye bir bahane bulmayın kimse inanmıyor artık.Bu yönetim zerre futboldan anlamıyor bak zerre diyorum.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Ha! Ha! Ha! Sitenin baş biatcı kekosu nasılda kendini biliyor. Yokmu artıran hadi diğer biatcılar da ortaya çıksın. Bu sayede Trabzon taraftarı içindeki hainleri de görsün... Bu arada geçen bana bu sebepten ceza veren yönetici şu haini de bir zahmet cezalandırsın.
                "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Şu pıan taplosunun izahı yok. İçim içimi yiyor. Bunlar nasıl bu kadar rahat olabiliyor anlamıyorum

Yorum

• Yahu neden performansi dusuk oyuncular her mac sans buluyor anlam veremiyorum kadro disilarin olmasi lazim bu yonetimi destekliyordum ama bu saatten sonra destek filan olamam durmadan para muhabbetini aciyolar ama transfere 11 milyon euro harcayip ve alinan oyuncularin en fazla 3 forma sansi buluyor. Durmadan diger yonetimi sucluyacaklarina biraz cikip kendi yanlislarini itiraf etsinler. En ufak basarida cikip sosyal medyadan govde gosterisi yapiyolar ama basarisiz olundumu hic biri ortada yok bu is hocada biter ben bu kadar soguk enerjili bi hoca gormedim

Yorum

• Zagor bey cikip onazi castillo maaslarina bakin zekiyi mustafalari birakin bildikleri var diyip geciyordu gorduk bildiklerini gecen macda zekinin ibrahimovic vari hareketini ona armağan ediyorum. Açıp izlesin komedi filmlerinde boyle bir sahne yokdur.

Yorum

• işin başına futboldan anlayan bir profosyonel getirsinler ve belli bir süre ortadan toz olsunlar...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          işin başına futboldan anlayan bir profosyonel getirsinler ve belli bir süre ortadan toz olsunlar...
                          Aday oldular da bizmi seçmedik? Her zaman Trabzonspor'un yanında olanların en iyisini seçmeye çalıştık. Bazen başarılı olduk bazen hüsrana uğradık ama her ne olursa olsun Trabzonspor'un hem ekonomik hem psikolojik anlamda dibe vurduğu bir zamanda taşın altına elini koyan yönetim saygıyı ve sabırı hak ediyo.
                          Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• yönetime sabredecegiz yönetim cok iyi cok seyi düzelttiler insallah zamanda bazı seylerde düzelir.

Yorum

• https://www.youtube.com/watch?v=zOnmhcDEsVE

(Forumda yorum okurken veya eleştiri yapmak istediğiniz zaman, üstteki linki arka fon müziği olarak kullanabilirsiniz)

Antalya ya kendi sahamızda 17 yıl sonra yeniliyoruz, moraller bozuk, 11 haftada 11 puan, işler yolunda gitmiyor, taraftar sıkıntı stres üzüntüden uyuyamıyor. Ve bu maç hem gol yediren hemde penaltı yaptıran arkadaş, tepki toplayacağı yerde kafasını gözünü yardı diye yöneticiler tarafından sosyal medyada beğeniliyor. Özevlatçı görünen yöneticiden tut özevlatçılıkla alakası olmadığını düşündüğümüz Nevzat Aydın a kadar hepsi korudu kolladı bu adamları. Sonuç ortada işte, 3 tane PTT topçusu 3 senedir takımın içine ediyorlar koskoca TS bir tane transfer yapmayı beceremedi yıllardır aynı adamlarla sahaya çıkıyoruz sonuç başarısızlık ve kaos... Hatalarını anlamışlar mıdır ? Anladık diyorlarmış, bence bir değişiklik yok ama bekleyelim bakalım...

(Tarih 30 Mayıs 2016, sezon sonu atılmış twit, görenler vardır görmeyenler içinde tekrar koyalım şuracığa)

Bide böyle bir sıkıntı var. Vekil hanımla yönetimimiz sanırım samimiler. Olabilir, doğaldır ama konu futbolsa, top görse bomba diye karakola götürecek kişilerin ricasıyla iş yapmak amatörlüktür. Bu durumun nelere yol açtığını, futbolda torpilin yada duygusallığın başımıza ne gibi sonuçlar doğuracağını 3 senedir yaşayarak öğreniyoruz. Ben bıktım artık aynı nakaratı izlemekten. TS 4 tane kaliteli topçu transfer edemeyecek durumda mı ? Niye her sene denenmiş adamlarla yola çıkıyoruz, Kayseri nin bekleriyle sağ açık açıksız forvetsiz lige girmek nedir arkadaş yürek mi yediniz ? Al işte kaldık 11 puanda, ne yapacağız şimdi nasıl bitecek bu sezon ? Türkiye Kupası diyeceğim bırak kupayı almayı, Gümüşhane yi yeneceğimizden şüpheliyim.

Biraz silkelenin kendinize gelin. Ligde durum iyi değil, sert yüzünüzü göstermenizi bekliyorum ama maçı kaybettiren, hem gol yediren hem penaltı yaptıran adamla alakalı twitleri beğenmeniz sinir etti beni. TS yi bu yaşıma kadar 2 sene üst üste hedefsiz ve küme hattının üzerinde gezinen takım olarak görmemiştim, bünyem alışık değil. Alıştırmanıza da bu camia izin vermez, o yüzden içim rahat ama siz çok rahat olmayın. Devre arası için OHAL ilan etmeniz lazım.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Baskanim tarihe gececeksin cok az kaldi.aslinda bir kisim olarak gectin bile.cok degil son 4 haftaya girilince zaten matematik olarak garantileyecegiz tarihe gecmeyi.tesekkurler doktor baskan

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X