Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    BMN ile ilk organizasyonum olacak inşallah bir aksilik çıkmazsa
    Yazık şimdiden geçmiş olsun.
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      BMN ile ilk organizasyonum olacak inşallah bir aksilik çıkmazsa
      Sağlık olsun.
      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Melek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öncelikle listedeki isimlere öncelik tanınıcak yer kalırsa tabiki kimseyi geri çevirmek istemeyiz sonuçta gelen kişide maç izlemek istiyor içinde bizim kadar sevgisi var ama yer kalırmı zor
        Bende öyle düşünüyordum Melek abla .Bir arkadaş gelebilirim dedi.Yazmadım kesinleşmeden ondan sordum .Teşekkürler

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Eee sayın temsilcilerim bir sorum olacaktı;

Giriş paralı mı? Yoksa sadece maç ücreti mi alınacak? Yoksam maç ücreti bile alınmayıp zorla bişeyler mi içmemiz gerekiyor? Bu konularda bilgi verirseniz gelirken yanımızda ona göre geliriz. Yoksa yoksa yoksa siz ödemek zorunda kalmayın bizim paralarıda.
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• Maçı hangi kanal verecek...

Yorum

• KafeKa' da maç ücretine 10 Türk Lirası verip 1 ufak pet şişe suya 1 lira sayıp 1 sodaya 2-3 lira para verip gurbette hemşeri kazığı yemeniz kuvvetle muhtemel.

Ne de olsa atalarımız ne demiş? Biliyorsunuz.
              En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 25.07.2011, 13:15.
              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak demiradam57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maçı hangi kanal verecek...
                Fatal Error mavi ekran. Format lazım.
                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  KafeKa' da maç ücretine 10 Türk Lirası verip 1 ufak pet şişe suya 1 lira sayıp 1 sodaya 2-3 lira para verip gurbette hemşeri kazığı yemeniz kuvvetle muhtemel.

Taksim'de bu dediğinden ucuza bi aksiyon mümkün mü?
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    KafeKa' da maç ücretine 10 Türk Lirası verip 1 ufak pet şişe suya 1 lira sayıp 1 sodaya 2-3 lira para verip gurbette hemşeri kazığı yemeniz kuvvetle muhtemel.

Ben bu mesajı görmemiş olayım. Temsilciler düşünsün artık.

Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eee sayın temsilcilerim bir sorum olacaktı;

Giriş paralı mı? Yoksa sadece maç ücreti mi alınacak? Yoksam maç ücreti bile alınmayıp zorla bişeyler mi içmemiz gerekiyor? Bu konularda bilgi verirseniz gelirken yanımızda ona göre geliriz. Yoksa yoksa yoksa siz ödemek zorunda kalmayın bizim paralarıda.
                      Koca adamsın cebinde her zaman paran olsun
                      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Koca adamsın cebinde her zaman paran olsun

Benim cebimde olurda getirecek olduğum kişiler öğrenci adamlar onlara söylicem cebinizde paranız olsun diye. Bide onların ücretleriyle falan ohooo bir forma parası.

Allah korusun herkesi sıkı sıkıı tembihliyeyim.
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Gideceğimiz yerin sadece maç için değil herşeyiyle güzel bir yer olduğunu anlat onlara
                          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

Gideceğimiz yerin sadece maç için değil herşeyiyle güzel bir yer olduğunu anlat onlara
                            Pis pis gülme lan korkuyorum.
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pis pis gülme lan korkuyorum.
                              Özledim seni muhakkak gel sen

Yorum

Özledim seni muhakkak gel sen

Olum bu şeyleri yazarken dikkat et la. Bel altından vuracaklar şimdi biliyorum.

Pis herif
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X