Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetimi tebrik ediyorum devrim niteliğinde bir karar alınmıştır. Destekliyorum.
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Herkese benden kına; Şakir'e yok.
      Özkan SÜMER

Yorum

• Birileri yönetime MAY'ın gelmesi için biryerlerini yırtıyorlar. Bu yüzden şu zaman istifa zamanı değildir biraz daha beklenmeli ve sabır gösterilmelidir... Yoksa gelecek çok daha karanlık olacaktır..

Çok daha....
        Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
        **Latocan**

Yorum

• Futbolcular hem teknik direktörün gitmesini, hemde yönetimin gitmesini istiyor.
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Herkese benden kına; Şakir'e yok.
            hayrettin beyle ihsan bey becerebilirler mi yakmayı?

onu da beceremezler be Adem
            Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Birileri yönetime MAY'ın gelmesi için biryerlerini yırtıyorlar. Bu yüzden şu zaman istifa zamanı değildir biraz daha beklenmeli ve sabır gösterilmelidir... Yoksa gelecek çok daha karanlık olacaktır..

Çok daha....
              Sanırım Bu Sefer Dönüşü Olmayan Bir Yol Gireceğiz..

(Ulan Ahmet Çakar..)
              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Futbolcular hem teknik direktörün gitmesini, hemde yönetimin gitmesini istiyor.
                Fatih Ürek bile öyle düşünen adamlardan daha delikanlıdır.

Eğer yönetim veya hoca gitsin diye takımın yenilmesini isteyen futbolcu varsa yediği lokmaları Allah burnundan getirsin onların.Allah bize de sabır versin.

Hala aklımız başımızda ya bunun içinde binlerce kez şükürler olsun.
                Özkan SÜMER

Yorum

• Yönetim istifa etmeli. Bunlar yönetemiyorlar, idare etmeye çalışıyorlar ama onu bile beceremiyorlar.

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bakın arkadaşlar, bazı şeyler öyle sanıldığı gibi basit değil.Bilinmeyen o kadar çok şey varki.Her doğru her yerde söylenmeyeceği için bazı şeyleri burada yazamıyorum.Ancak 2000 yılındaki kongrenin asıl hedefi Mehmet Ali Yılmazdan bu kulübü kurtarmaktı, bu konuda yönetime talip olanlar Trabzonspor kimsenin cebine sığmaz diyenler yönetime gelirken mehmet Ali Yılmaz'ın parasına kalmadık.Ne kadar borcu varsa kulübün bizler öderiz dediler ve geldiler

Sonra ne oldu biliyormusunuz? Bunu söyleyenler baktılarki olacak gibi değil, bu kadar parayı biz nasıl ödeyeceğiz? diye kara kara düşünmeye başladılar.Bir nevi Mehmet Ali Yılmaz'ı deviren o yılki yöneticiler bu paraları Mehmet Ali Yılmaz'a ödemeyeceklerini anlayınca araya hatrı sayılır birini koyarak yanına gittiler.Ve başkandan bu paraları almamasını rixa etmişler.Başkanda hatrı sayılı aracıyı kıramadığı gibi alacağınıda tek kalemde silip atmış...

Bu yazılanlara inanmayabilirsiniz ama benim kaynağım çok sağlam diyeyim.İnanıp inanmamakta serbestsiniz.Bakın sizlere bir şey daha söyleyeyim eğer gelirse -ki tek başına bunca yükün altına girmeye o bile şüphe ile bakıyor- eskisi gibi olmayacağını ve çevresindeki asalakların lafıyla hareket etmeyeceğini söylüyor. Ama şu bir gerçekki o bile tek başına bu işe sıcak bakmıyor.Birlik, beraberlik olsun istiyormuş.Bütün camianın kendisine destek vermesi halinde çok güçlü bir yönetimle hep birlikte bu işe talip olacağını seslendiriyormuş...

Benim duyduklarım bunlar... Bu gidişatta çok iyi değil, durum vaziyet o tarafa doğru gidiyor...
                    Sonunda cikti site icerisinden en azindan bunlari bilen ve dile getirebilen bi abimiz... Tesekkurler.

150 sefer dile getirmeye, insanlara herseyin sandiklari gibi olmadigina yada olmayabilecegine inandirmaya calistim ama dinlemediler. Ama rutbesi saglam guvenilir birinden bunlari duymak guzel oldu.

Neymis efendim Mehmet Ali Yilmaz ne zamandir gorunmuyormus da ortada donen para mi istahini kabartmis? Hangi para ? 80-90 trilyon araligindaki borc mu?Bu adamin paradan yana bir derdi yoook bunu anlayin artik.

Neymis efendim elinde tesbih roportaj mi verilirmis,densizlige bakinmis. Kol saati de takmayalim o zaman aksesuarlar negatif izlenim birakiyor..

Ozetle; Tesekkurler yukaridaki yazi icin
                    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Erdoğdulular'ın meşhur pankartlarından biri daha ortaya çıktı.
                      Bu kez Trabzon kalesine astı pankartı Erdoğdulular.

Ama bu kez öyle etkileyici bir yazı koyamamışlar üstüne.
                      "Onursal Başkanımız Trabzon seni bekliyor,
                      Bizi bu durumdan ancak sen kurtarırsın" diye yaratıcılıktan son derece uzak,banal,ısmarlama bir pankart olmuş.

Yani May adı geçen her yerde yaratıcılık bitiyor.
                      Herkese Merhaba

Yorum

• şu gelinen noktada kesinlikle yönetimde gitmelidir...
                        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• ozkan sumer'in 10 yil once yaptigi gibi birsekilde cikmaliyiz bu durumdan

sadri sener'de trabzona ayak basamamali bir daha

kulube verdigi ekonimoik zararlari da almaliyiz ondan

Yorum

• Bu yönetim için her kongre üyesine bir görev düşüyor..

Tüm yöneticiler ,yakın akrabaları dahil "mal varlığı" beyanında bulunmalı,öyle istifa etmelidir..

İki yılda harcanan ,iki yüz milyona yakın paranın karşılığının bu takım olduğuna inaanmak için,kimse kusura bakmasın"salak" olmak gerek..

Eğer hakikatten bu para, bu takımı oluşturmak için harcanmışsa o zaman da bu işi yapanların"akıl sağlığının yerinde olup,olmadığına"bakmak gerek..

Yorum

• Kim gelirse gelsin başarılı olamayacak.Çünkü birşeyleri o insanlara yaptırmayacaklar ya da yönetimler yapmak için çekinceli olacaklar.Çünkü Trabzon çok bölümnüş herkesin bir adamı var.Nuriciler Sadriciler Mehmet Ali Yılmazcılar Hacıosmanoglucular falan filan.

Olmayacak şeyler olursa yönetim o zaman başarılı olur ..

Olmayacak şey ne midir..

Mehmet Ali Yılmaz,Sadri Şener,İbrahim Hacıosmanoglu,Ahmet Ağaoğlu..vb..

bunların hepsi aynı yönetimde olsun.

Utanmıyomusunuz be kardeşim o kadar adamlarsınız.Şu Trabzonsporu bi ayağa kaldıramadınız gitti.Herkes kendini düşünüyor Trabzonda.Yönetimlerde öyle medyasıda öyle taraftarıda öyle..

Yönetimler birleşsin medya birleşsin taraftar birleşsin.

Ne olur yani yukarıda ki isimler birleşse , ne olur yani bir iki yıl medya Trabzonspor taraflısı olsa kötü yazmasa saçma eleştiriler yapmasa , ne olur yani şu taraftar grupları birleşse..

Ne mi olur ancak o zaman bu Trabzonspor ismi geri gelir.Yoksa günümüz şartlarında bu ekonomik durumlarla İstanbul takımlarıyla başedemediğimiz 20 yıldır ortada değil mi.

Fatih Gökdeniz Yattara Szymek gibi adamları 10 yılda bir aynı anda bu takımda görebildiğimize göre....

Diyecek söz yok Trabzonspor birlik olmalı artık.Ama bu lafta değil.Herkes birlik olmalı diyor ama olan yok..

Ben başkan olsam bana oy vermeyenler beni başkanlıgım sürecinde desteklermi hayırrrrrrrrrrrrrr.Haa ne zaman destekler o zaman benim yönetimim başarılı olur.

İnşallah o günleri görürüm,görürüz.

Yorum

• YOBAZLARIN ZAFERİ!..

Hoca gitti,takımın topçu sayılacak isimleri kadro dışı ve en önemlisi Egemen kadro dışı..

Yobazlar yine zafer kazandı..

Egemen'in kaptanlığına ilk günden takmışlardı zaten..

O kadro dışı kalanlarda yerel basına yüz vermeyenler..

Hocanın kovulması ise artık daimi bir "utanç" camiamızda..

Bunu kim istiyordu,üç beş yerel gazeteci müsvettesi,üç beş örümcek kafa,üç beş iktidarsız..

Ağızlarının suyu akıyordur şimdi..

Zevkten dört köşedirler..

Peki bu durumda o yobazların isteklerini yerine getirmede ,kusursuz bir hizmet anlayışından zerre taviz vermeyen başkan ve yönetimin apoletlerine, yeni bir ünvan eklenmiş oluyor:

Adına derin Trabzon'da denilen "yobazların" iaşe memurları!..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim