Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eski yönetici Ahmet Ağaoğlu, “Mehmet Ali bey, büyüğümüz, onursal başkanımız.?Onun olduğu yerde biz aday olmayız” dedi.

Yorum

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cahilliğimi bağışlayın ama merak ediyorum Mehmet Ali Yılmaz ''onursal başkanlık'' ünvanını yaptığı hangi icraatlarla almıştır. Birileri açıklarsa memnun olurum.
      Muhasebecisinin asbaşkan olduğu, şimdikilere benzeyen birkaç yönetici ile teşekkül etmiş,son dönemlerde hepsi birbirini aratmayan yönetimlerden birisi, durup dururken,bir de o zamanın muhalefetine karşı inat olsun diye ve açıkçası birazda yalakalıktan böyle bir karar almıştı..

Ahdim var,faal olarak kongrelere katılmaya başladıktan sonra ilk vereceğim önerge, bu "uydurma" ve bana göre aslında her Trabzonspor'lu yu rencide edecek ünvanın kaldırılması için olacak..

Açık ara oyçokluğuyla da kaldırılacağını düşünüyorum..

Yorum

• Bu onursal başkanlık(bizim gibi ihtiyarlar hatırlar)salyangoz kralı Hasbi Ağa nın ,bırakın ofsaytı golün,kalenin daha da doğrusu futbolun tanımını bilmemesine rağmen Samsun spor un başına getirilmesine benzer benim gözümde..

Dejenere edilmiş,içi boşaltılmış,sulandırılmış,anlamsızlaştırılmış..

Onursal başkan..

Cemal Aydın,Ankara gücü onursal başkanı..

Melih Gökçek,Ankara spor onursal başkanı..

Peh...

Vıcık,vıcık...

Yorum

• Ankaragücü'nün körpe başkanı borcun 40 trilyon olduğunu açıkladı dün.
          Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• 96'da kaçan şampiyonluktan çok, Faruk beyin maalesefki,Ali Şen yanında verdiği o görüntüler içimizi acıtmıştı.

Geçmişle hesaplaşırken,detayları kaçırmayalım.

M.Ali YILMAZ'ın güçlü görüntüsü, belkide travmayı o düzeyde atlatmamıza sebep oldu,bilemeyiz.

Onun Aziz Yıldırımı kanatları altına alması(Avni Aker'de)ile ben 2 yıl idare ettim mesela.
            Şampiyonluk hikayedir bazen.

Gücün gösterilişi ve biçimi önemlidir.

Bırakalım Onursal Başkanlık sıfatı kalsın adamda,üç günlük dünya neticede.

Çok takılıyoruz geçmişe,ama unuttuklarımızıda geçmişimiz zannediyoruz.

M.Ali Yılmaz,önemli bir başkandı.

Yanlışları boldu.

Ama onu çağıranda bizdik hep.

Güçlü ol,çağırma..

Artık güçlüyüz.

Onun dönemi bitmiştir.

Yorum

• Onursal Başkanlık en uzun süre başkanlık yapana veriliyor sanırım, Süleyman Seba bjk onursal başkanı mesela.

Gs tarihinin en başarılı dönemini Faruk Süren'le yaşadı adı sanı duyulmuyor şimdi.
              Özkan SÜMER

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu'nu destekleyenlerdenim ben.

Maddi konularda da çok desteği olacaktır.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Akıl aranıyor

Aha da buraya yazıyorum: Trabzonspor'dan ümidimi kestim kesiyorum. Saha sonuçları kötü gidiyor, büyük maç kazanamıyor, gol silahları işlemiyor falan diye değil. Bu camiaya bir türlü akıl hakim olamıyor da ondan. Haftanın spor sayfalarına göz atıyorum. Harıl harıl kurtarıcı (!) aranıyor, genel kurula seçim maddesi ekleme baskısı oluşturuluyor. Manşet de çok fiyakalı: Karizman yeter. Diğer yandan, başkan Şener eski bir klişeyi seslendiriyor: "Seçim istiyorsanız, imza toplayın." İşin kötüsü, bu tavırlar Sadri beyde giderek sıklaşıyor; daha kötüsü, giderek daha çok yakışıyor, yadırganmıyor. İki yıl öncesinin o büyük uzlaşmasına, o çığ gibi desteğe, ahlaki ve yasal tüm dinamiklerin, imkanların Trabzonspor için seferber edilmesine, o ayağa kalkışa yanıyorum. Doğrusu, inanamıyorum. Aklın bu kadar uzağına düşen bir kurumda, herkesin kendini akıllı iletmesine... Gülecek değilim ya, mecburen içten içe ağlıyorum.

Kendisini kandıracak
                  Bakınız sevgili Trabzonsporlular... Bu kurumun kurtarıcıya, karizmaya, sözde para babalarına falan ihtiyacı yok. Aksine, açık sözlülükle uygulamaya konacak, uzun vadeli ve akılcı bir programa ihtiyacı var. Taraftara, bu yerel ve genel koşullarda, bu mali tablo ile şampiyonluğun hayal olduğunu açıkça söyleyebilecek yönetime gereksinim var. Elbette, bir de bunu anlayıp sabredecek tribüne, sokağa... Trabzonspor için deniz bitti. Bu kulübün tarihinin taşıdığı ve son iki yıldır da elbirliğiyle yaratılan gelirleri, kendi kafasına göre gidere dönüştürecek dar bir yönetim anlayışı değil, alt yapıyı ıslah ederek hem kadroya kimlik kazandıracak hem de bütçeye nefes aldıracak köklü bir değişimdir, çaresizce aranan. Sadri beyin ya da diğer beylerin kararının benim için zerre kadar değeri yok artık. Asıl kararı camiayı oluşturan sizler vereceksiniz. Yoksa, istenen illâ da şampiyonluksa, kim başkan olursa olsun bunu başaramayacak. Yok, milyonlarca lira harcayıp üçüncü beşinci olmaksa, bu da herkesin başarabileceği bir şey. Herhangi birinin adaylığı, başkanlığı yeterli olacak. Velhasıl, Trabzonspor'a hep söylediğimiz gerçek ve ortak akıl lâzım. Kişisel akıllara elbette saygı duyuyoruz. Ancak tecrübeyle de biliyoruz ki, herkesin çok övündüğü bireysel aklı, sadece kendisini kandıracak düzeyde kalıyor... Hakan Kulaçoğlu
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Kulübümüzün ,camiamızın hiç olmadığı kadar açmazda olduğu kesin bana göre..

İçine girdiğimiz kısır döngü girdabından,biri veya birileri ,çekip çikarıp ait olduğu yere taşıma mucizesini gösterebilirse camiamızı ,o zaman "onursal başkan" kavramı sökonusu olabilir..

Bu bizim çakma olanı ,benim "özevlatçılık" başlığında topladığım geri kalmışlık göstergelerinden bir tanesi sdece..

Bu başlık bile yetiyor..

Onursal başkanın adı adaylık için telaffuz ediliyor,millet yılan görmüş gibi kaçıyor..

Bol bol ürettiğimiz ironilerimizin en tescilli olanlarından..

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ahmet Ağaoğlu'nu destekleyenlerdenim ben.

Maddi konularda da çok desteği olacaktır.
                      Buyursun yapsın maddi desteğini..
                      Ağa'nın eli tutulmaz.. Alsın şu pahalı kombinelerden eşine dostuna dağıtsın. isterse çıktığı canlı yayınlarda kaç tane aldığını da ilan etsin efendim. Alsın bir tır dolusu forma maç öncesi dağıtsın taraftara.
                      Ben Cami'ye yardım yardım yapacaksam ille de imam olmayı beklemem ki efendim.

Yorum

• İki yıl öncesinin o büyük uzlaşmasına, o çığ gibi desteğe, ahlaki ve yasal tüm dinamiklerin, imkanların Trabzonspor için seferber edilmesine, o ayağa kalkışa yanıyorum.

Yönetime olan büyük kızgınlığımı tam da Hakan abi nin bu cümlesi açıklıyor işte...Bu yönetim sadece para harcamadı çok şey harcadı...
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İki yıl öncesinin o büyük uzlaşmasına, o çığ gibi desteğe, ahlaki ve yasal tüm dinamiklerin, imkanların Trabzonspor için seferber edilmesine, o ayağa kalkışa yanıyorum.

Yönetime olan büyük kızgınlığımı tam da Hakan abi nin bu cümlesi açıklıyor işte...Bu yönetim sadece para harcamadı çok şey harcadı...
                          Maalesef tepkilerimizin tanımı ,aynen böyle..

Hepimiz akıllıyız aliyyül ala..

Ama ortak aklımız kıt,çok kıt..

Albayrak sağolsun,birazda onun yüzünden kırk yılda bir ortak akıl ürettik..

İçine ediverdiler,sağolsunlar..

Yorum

• Israrla açmaz dememin sebebi bu aslında..

Şu anda yeni bir ortak akıl üretme ihtimalimiz yok gibi...

İyice batırıp,etrafa bulaştırmadan Özkan Hocaya verip, ateşkes en mantıklısı bence..

Nasıl olsa problemi büyütüp,büyütüp eninde ,sonunda getirecekleri yer orasıdır bana göre..

Hoca başkan olur,bakan yardım eder gül gibi geçinir gider..

Tabi şampiyonluk,mampiyonluk masallarını uzun ca bir süre unutarak..

Stressiz..

Yorum

• Yılın Spor yazarı ödülümüzü cebine indiren Serhat Demirtaş nedense bu konu ile pek bir ilgili.
                              Yemeden içmeden bir de mail adresi edinmiş ,
                              İşte efsane, işte destek

FANATİK'in Mehmet Ali Yılmaz röportajı ses getirmeye devam ediyor... “Gelmem için yoğun baskı lazım” diyen onursal başkanın sözlerinin büyük bölümü destek topladı, “Aday ol” baskısı artıyor.

efsanegelsin@fanatik.com.tr

Yorum

• Bakın bu yönetim,Özkan Sümer'den de rahatsız..

Ciddi rahatsız..

Sekreterini bile hüngür,hüngür ağlatarak istifaya zorlayıp ,sekreterden bile mahrum bırakıp tazyik uyguluyorlar akılları sıra..

Özkan hoca konuşmuyor tabii..

Bekliyor..

Çünkü bütün zeki insanlar gibi bir kaç hamle sonra olacakları biliyor..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim