İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu
Daraltma
X
-
Sağlık olsun.İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN ile ilk organizasyonum olacak inşallah bir aksilik çıkmazsauff msglsn glba .s.s.s
Yorum
-
Bende öyle düşünüyordum Melek abla .Bir arkadaş gelebilirim dedi.Yazmadım kesinleşmeden ondan sordum .Teşekkürlerİlk olarak Melek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelikle listedeki isimlere öncelik tanınıcak yer kalırsa tabiki kimseyi geri çevirmek istemeyiz sonuçta gelen kişide maç izlemek istiyor içinde bizim kadar sevgisi var ama yer kalırmı zor
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Eee sayın temsilcilerim bir sorum olacaktı;
Giriş paralı mı? Yoksa sadece maç ücreti mi alınacak? Yoksam maç ücreti bile alınmayıp zorla bişeyler mi içmemiz gerekiyor? Bu konularda bilgi verirseniz gelirken yanımızda ona göre geliriz. Yoksa yoksa yoksa siz ödemek zorunda kalmayın bizim paralarıda."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
KafeKa' da maç ücretine 10 Türk Lirası verip 1 ufak pet şişe suya 1 lira sayıp 1 sodaya 2-3 lira para verip gurbette hemşeri kazığı yemeniz kuvvetle muhtemel.
Ne de olsa atalarımız ne demiş? Biliyorsunuz.En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 25.07.2011, 13:15.uff msglsn glba .s.s.s
Yorum
-
Fatal Error mavi ekran. Format lazım.İlk olarak demiradam57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı hangi kanal verecek...uff msglsn glba .s.s.s
Yorum
-
Taksim'de bu dediğinden ucuza bi aksiyon mümkün mü?İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKafeKa' da maç ücretine 10 Türk Lirası verip 1 ufak pet şişe suya 1 lira sayıp 1 sodaya 2-3 lira para verip gurbette hemşeri kazığı yemeniz kuvvetle muhtemel.
Ne de olsa atalarımız ne demiş? Biliyorsunuz.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Ben bu mesajı görmemiş olayım. Temsilciler düşünsün artık.İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKafeKa' da maç ücretine 10 Türk Lirası verip 1 ufak pet şişe suya 1 lira sayıp 1 sodaya 2-3 lira para verip gurbette hemşeri kazığı yemeniz kuvvetle muhtemel.
Ne de olsa atalarımız ne demiş? Biliyorsunuz.
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Koca adamsın cebinde her zaman paran olsunİlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEee sayın temsilcilerim bir sorum olacaktı;
Giriş paralı mı? Yoksa sadece maç ücreti mi alınacak? Yoksam maç ücreti bile alınmayıp zorla bişeyler mi içmemiz gerekiyor? Bu konularda bilgi verirseniz gelirken yanımızda ona göre geliriz. Yoksa yoksa yoksa siz ödemek zorunda kalmayın bizim paralarıda.
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoca adamsın cebinde her zaman paran olsun
Benim cebimde olurda getirecek olduğum kişiler öğrenci adamlar onlara söylicem cebinizde paranız olsun diye. Bide onların ücretleriyle falan ohooo bir forma parası.
Allah korusun herkesi sıkı sıkıı tembihliyeyim."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Pis pis gülme lan korkuyorum.İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGideceğimiz yerin sadece maç için değil herşeyiyle güzel bir yer olduğunu anlat onlara
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Özledim seni muhakkak gel senİlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePis pis gülme lan korkuyorum.
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzledim seni muhakkak gel sen
Olum bu şeyleri yazarken dikkat et la. Bel altından vuracaklar şimdi biliyorum.
Pis herif
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum