revizyon şart !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
1 ileri 2 geri
yapılan açıklamaların arkasında dim dik durun !
gerekirse karabük maçına çıkmayız !@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor takımının taraftara en çok ihtiyaç duyduğu dönem olduğu doğrudur ama senin gibi taraftara değil.
Trabzonspor'un, medya ve kamuoyu tarafından karalanma politikası na uğrayan başkanına en çok sahip çıkma zamanıdır.
Başlarım şimdi transferinize.
Herkesin takimin üzerine geldigi bir zamanda, yönetimin zayif düsürülmeye calisildigi, taraftarinin küstürüldügü bir zamanda bu duruma ilac olabilecek, camiayi hareketledirebilecek bir N'Doye transferini kim hangi akla hizmet engelliyor?
Buda yetmezmis gibi her gün baska bir yönetici bir digeri ile uyusmayan bir sey ortaya atiyor ortaya. Buda ayri bir güvensizlik olusturuyor.
Baskanin transfer yapacagiz söyleminden sonra onca transferin eften püften sebeplerle yatmasinin ardinda beceriksizlikten cok art niyet var.
Problemde tamda burada zaten. Yoksa transfer olmus olmamis hicte önemli degil. Kendi icimizden birilerinin bazilarinin ekmegine yag sürmesine itirazimiz....En son ibrahim tarafından düzenlendi; 14.08.2012, 23:56.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk İnan konusunda hatası yok yönetimin. Adam ille de gs'ye giderim diye tutturmuş. Yönetim ne yapsın söyleyin?
İsmi geçtiği için söylüyorum,Selçuk ile kaç senelik sözleşme yaptıysak,bitmesinden bir sene öncesinde masaya oturulur.Ne kadar istiyorsun 2 lira,bizim tavan ücret 1,5 lira,hadi sen kalite topçusun 1,6 lira kabul mü?
Evet ise atarsın imzayı değilse doğru paf takıma, koyarsın satılık listesine.
Ya bir sene orda oynar ya da sene sonunda yine o formundaysa talibi hala varsa bedavaya gider.
O süre zarfında gelen herhangi bir teklifide değerlendirirsin 3-5 neyse satarsın,en azından para kazanırsın.
Şu anda Selçuk kalibresindeki bir adamı 8m€ dan aşağı alamazsınız ama biz adamı bedavaya elden çıkarmak zorunda kaldık.
Ben eminim Burak'ın da sözleşmesinde öyle bir madde olmasın sözleşme bitimi o da bedavaya giderdi.
Sonuçta Selçuk,Burak,Ahmet Mehmet gibi adamlardan vefa beklemek bence yanlış.
O adamlar için nedir Trabzonspor?Senin benim gibi Trabzonspor ile bir bağı yok.Elin adamı fazla parayı verdi mi koyar yola.
Her zaman da böyledir zaten.Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
İlk olarak freze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence yönetimin bu konuda genel bir tavır koyması gerekir.
İsmi geçtiği için söylüyorum,Selçuk ile kaç senelik sözleşme yaptıysak,bitmesinden bir sene öncesinde masaya oturulur.Ne kadar istiyorsun 2 lira,bizim tavan ücret 1,5 lira,hadi sen kalite topçusun 1,6 lira kabul mü?
Evet ise atarsın imzayı değilse doğru paf takıma, koyarsın satılık listesine.
Ya bir sene orda oynar ya da sene sonunda yine o formundaysa talibi hala varsa bedavaya gider.
O süre zarfında gelen herhangi bir teklifide değerlendirirsin 3-5 neyse satarsın,en azından para kazanırsın.
Şu anda Selçuk kalibresindeki bir adamı 8m€ dan aşağı alamazsınız ama biz adamı bedavaya elden çıkarmak zorunda kaldık.
Ben eminim Burak'ın da sözleşmesinde öyle bir madde olmasın sözleşme bitimi o da bedavaya giderdi.
Sonuçta Selçuk,Burak,Ahmet Mehmet gibi adamlardan vefa beklemek bence yanlış.
O adamlar için nedir Trabzonspor?Senin benim gibi Trabzonspor ile bir bağı yok.Elin adamı fazla parayı verdi mi koyar yola.
Her zaman da böyledir zaten.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk kalitesindeki bir adamdan bir sene boyunca faydalanmamak ve bir yılın sonunda yine bonservis bedeli alamadan göndermek kulüp için daha kârlı olur diyorsun.
Birde algıda seçiciliktenmidir bilmiyorum ama bence kendisinden faydalandıktan sonra (yani hem kendisini hem bizi tepeye çıkardıktan sonra) rakibe bedava gitmesi daha çok üzüyor.
Bütün bunların dışında en iyi oyuncumuzu rakibe bedava vermek yerine kadro dışı bıraktığımız(ya da satılık listesine koyduğumuz) oyuncumuzu rakibe vermek gibi bir duruşumuz olurdu diye düşünüyorum.Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
İlk olarak freze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam son senesi harici çokta faydalanmadık kendisinden.
Birde algıda seçiciliktenmidir bilmiyorum ama bence kendisinden faydalandıktan sonra (yani hem kendisini hem bizi tepeye çıkardıktan sonra) rakibe bedava gitmesi daha çok üzüyor.
Bütün bunların dışında en iyi oyuncumuzu rakibe bedava vermek yerine kadro dışı bıraktığımız(ya da satılık listesine koyduğumuz) oyuncumuzu rakibe vermek gibi bir duruşumuz olurdu diye düşünüyorum.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
yıldırım demiröreni o koltuga secerken baskanın güvendigi yüce fedasyon kurulundaki yöneticiler....
baskanın ince zekası....
ardından baskanın federasyon yönetimini elestirmesi falan filan....
bizler ve coktan....
görmüş olmak....
bu resimler bu dosyalar....okunmus olmak....
orhan veli mi nazım mı birtek dogruyu söyledi bu ülkede....ıslak imza....
Yorum
-
Sadri Şener rest çekti: Kupa yoksa ben de yokum
16 Ağustos Perşembe 2012
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bugünkü Kulüpler Birliği toplantısını boykot etti.. Birlik onursal başkanı İlhan Cavcav tarafından toplantıya telefonla davet edilen Şener, "İlhan abi, 2011 yılı şampiyonluk kupasını bizim almamız gerekiyor.. Bunu biz soylemiyoruz, mahkeme söylüyor.. Ama buna rağmen F.Bahçe sizden temiz kağıdı istiyor.. Siz de bu isteğe hayır demiyorsunuz.. Ayıptır, günahtır.. Eğer birlik olarak TFF'ye "Trabzon'a kupasını verin" başvurusu yapmazsanız biz bu birlikte yokuz" restini çekti.. Şener bundan sonraki toplantılara da katılmayacağını açıkladı..
Yorum
-
Birileri derhal basın toplantısı yapıp başkanlığa adaylığını koymalıdır. Yönetim dediğimizin herşeyin zıttını yaptı. Demirören'i desteklemek Başbakan'dan alınan bir emrin sonucudur.
Yönetim boşuna yalan söylemesin. 15 yaşında çocuk bile bilirken Demirören'i desteklemenin sonuçlarını, yaşını başını almış Sadri Şener çıkıp hata yaptım diyemez.En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 16.08.2012, 16:36.
Yorum
-
Sadri Şener rest çekti: Kupa yoksa ben de yokum
Bakalım bu blöf ne kadar sürecek !@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
transfer dosyasında bir kaç kişinin yazdığı yazılar(coolank/murat erdem) ve burak saral ın attığı şu tweetlerden sonra yönetime şu sıralar sallayıp sallamamak konusunda bir kez daha düşünmeye karar verdim.
toksoy61 tarafından yazılan
İşin TFF Uefa ayağını halletiler,GS ye devler ligi garantisi verdiler onuda yanlarına çektiler.
Burak Saral@buraqsrl
İşin Trabzon ayağı kaldı.Sadri Şener tek engel.Onuda hızla itibarsızlaştırıyorlar.
Burak Saral@buraqsrl
Akp üzerinden Trabzonlu siyasetçileri susun emri geldi.Yerel medyaya reklam pastasından sunuldu.20 milyon dolar teklif var.
Burak Saral@buraqsrl
Sadri Şener lig başladıktan sonra,malesef Şenol Hoca nın da destek verdiği şeytani çete tarafından harcanacak.
Burak Saral@buraqsrl
Hayrettin Hacısalihoğlu başkan yapılacak,Süleyman Atal yönetime girecek.Şenol Güneş tam yetkili manager Giray Bulak Hoca olacak.
Burak Saral@buraqsrl
El altından 20 milyon dolar verilecek,Trabzonda konu kapatılacak.İşte o zaman ben artık Trabzonspor taraftarı olmayacağım.
TFF, UEFA-FIFA ayağını siyasi destek ile halletti. Şimdi sıra TS susturmaya geldi. Sari Şener susmuyor. naıl susturulacak yukarda anlatılmış.
şimdi yönetimin hataları olduğu çok açık ve net.
bu konuda kimse aksini ddaa edemez,ancak eğer ortada böyle bir durum var ise,bazı şeyleri öncelik sıralamasına koyup öyle düşünmek gerekiyor.
eğer gerçekten siyasi iradenin böyle bir hamlesi varsa,sadri şenerin yanında durmalıyız.
şu okuduğum yazılar ve tweetlerden sonra köşeme çekilmeye ve susmaya karar verdim.
oturup süreç sona erene kadar takip edeceğim.
uefa nın grup kurlarından önce karar vereceğine inanıyorum.şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Bu twitleri atan arkadaşları tanımıyorum ama madem bu akdar çok şey biliyorlardı en önce kendilerine gelirdi o para teklifleri.Herks aklında güzelce uydurduğu senaryoyu vütünleştirip yazıyor twittera. Maksatları reklam ünlü olmak.
Şenol Güneş şeytani çeteye destek veriyormuş. Hadi oradan derler adama ! Sen kimsin ? Şeytani çeteye destek verme ihtimali olan birisi varsa o da Sadri Şener'dir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum