Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Size de iyi seyirler Soner abi. Kadıköy tayfasına da selamlar.

Yorum

• Avrupa yakasına beni de ekler misiniz ?
      Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
      Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• ben de gelmek isterdim fakat bu maç taksimde izlenilir gibi düşündüğümden 10 kadar arkadaş taksimdeyiz. önce fener-gs maçını izleriz(kesin değil maç günü belli olur), zaman geçer, sonra sabaha kadar lille taksim nevizadedeyiz biz, katılmak isteyen olursa iletişime geçebilir.
        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• arkadaşlar ortam çok güzel gelebilen herkesi bekleriz
          alem buysa krali sensin

Yorum

• Listede Barış Burak'ı göremiyorum :/ Ne haltlar garıştirıysın la uşak ? :/
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Soner Abi'nin de dediği gibi biz de Kadıköyde tamamen korsan bir örgütlenme düşünüyoruz.

Fındıkzade'ye gidemeyiz Kadıköy'e gelebiliriz diyenler kimler bi görsek
              ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Organizasyonda bizim maçtan önce FB-GS maçınıda izlemek gibi bir fırsatımız bulunuyormu

Yorum

• İlk olarak Erman Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Organizasyonda bizim maçtan önce FB-GS maçınıda izlemek gibi bir fırsatımız bulunuyormu
                  Vuruuuuuun haaaiiiin Mekanda Lig Tv var mı diye sorsana oğlum niye açık ediyorsun
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vuruuuuuun haaaiiiin Mekanda Lig Tv var mı diye sorsana oğlum niye açık ediyorsun
                    açık açık söyliyim yalancı konumuna düşmiyim diye dedim olum )) ne kadar pislig olsa da izlemek istiyorum o maçı

Murat hocam, sizin kadıköydeki organizasyonda düşünüyormusunuz GS-FB maçını izlemeyi ?

Yorum

• Mekanda Lig Tv mevcut.

Yorum

• İlk olarak Erman Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        açık açık söyliyim yalancı konumuna düşmiyim diye dedim olum )) ne kadar pislig olsa da izlemek istiyorum o maçı

Murat hocam, sizin kadıköydeki organizasyonda düşünüyormusunuz GS-FB maçını izlemeyi ?
                        Kardeşim, mekanda ligtv var ama biz izler miyiz bilmiyorum
                        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• neyse siz izlemezseniz ben önceden gidip izlerim ) Mollasalihoğlu brothers geliyorsa onlarda bana eşlik ederler belki

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Soner Abi'nin de dediği gibi biz de Kadıköyde tamamen korsan bir örgütlenme düşünüyoruz.

ben kadıköye gelebilirim

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Soner Abi'nin de dediği gibi biz de Kadıköyde tamamen korsan bir örgütlenme düşünüyoruz.

Zeki Müren de bizi görecek mi?
                              Herşey Trabzonspor'umun daimi başarısı için...

Yorum

• Bıyıkoğlu gelirse her türlü oradayım
                                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X