Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anlamadığım nokta o değil. Anlamadığım nokta şu, 1 (BİR) maç bile kadroya giremeyecek oyunculara neden para bayıldığımız ? Plaza nerde ? Messias Nerde ? Fıratcan Nerde ? Anıl Rahmi Başaran nerde ?
    Ben buna karşı çıkarım. Yoksa 2.sınıf oyuncu almasına değil. Bunlar taraftarı KAN DIR MAK TIR.
    Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anlamadığınız mesele şu, öyle bir finansal durum var ki ortada, dengeleri bozabilecek bir hamle yapma şansın yok.
      Bu sadece kulübün içinde bulunduğu durum ile ilgili değil, pandemi sebebi ile ortaya çıkan krizlerin de buna ekstra etkisi var.
      "Ona 500 vereceğine bunu da ekleseydin 300 yapsaydın" diye bir idare şekli yok.

Çok ciddi bir sayısal sıkıntımız vardı. Eldeki toplam parayı öyle bahsettiğiniz gibi 3 tane tartışılamaz adama dağıtacak durum da zaten yok ortada.
      Yani yönetimin bilerek ve isteyerek ekibini dağıttığını neye dayanarak iddia ediyor insanlar?

Egosu sebebi ile ciddi politik hatalar yaptığı kesin.
      Mütevaziliğini kaybetti. O günden beri de kamuoyu desteğini kaybediyor.
      Ama kadro konusunda yok 3 kişiye verseydin de başka para harcamasaydın falan lafları anlamsız...
      şimdiki fikirlerinize bakıyorum da benimki ile aynı..dengelerden vazgeçmişsiniz..
      (yazmıyacaktım ama sayfayı açtığımda sürekli karşıma çıkınca yazıyım dedim..)

gerçi başkanın ve yönetimin kimseyi dinlediği de yokta..sizinki de bizim ki de sadece fikir..

bakalım bundan sonra başkan ve yönetim yine vasat mı tercih edecek yoksa kalite mi..
      En son alperrr tarafından düzenlendi; 03.11.2020, 22:41.
      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şimdiki fikirlerinize bakıyorum da benimki ile aynı..dengelerden vazgeçmişsiniz..
        (yazmıyacaktım ama sayfayı açtığımda sürekli karşıma çıkınca yazıyım dedim..)

gerçi başkanın ve yönetimin kimseyi dinlediği de yokta..sizinki de bizim ki de sadece fikir..

bakalım bundan sonra başkan ve yönetim yine vasat mı tercih edecek yoksa kalite mi..
        Ben orta saha sayılsal ekikliğini transfer kapanmadan yazdım, Çimşir teknik direktör olacak dendiğinde itiraz ettim, Newton seçildiğinde itiraz ettim.

Aramızdaki fark ben insanlar göreve gelince destek olurum. Fikir beyan etmekle her şeye itemezük demek farklı şeyler.

Benim hiçbir yazımda niye "adam gibi transfer" yapılmadı diye bir saçmalık okuyamazsın.

Bu mali yapıda böyle abes talepleri olacak kişi değilim çok şükür.

Yorum

• karagümrük italya dan yıldız oyuncu getirip direkt oynatıyor biz ise eksikler belli olmasına rağmen eldeki çöpleri gönderemediğimizden transfer yapamıyoruz. bu adamları nasıl aldıysanız kendi cebinizden fesih paralarını ödeyin yollayın.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Flavio, afobe, danone (djanini), baker, marlon, diabete, plaza ve bilal
            8 tane transfer tutan 0%
            agaoglu adam olsa defolup gider

Yorum

• Nasıl penaltı kaçırıp, 70 dakika 10 kişi oynayan takıma karşı kazanamamanın izahı yoksa, aynı şekilde şu 10 günlük rahat rahat eksiklerin tamamlanması gereken sürede önceki maçlardaki kadronun aynısıyla sahaya çıkmanın da izahı yoktur. Büyük kepazeliktir. Aklım almıyor. Gerçekten iyi niyetli misiniz? Yoksa birilerinin oyuncağı mı bu kulüp? Hamleler bağırıyor bir bir. Sana ne lazım belli. Topa vurmayı bilen yok sahada. Orta sahalarının hepsi yan ve geri oynuyor. Forvetlerin gol nedir nasıl atılır bilmiyor. Kanatların alternatifsizlikten rehavete girdi. Bak hamleler nasıl açık. Sen bunları nasıl tamamlayamazsın. Seneye her şey daha mı kolay olacak? Belki kalecini göndereceksin. Hem sağ hem sol beke ihtiyacın olacak. Tutturamazsan orta saha ve forvet de lazım olacak. Kanat da lazım olacak. 3 ya da 4 tane eksiği şu an çözmelisin ki seneye iş yükün daha az olsun. Takımın hazır girip tutunma ihtimali daha yüksek olsun. Bu işini iyi yapmaktır. Ancak sizinkini işini yapmamak. Planlama 0, mantık 0. Daha da diyeceğim yok. Dün akşamki sahadaki iş çözücü olmayan kadrodan utanıyorum. %75 topa sahip olduk. ee ne yaptık? Yana pas yana pas.

Yorum

• beşiktaş transfer limitleriyle ilgili sert açıklama yayınladı siz ne bekliyorsunuz?

Yorum

• şu newton denen adama 8 hafta nasıl şans verdiniz resmen ligi çöpe attık.

bu kadar maç kazanıp seri yakalayıp ilk 3 e giremeyen tek takım olabiliriz.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şu newton denen adama 8 hafta nasıl şans verdiniz resmen ligi çöpe attık.

bu kadar maç kazanıp seri yakalayıp ilk 3 e giremeyen tek takım olabiliriz.
                    Biz bunları dediğimizde burada sürüyle adam "Newton siyah ve Müslüman olduğu için ayrımcılığa uğradı, aslında süper hoca" diye geziyordu. Şimdi bakıyorum da Hunter reise sahip çıkma yarışına girmişler. Neyse, sonunda doğru yola geldiler ya, buna da şükür.

Yorum

• Yuh 98 sayfalık konuyu yeni görüyorum aynı eleştirileri Başkanın sayfasında yapıyorsunuz zaten

Yorum

• iyi kötü hakem penaltımızı vermedi resmi hesaplardan halen daha paylaşım yok.

rakipler kazanınca bile algı yapıyor.

iyilik meleği miyiz biz yahu.

Yorum

• Wakayeme'nin sözleşmesi ne zaman uzatılacak? Gidişat aynı sosa ve novak olayına çok benziyor.

Yorum

• wakaemeyi şişirityorlar yine...

aklını çelmeye çalışmalar başladı

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Valla yönetim hatalarından ders çıkarmıyor, bunu gösteriyor bu.
                              Sürekli aynı hatalar. Taraftar yemez artık.
                              Nwakaemeyle pazarlık yapılmamalı.
                              Üstüne motive edici bir sözleşme imzalansa bu seneki performansı ve aidiyeti de daha da artacaktır.
                              Gol başı 10 b euro, asist başı 5 b euro mu alıyor.
                              Bunu iki-iki buçuk katına çıkar, ne kaybedeceksin ? Kaybetmeyi bırak, kazanacaksın.
                              Koitaya,Diabateye vs. verilirken muhasebe hesabı yapılmazken her zaman en önemli oyuncuyla sözleşme imzalanırken 300-400 k euronun lafı ediliyor.
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Ali Saydam'ın bu kulüpte işi ne?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X