Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İbrahim Gökhun Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Emirhan neden karsıda izliyorsun gardaşım Taksime beni de ekleyin lütfen...
    La olm sen gitme izlemeye otur ders çalış
    perdere la trebisonda
    @miractopal

Yorum

• Pazar günü maçımızın gs maçı ile denk geldiğini ve mekanımızda bizim maçın seyredileceğini hatırlatmak isterim.

Büyük olasılıkla çoğu izleme yerinde sorun çıkacaktır. Herkesi bekliyoruz.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bana hala yardımcı olmuyorsunuz.
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bana hala yardımcı olmuyorsunuz.
          Maltepe sahilden sarı dolmuşlar geçer , bostancı dolmuşlarıdır onlar , onlara binip şöföre "Abi buralarca çamlık cafe varmış bostancı ile küçükyalı arasında oraya götürür müsün" diyeceksin adam seni cafenin önünde indirecek sonra yanımıza geleceksin.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şimdi mi cevap veriyorsun abi Neyse.

Arkadaşlar Pazar günü Maltepe Nikah Salonunda tamda 19:00'da nikah var.

O arkadaşları evet dedirtip alkışlayıp Çamlık'a gelmek istiyorum. Ama Anadolu Yakası bana GURBET olduğu için hiç bilmiyorum desem yeridir.

Yardım ederseniz maça yetişme imkanım olursa ??? Yardım edinde gelip maçı izliyim
            Renkdaş biraz erken çıksan arabayla alayım seni derdim ama maçta çok zamansız olmuş Geleceğimde tam belli değil. Yarın listeye adımı yazdırırsam ve sende erken çıkarsan en azından 10 dk alabilirim seni ? ? ? Özelden yaz istersen .
            9 # Osvaldo'

Yorum

• Özel mesaj gönderdim.

Tamam adaş olmassa öle yaparım.
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Tolga M. Bayram
                Çağatay Özmen +1
                Emirhan Ömeroğlu

geliyoruzz . . .
                9 # Osvaldo'

Yorum

• Mustafa ile Vatan Caddesinde Çaykaralılar Derneğindeydik..
                  Saolsun stresinden yerinde duramadı..
                  ölümüne trabzon !

Yorum

• Dün akşam Çamlık kafedeydik. Tolga, Çağatay ben. Güzeldi ama bizden başka kimse yoktu.

Emirhan Makul sanada hiç bişe demiyorum.
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bursa maçı için Çamlık Cafe'de organizasyon var mı ?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Yarınki maça bir organizasyon düşünülüyor mu?
                        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İnter macı için bir organizasyon var mı?
                          Eski kullanıcı adı: olikos61
                          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İnter değilde Bjk macı için bir organizasyon olabilir ?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Küçükçekmeceden Selam Olsun
                              Uğur BULUT || TWİTTER ADRESİM

Yorum

• La bu temsilciler bu mesajlara niye cevap vermemiş.
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X