Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya aynı işte ..yönetimlerin başkanların kafası çalışmıyor..
    keyfine göre egoya göre boz takımı yeniden kur..

yerine gelen iyi olsa ne olur..sen birbirine alışmış..
    ligi bilen adamlarla kadroyu bulmuşsun..
    bozmaya ne gerek var..

zeka sıfır ego 1 milyon olunca..sonuç böyle olur..

..............
    Engin Baytar’dan flaş sözler!
    O GİTMEK İSTEDİ, BU GİTMEK İSTEDİ
    82 puan almış ertesi gün gönderiyorsun. Gönderiyorsun sonra üstüne haklı duruma düşmek için “o gitmek istedi bu gitmek istedi” Bunların hepsi yalan. Ben hep dürüstlüğümden kaybettim” ifadelerini kullandı.
    Anlamadığınız mesele şu, öyle bir finansal durum var ki ortada, dengeleri bozabilecek bir hamle yapma şansın yok.
    Bu sadece kulübün içinde bulunduğu durum ile ilgili değil, pandemi sebebi ile ortaya çıkan krizlerin de buna ekstra etkisi var.
    "Ona 500 vereceğine bunu da ekleseydin 300 yapsaydın" diye bir idare şekli yok.

Çok ciddi bir sayısal sıkıntımız vardı. Eldeki toplam parayı öyle bahsettiğiniz gibi 3 tane tartışılamaz adama dağıtacak durum da zaten yok ortada.
    Yani yönetimin bilerek ve isteyerek ekibini dağıttığını neye dayanarak iddia ediyor insanlar?

Egosu sebebi ile ciddi politik hatalar yaptığı kesin.
    Mütevaziliğini kaybetti. O günden beri de kamuoyu desteğini kaybediyor.

Ama kadro konusunda yok 3 kişiye verseydin de başka para harcamasaydın falan lafları anlamsız...

Yorum

• Aslında biliyorum Usta yönetimi finansal açıdan kulubu batma noktasına getirdi. Ancak oluşturulan kadroya bakınca TS tarihinin benim gördüğüm en iyi 2 kadrosu olduğu da bir gerçek. 90lı yıllardaki Şota Hami Ogun Ünal VS.. kadrosu ile Usta dönemindeki Sosa Kucka Okay Burak Yusuf Abdüş Pereira Onazi Rodallega Vs.. kadrosu bayağı kalite olarak yarışır. Ancak Usta bir yerde büyük hata yaptı. O da Fenerli Ersun'a bu kadroyu emanet etti. Bu yanlışı hem kulubu hem kendisini batırdı. Sonrasında Ağaoğlu güzel hamleler yaptı. Ancak bence yeni vizyon gerekiyor gibi. Hatalarından ders almış bir Usta yönetimi başarılı olacaktır diye düşünüyorum.

İHO derseniz Allah korusun derim. Umarım o felaket günlere geri dönmeyiz.
      bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Bu taraftar başkanın kulüpte su alacak para yok derken çıkıp da Sturigde gibi şike şüphelisi ve sakatlık geçmişi olan adamın 2.5 milyon euro bedelle alınmasına ses çıkarmadı,bu kulübün divan başkanı bu futbolcunun kulübün anlaşmalı sağlık kuruluşuna değil de 'bir tanıdık'a götürüldüğünü sormadıysa bu başkan ve yönetim Trabzonspor'u küme düşürse yine ses çıkaran olmaz,ben bu kadar kolay kandırılan bir kitle görmedim.

Düşünebiliyor musunuz adam o kadar rahat ve kimseden korkusuz ki,Muharrem Usta'yı eleştirdiği kurla borç azaltılmasını, bugün de 44 milyon euro tutarında futbolcu satışı ve bankalar birliği ile olan anlaşma ile kur yükünün olmadığı bir ortamda aynısını yaptı.

Biliyor ki onu destekleyen kitlenin gözünü Muharrem Usta düşmanlığı ile kapattığını,sorgulamaktan aciz bir güruhun desteğini aldığını.
        En son sasone tarafından düzenlendi; 23.10.2020, 16:31.
        • Memento mori

Yorum

• takımı toplama kampına çevirdiniz. bu ligde 30 yaş üstü kaliteli oyuncu her türlü iş yapar. herkes fb ile dalga geçti ama adamlar en iyisini yaptı. geçen sene başakşehir de yaşlıydı. burası oyuncu yetiştirme merkezi değil. adı sanı duyulmayan adamları alıp getirdiniz şimdi işiniz yoksa bu takımı adam edin.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu takımın vasat bir kadro olduğu daha ilk haftadan belli idi. Plansız programsız başlanan ligde ancak böyle 1 ileri 2 geri gider geliriz. Ciddi anlamda hedef ilk 10 olacak gibi. Yönetim hesap vermeli ve artık birşeyler yapmayı düşünmeli. Yeni bir seçim kapıda gibi..

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• ben bu maç genelinde yada bu sezon genelinde söylemiyorum bence bu yönetimin miadı geçen sezon son dakiaka golü ile 2-2 kaldığımız alanya maçı ile bitmişti o günden sonra malesef şampiyonluğu kaçırdık o an bence yönetimin de işi bitmişdi.

Yorum

• Yani Plaza ve Diabate gibi iki verimsize tonla para vereceğinize nasıl ortasaha almazsınız. Kafayı yiyeceğim en gerizekalı insan bile yapmaz bunu. Ali koçu getir batır şu trabzonu deseler bundan kötü alakasız kadro kurmazdı. Unutmayacağım bu seneyi. Bir kadro ancak bu kadar bok edilir.
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• geçen sene başakşehir hakem yardımıyla ankaragücünü yenerken bir tane yönetici çıkıp konuşmadı.

galatasaray 9 puan gerideyken erzurum deplasmanında 1-1 biten maçtan sonra bakşehiri baskı altına aldı ve elinden şampiyonluğu seve seve aldı.

söyleyeceklerim bu kadar.

Yorum

• aynı tarz adamlar..

takım kopuk..
                    hoca yı bekleyelimde nereye kadar...

gecen seneden 2.5 adam gitti..
                    ama sanki herşeyi yeniden yapılandırıyoruz gibi sıkıntılı başladık...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aynı tarz adamlar..

takım kopuk..
                      hoca yı bekleyelimde nereye kadar...

gecen seneden 2.5 adam gitti..
                      ama sanki herşeyi yeniden yapılandırıyoruz gibi sıkıntılı başladık...
                      Ayakta durabilen her şeyin bir omurgası vardır,ayakta durup,hareket edebilmek için ise mükemmel bir mekanik ve sistem mühendisliği gerekir.
                      İnsan,Allah'ın yarattığı bir varlık olduğu için zaten mükemmel yaratılmış.

Ama kul yapısı her şeyde bu iki olguyu sağlamak çok zor,2.5 adam diyorsun ya,öyle değil iş sen bir binanın eğer omurgasını,iskeletini ayakta tutan temel elementleri oradan alırsan geri kalan her şey yerinde olsa bile o bina çöker.

Bizim iş bilmezler bunu yaptı,ellerindekinin farkında olmayanlar için basit bir hareket,sonuç?Felaket.
                      • Memento mori

Yorum

• barcelona yönetimi bile istifa ederken bizimkiler neyi bekliyor anlamıyorum.

bir kere başakşehir gibi bir takıma şampiyonluk kaptıran yönetici o utançla sokağa bile çıkmaması lazım.

galatasaray ve beşiktaş döve döve ellerinden aldı biz ise kupayı kendimiz verdik.

senin geçen sen aldığın cilerme 0 gol ile sezonu bitirmiş, defansa aldığın oyuncu 1 tane hazırlık maçına çıkıp yattığı yerden para almış.

doğru düzgün transfer bile yapmamışsın üstüne hocanı yollayıp yerine yardımcısını göreve getirmişsin.

Yorum

• Teknik Direktörlerin ayak işlerini yaptırmaktan başka bugüne kadar hiç bir şey başaramayan Newtonu kurtarıcı diye getirdiler yahu şaka gibi....

1 tane adam yokmuydu yönetimde " Ya 48 yaşında yardımcı antrenörmü olur bu adam niye bir takım çalıştırmamış bugüne kadar " diyecek anlamadım...

yokmuş demekki...

artık bu işte kasıt arıyorum ben...
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bende onu anlamadım hadi başkan newtonu getirmeyi düşündü de 1 tane yönetici çıkıp başkan sen ne yapiyorsun şaka mısın diye sormadı mı. demek ki bunlardan bir cacık olmaz. kukla gibi kendilerine söyleneni yapıyorlar.

ulan hadi bunu da geçtim sosa, n diaye ve novak gibi adamlara zam yapmayıp yerlerine alınan adamları hangi komite izleyip getirdi?
                            En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 02.11.2020, 14:18.

Yorum

• Ünal gittiğine olağan üstü toplanıp devam edecektiniz yada bırakacaktınız, o zaman bir daha gelme şansınız olurdu ama artık şimdi o da yok.
                              uzatmayın lütfen hayde....
                              HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• Öncelikle herkese selamlar
                                Uzun zamandır son 2 seneyi kapsayan bir yazı yazmak istiyordum.. Biraz duygu düşüncelerimden, biraz heyecanlarımdan, biraz eleştirilerimden bahseden..
                                Direkt olarak Ünal Karaman ile başlamak istiyorum. Açıkçası, Hocayı biraz İnter maçı ile tanıyorum..Takımın o zaman 2010 yılından gelen bir sistemi vardı, her ne kadar oyuncu grubu değişmiş olsa bile, bir kazanma karakteri vardı. Üstüne kaleci Tolga nın ekstra performansıyla oradan galip gelmiş, rüya gibi bir gece yaşatmıştı bana. Ayrıca babamdan duyduklarım, çok karakterli, iyi bir insan olmasıydı. Zaten devletini, milletini bu kadar gözü kara seven biri nasıl kötü biri olabilir ? Neyse fazla uzatmayayım, hoca Trabzonspora geldiğinde çok başarılı olabileceğini düşünmüyordum. Zaten Ağaoğlu'nun başarılı işlerinden biri de buydu.. Bizi aza tamah ettirdi. Beklenti içine sokmadı. Önce ekonomi dedi, başarıyı kademe kademe yıllara yaydı. Bir anlamda hak verebiliyordum.
                                Sonraları Ustadan, Hacıosmanoğlundan vs. gelen kadrolar ve Ağaoğlu aklı ile birleşmesiyle, lige girildi. Ünal Hoca deyin, Ağaoğlu deyin.. Kim derseniz deyin farketmez, Onur ve Burak' ın kesik yemeleriyle takım bir karakter kazandı..
                                Ünal Karaman mizacı gereği, sert ama içten seven.. Sevdiğini gösteren, şehirle özdeşleşmiş ama aynı zamanda buralı olmayan bir çok özelliği barındırıyordu.Ayrıca o zamanki Genç Oyuncular (UĞURCAN-HÜSEYİN-ABDÜŞ-PARMAK-ONAZİ-YUSUF) takımın neredeyse kemiğini oluşturuyordu. Genç oyunculara verdiği güven ile takım, hiç bir rakibinden korkmamaya başladı. Deplasmandaki onca fener maçı izledim, hiç birinden o zamanki kadar güvenmemiştim takımıma.. Gelelim Sosa ya.. Genç oyuncuların saha içindeki lideri idi. Yani takım çok koşan bir takım oldu. Parmak Onazi geride Yusuf ileride basıyor..Kapılan topları Sosa sağdaki wakaeme ve ileride rodellega ya dağıtıyordu. En önemlisi kimya tutmuştu. O sezon devre arasında transfer yasağımız olmasa, geçen sezondan daha yakındı şampiyonluk. Ama olmadı.. Onazi gitti, Sosa gitti.. Elimizde Batuhan falan gibi vitaminsizler kaldı, yapamadık. Olduramadık. Ünal Hoca'nın eli kolu bağlandı. Bir sonraki sezonda aslında Yusuf'un gidişiyle takım hız ve baskı kaybetti. Onazinin gidişyle pres gücünü kaybetti. Sosa'nın bir yıl yaşlanmasıyla enerji kaybett. Kim ne derse desin, trabzonspor rakiplere karşı baskıcı infial gücünü kaybetti. Ancak rakipler -Başakşehir hariç- o kadar güçsüzdü ki yarışı sonuna kadar götürebildik.
                                Neyse, ancak bir şey oldu. Sörloth diye bir adam geldi. Adam değil. Takım.
                                Bizi bir şekilde yarışta tuttu. Ünal Karamanın "yanlış" bir şekilde yollanması ile ben takım hakkında ümitlerimi kaybettim. Çünkü başkanı orada kaybettik. Çok belli. Siyaset iç işlerine girdi. Takımın forma satışında başkanın yanına süpriz bi şekilde gelmesi, kutlamalar vs. Uçtu gitti o an. Sörloth - Novak - Sosa sezon sonu gitmedi. O an gitti. Başkan gitti çünkü. Yerine ben merkezci birisi geldi.
                                Takım top oynamıyordu. Maç kazanıyordu. Bunda 2 etken vardı. Sörloth ve Uğurcanın EKSTRA EKSTRA EKSTRA performansı.
                                Ancak kader son anda ağlarını ördü, Alanya son saniye golüyle şampiyonluğumuzu elimizden aldı.O golü Alanya atmadı. Rakip üstüne akın akın gelirken, Hosseini'yi 6 numara için oyuna sokamayan Hüseyin Cimşir ve onu teknik direktör yapan Ağaoğlu attı golü. Şampiyonluğu orada verdik. Sonrası çok önemli değil.
                                Ve bu sene.. Daha şampiyonluğun gideceği belliyken, bu taraftar bağırdı.şehir bağırdı. Dediki, sörloth gidecek, novak gidecek, sosa gidecek.. Bunların yerlerini doldur.
                                Dolduramadılar.
                                Neden ? Çünkü başkan yok artık.
                                Geçen sene Messias
                                Bu sene Plaza.. Bunlar menajerler ile dönen kirli muhabbetler.. Açığa çıkarılmalı. Buralardan kimler nemalandı.. Kimler haksız kazanç sağladı. Ortaya çıkarılmalı. Ama olmayacak biliyoruz. Belki sezon ortası, belki sezon sonu..Plaza sessiz sedasız gidecek. Ve bu şehir, 2010 senesini unuttuğu gibi her şeyi unutuacak. Unutmasa, %70 basmazdı.
                                %70 basmasaydı, kupa şuan senin müzendeydi. Gidip oraya eşantiyondan , göstermelik bir şey falan koymaya gerek yok. Akıllı taraftar onu yemiyor. Uyumuyor. Her şeyin farkında.
                                KANGA,NEDELEV,LIVAJA,NIELSEN.. Hepsi kaliteliydi.. Kimi aldın.. Ucuz Baker.. Flavio, Marlon..
                                Düşünsenize, orta sahaya adam alıyorsun, daha lig başlamadan sezonu kapatıyor ve yerine adam almıyorsun ??????????? Yahu onu niye aldın o zaman ????? Yok lazımsa, yerine niye yine orta saha almıyorsun ????????
                                Ciddiyim dalga geçiyorlar yaa.. Acı ama gerçek, 2 sene önce ligin en kaliteli kadrosu bizdeydi. Geçen sene, bireysel anlamda ligin en kaliteli kadrosu bizdeydi ama en kötü hocası bizdeydi. O kadro ancak 2.olabildi...
                                Bu sene ne hocamız var ne kadromuz. Bu kadro kimse kendini kandırmasın, 10-13. arası bitirir. İstediğin hocayı getir.Farketmez. Çünkü takım birbirini tamamlamıyor. Ortasahada fizik gücü yüksek, hava toplarını indirebilecek bir adam söyleyebilir misiniz ???? 1 adet yaa 1...Yok abi.. Yahu bu nasıl planlama ?? Ortasahasız takım mı olur ? Biz diyorduk ki, Parmak yedek olacak şekilde planlama yapılsın.. Adam yokluğundan As 11 oyuncusu oldu, onu geçtim pandemiydi sakatlığıydı falan onu bile bulamıyoruz yaa Şaka gibi.. Kamil Ahmet, Safa falan oynuyor
                                Emekleriniz için teşekkürler..
                                Teşekkürler Ahmet Ağaoğlu..
                                8 den 2 yi çıkardık.. Sağol.
                                Bize Her Yer Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X